Home > Kattenvoer > Royal Canin > Royal Canin Renal Kat 2 kg
maandag, 24 januari 2022
Royal Canin Renal Kat 2 kg

Royal Canin Renal Kat 2 kg

24,99 - 28,93
Bestel nu direct voor € 24,99

Katten met een chronische nierziekte lijden vaak aan anorexia. Het voeren van voeding die weinig wordt afgeslagen, is daarom zinvol. De hoge energiedichtheid maakt het mogelijk om tegemoet te komen aan de energiebehoefte met behulp van kleine porties voer. Royal Canin Veterinary - Renal biedt een duurzame oplossing voor katten met nierproblemen en hepatische encephalopathie. Dit voer is ook geschikt als preventie tegen uraat-, cystine- en oxalaatstenen bij nierinsufficiëntie. Daarnaast wordt het fosforgehalte laag gehouden. Een speciaal antioxidantencomplex kan bovendien helpen bij de bescherming tegen aanvallen van agressieve afbraakproducten voor de stofwisseling. Let op de volgende aanwijzingen: Het voeden van een veterinair dieetvoer mag alleen gebeuren in samenspraak met de dierenarts. Tijdens het voeden van een veterinair dieetvoer, dien je jouw dierenarts regelmatig (elke 6 maanden) te bezoeken. Als de gezondheid van je huisdier verslechtert, dien je onmiddelijk de dierenarts te raadplegen. Met de toevoeging van het geselecteerde dieetvoer aan je winkelwagen, bevestig je de bovengenoemde aanwijzingen te hebben gelezen en begrepen. Indicaties: chronische nierinsufficiëntie CNI preventie tegen terugkerende uraat- en cystinestenen preventie tegen calciumoxalaatstenen, bij een gelijktijdige nierinsufficiëntie hepatische encefalopathie Contra-indicaties: zwangere en zogende katten - kittens Specifieke producteigenschappen: Laag fosforgehalte: hierdoor kan de functie van zieke nieren van je kat worden bevorderd. Ondersteuning van de bloedvaten: geselecteerde voedingsstoffen kunnen het filteren van nieren ondersteunen Antioxidantencomplex: een complex van synergistische antioxidanten kan helpen de lichaamscellen tegen schadelijke stofwisselingsafbraakproducten te beschermen. Hoge verteerbaarheidsgarantie: geselecteerde voedingsstoffen kunnen bijdragen aan een evenwichtig verteringsstelsel. Duur van de behandeling: Bij chronische nierziekten van je kat hoort je kat het gehele leven lang met een dieetvoer te worden behandeld. Er wordt aangeraden zo vroeg mogelijk te beginnen met een dieet. (Zooplus.nl)

Royal Canin Veterinary Diet Renal kattenvoer is een dieetvoer voor voedselgevoelige katten met chronische nierinssuficiëntie. * Ondersteunt de nierfunctie * Stimuleert de eetlust * Evenwichtig en smakelijk (Brekz.nl)

Kattenvoer ter ondersteuning van de nierfunctie van volwassen katten Royal Canin Renal Kat dieetvoer is speciaal ontwikkeld voor katten met nieraandoeningen en ter voorkoming van urinewegstenen. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
3182550711142
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
2kg Feline Renal Royal Canin Veterinary Diet Kattenvoer
€ 24,99
2kg Feline Renal Royal Canin Veterinary Diet Kattenvoer bestellen
Royal Canin Veterinary Diet Renal kattenvoer 2 kg
€ 28,90
Royal Canin Veterinary Diet Renal kattenvoer 2 kg bestellen
Royal Canin Kat Renal2 kg
€ 28,93
Royal Canin Kat Renal2 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Kat Renal2 kg
€ 28,93
Royal Canin Kat Renal2 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Renal Kat - (RF 23) 2 kg
€ 29,45
Royal Canin Renal Kat - (RF 23) 2 kg bestellen
Bekijkt u ook: