Home > Hondenvoer > Royal Canin > Royal Canin Renal Hond 14 kg
dinsdag, 06 december 2022
Royal Canin Renal Hond 14 kg

Royal Canin Renal Hond 14 kg

74,95 - 88,10
Bestel nu direct voor € 74,95

Royal Canin Veterinary Diet Dog Renal - Hondenvoer - 14 kg direct bestellen in onze webshop! Heeft je hond nierproblemen? Is zijn nierfunctie niet optimaal? Bij nierproblemen kan je dierenarts de speciale dieetvoeding Renal van ROYAL CANIN® aan je hond voorschrijven om de nierfunctie te ondersteunen.. Alle Royal Canin Veterinary Diet voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Chronische nierfalen (CNI) komt vaak voor bij honden en gaat meestal gepaard met anorexia. Het voeren met speciaal hondenvoer is daarom extra belangrijk. Royal Canin Renal - Veterinary is droogvoer dat speciaal is aangepast aan honden met nierziektes. De receptuur van het compleet dieetvoer kan de nierfunctie ondersteunen en bevat een speciaal antioxidantencomplex alsook essentiële EPA en DHA met een laag fosforgehalte. Een aangepast eiwitgehalte kan helpen om een overbelasting van de nieren tegen te gaan. De receptuur is bovendien alkaliserend wat voor een evenwichtige stofwisseling kan zorgen. Een geselecteerd smaakprofiel draagt bij aan een hoge acceptatie. Let op de volgende aanwijzingen: Het voeden van een veterinair dieetvoer mag alleen in samenspraak met de dierenarts geschieden. Tijdens het voeden van een veterinair dieetvoer, dien je jouw dierenarts regelmatig (elke 6 maanden) te bezoeken. Als de gezondheid van je huisdier verslechtert, dien je onmiddelijk de dierenarts te raadplegen. Met de toevoeging van het geselecteerde dieetvoer aan je winkelwagen, bevestig je de bovengenoemde aanwijzingen te hebben gelezen en begrepen. Royal Canin Renal RF 14 Veterinary Hondenvoer in één oogopslag: Dieet management bij chronische nierziekte: speciaal ter ondersteuning van de nierfunctie bij chronische nierziekte samengestelde receptuur. Bevat EPA en DHA, een antioxidantencomplex en een lag fosforgehalte. Ontlasting van de nieren: een overbelasting van de nieren kan leiden tot een urinewegvergiftiging. Een aangepaste hoeveelheid hoogwaardige eiwitten kan de nierfunctie ontlasten. Evenwichtige stofwisseling: chronische nierziektes kunnen leiden tot een metabolische acidose. De receptuur is alkaliserend. Acceptatie: Een geselecteerd smaakprofiel komt de speciale voorkeuren van de hond tegemoet. Behandelduur: Er wordt aangeraden op tijd te beginnen met een dieetvoeding! Wanneer je hond lijdt aan een chronische nierinsufficiëntie, hoort het dieetvoer het hele leven lang te worden gevoerd. Extra informatie: Honden die lijden aan een chronische nierinsufficiëntie hebben vaak last van anorexia. Renal heeft hier rekening mee gehouden en heeft daarom een extra lekkere smaak. Daarnaast kan je hond makkelijk op de brokjes kauwen, ook wanneer hij last heeft van gingivitis. In het voer zit bovendien een groot gehalte aan antioxidanten die de lichaamscellen van je hond tegen ´vrije radicalen´ beschermen, die tijdens de stofwisseling vrij kunnen komen. (Zooplus.nl)

Royal Canin Veterinary Diet Renal hondenvoer is een dieetvoer voor honden die problemen hebben met de nierfunctie en is geschikt voor honden ongeacht hun ras of leeftijd. * Ondersteuning bij nierziekten * Hoge acceptatie * Verbetert levenskwaliteit (Brekz.nl)

Dieetvoeding ter ondersteuning van de nierfunctie van volwassen honden Royal Canin Renal Diet dieetvoer is speciaal ontwikkeld voor honden met nieraandoeningen en ter voorkoming van urinewegstenen. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
3182550711401; 3182550842556
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Veterinary Diet Dog Renal - Hondenvoer - 14 kg
€ 74,95
Royal Canin Veterinary Diet Dog Renal - Hondenvoer - 14 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
14kg Renal RF 14 Royal Canin Veterinary Diet Hondenvoer
€ 74,99
14kg Renal RF 14 Royal Canin Veterinary Diet Hondenvoer bestellen
Royal Canin Renal - Dieetvoeding voor ondersteuning van de nierfunctie van volwassen honden 14 kg
€ 75,61
Royal Canin Renal - Dieetvoeding voor ondersteuning van de nierfunctie van volwassen honden  14 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Renal - Dieetvoeding voor ondersteuning van de nierfunctie van volwassen honden 14 kg
€ 75,61
Royal Canin Renal - Dieetvoeding voor ondersteuning van de nierfunctie van volwassen honden  14 kg bestellen
Royal Canin Veterinary Renal Dog 14 kg
€ 80,75
Royal Canin Veterinary Renal Dog 14 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Renal Hond - 14 kg
€ 92,05
Royal Canin Renal Hond - 14 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: