Home > Kattenvoer > Royal Canin > Royal Canin Ragdoll Kat 10 kg
zondag, 27 november 2022
Royal Canin Ragdoll Kat 10 kg

Royal Canin Ragdoll Kat 10 kg

74,95 - 92,05
Bestel nu direct voor € 74,95

Royal Canin Adult Ragdoll kattenvoer is een smakelijke voeding, speciaal ontwikkeld voor volwassen katten van het Ragdoll ras van 1 tot 12 jaar. De voordelen: * Ondersteunt de gezonde huid en vacht * Ondersteunt het hart * Helpt gezonde botten en gewrichten te behouden (Brekz.nl)

Royal Canin Ragdoll Adult - Kattenvoer - 10 kg direct bestellen in onze webshop! Heerlijke brokjes voor jouw volwassen Ragdoll De Ragdoll dankt haar naam aan een zachte lappenpop en is ontstaan in de 60'er jaren bij een Amerikaanse fokker. De Ragdoll is een speciale kat met bijzondere ogen en een zijdezachte vacht. Zij is groot en heeft een hartelijk en sociaal karakter. Een genot om in de buurt te hebben! Natuurlijk heeft zo'n mooie kat ook de juiste voeding nodig, zoals Royal Canin Ragdoll Adult. Ondersteun je kat met goede voeding De zijdezachte vacht van de Ragdoll heeft speciale verzorging nodig; vooral rond de nek waar de vacht het langst en dichtst is. Royal Canin Ragdoll Adult ondersteunt de gezonde huid en vacht van je Ragdoll door een combinatie van specifieke voedingsstoffen, zoals aminozuren, vitamines en Omega 3- en Omega 6-vetzuren. Deze brok bevat specifieke voedingsstoffen ter ondersteuning van het hart van je kat. Het grote lijf en zware botten kunnen een belasting vormen voor de botten en gewrichten van de Ragdoll. De voeding is verrijkt met de vetzuren EPA en DHA ter ondersteuning van het behoud van stevige botten en gezonde gewrichten. De brokjes van Royal Canin Ragdoll Adult zijn aangepast aan de brede kaak van de Ragdoll en daardoor makkelijk op te pakken en te kauwen. Waarom Royal Canin? Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Alle producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je kat. Als je kat Royal Canin Ragdoll Adult eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. Royal Canin Ragdoll Adult is verkrijgbaar in 2 kg en 10 kg. . Alle Royal Canin voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Rasspecifiek kattenvoer voor de volwassen Ragdoll van 1 tot 12 jaar. Dit droogvoer bevat verschillende voedingsstoffen die bijdragen aan een gezonde, glanzende vacht van je Ragdoll. Maar ondersteunt ook de urinewegen van jouw raskat. Ook helpt dit voer voor het behoud van sterke botten en soepele gewrichten. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
3182550825375
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Royal Canin Adult Ragdoll kattenvoer 10 kg
€ 74,95
Royal Canin Adult Ragdoll kattenvoer 10 kg bestellen
Royal Canin Ragdoll Adult - Kattenvoer - 10 kg
€ 75,49
Royal Canin Ragdoll Adult - Kattenvoer - 10 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Ragdoll Adult - Kattenvoer - 10 kg
€ 75,49
Royal Canin Ragdoll Adult - Kattenvoer - 10 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Ragdoll Adult - Kattenvoer - 10 kg
€ 75,49
Royal Canin Ragdoll Adult - Kattenvoer - 10 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Ragdoll Adult - 10 kg
€ 96,00
Royal Canin Ragdoll Adult - 10 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: