Royal Canin Pug (Mopshond) Adult 1,5 kg

15,390 - 18,810
Bestel nu direct voor € 15,39

Royal Canin Pug Adult ondergaat momenteel een verpakkingswijziging. De samenstelling van dit product is hetzelfde gebleven. Royal Canin Pug Adult Ben jij het baasje van een Pug (Mopshond)? Een Pug kenmerkt zich aan zijn gevoelige, vrolijke en trouwe eigenschappen. Gezelschap en aandacht kan een Mopshondje graag waarderen. Toch kent dit hondenras ook wat aandachtspunten, zoals het gewicht en de ademhaling. Deze problemen uitten zich vaak tijdens de warme dagen en zeker bij Mopshonden die licht overgewicht hebben. Voor Mopshonden is het daarom belangrijk om voeding op maat te geven. Voor het honderas Pug is er de Pug Adult van Royal Canin. Eigenschappen Speciaal samengesteld droogvoer voor honden van het ras Mopshond De voedingsstoffen in het voer dragen bij aan het voeden van de huid Het aangepaste eiwitgehalte draagt bij aan het behouden van een spiermassa Het aangepaste energiegehalte draagt bij aan het behouden van een ideaal lichaamsgewicht De brokgrootte is aangepast aan het formaat van de kaak van een Mopshond Geschikt voor Honden van het ras Pug (Mopshond) vanaf 10 maanden oud. Smaak Gevogelte Inhoud 1,5, 3 en 7,5 kg Samenstelling Rijst, gedehydreerde gevogelte-eiwitten, maïsmeel, dierlijke vetten, maïs, tarwemeel, maïsgluten, isolaat van plantaardige eiwitten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, bietenpulp, mineralen, plantaardige vezels, visolie, sojaolie, Fructo-Oligo-Sacchariden, bernagieolie, extracten uit groene thee en druiven (bron van polyfenolen), hydrolysaat van schaaldieren (bron van glucosamine), tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne), hydrolysaat van kraakbeen (bron van chondroïtine). Analytische bestanddelen Ruw vet: 16,00 %, Ruwe as: 5,80 %, Ruwe celstof: 2,00 %, Ruw eiwit: 25,00 %, EPA/DHA: 3,00 g Nutritionele toevoegingsmiddelen Vitamine A: 29500,00 IE/kg, Vitamine D3: 800,00 IE/kg, E1 (ijzer): 51,00 mg/kg, E2 (jodium): 5,10 mg/kg, E4 (koper): 15,00 mg/kg, E5 (mangaan): 67,00 mg/kg, E6 (zink): 143,00 mg/kg, E8 (selenium): 0,11 mg/kg (Medpets.nl)

Royal Canin Dog Mopshond 25 1,5kg Voor Mopshonden vanaf 10 maanden De Mopshond is gevoelig, trouw, aanhankelijk en vrolijk. Hij kan nooit genoeg aandacht krijgen van zijn baasje. Als pup is hij nogal onstuimig, maar een... (Dierenwinkelxl.nl)

Royal Canin Adult Pug (Mopshond) hondenvoer is rasspecifiek hondenvoer voor de volwassen Mopshond vanaf 10 maanden. Deze vrolijke hond heeft veel baat bij een goede voeding. Royal Canin Pug Adult hondenvoer draagt bij aan: * Behoud van ideale gewicht * Een mooie en gezonde vacht * Ondersteuning van de botten en gewrichten (Brekz.nl)

Royal Canin Pug (Mopshond) Adult - Hondenvoer - 1.5 kg direct bestellen in onze webshop! Heerlijke brokjes voor jouw volwassen Mopshond Omdat elk hondenras zijn eigen unieke behoeften heeft, is het belangrijk dat de voeding van je Mopshond voedingsstoffen bevat die zijn gezondheid ondersteunen. Royal Canin Pug Adult is geschikt voor Mopshonden vanaf een leeftijd van 10 maanden, en is speciaal samengesteld met de voedingsbehoeften van je Mopshond in het achterhoofd. Ondersteun je hond met goede voeding Onder de korte haren van de Mopshond is zijn geplooide huid goed zichtbaar, vooral op zijn kop. In deze plooien kan de huid warm en vochtig worden. Een goede voeding is belangrijk om de gezondheid van de huid te ondersteunen. Royal Canin Pug Adult helpt de barrièrefunctie van de huid te ondersteunen en de gezondheid van de huid te behouden. Mopshonden zijn compact van vorm, gedrongen en gespierd. Om zijn spieren te ondersteunen heeft hij aangepaste beweging nodig. Het uiterlijk van jouw Mopshond kan profiteren van een goede voeding. Daarom bevat deze brok uitgebalanceerde voedingsstoffen die niet alleen je Mopshond helpen zijn spierspanning te behouden, maar die ook zijn ideale gewicht helpen te behouden. Daarnaast zijn de brokjes specifiek ontworpen voor de Mopshond. Mopshonden hebben zeer karakteristieke kenmerken: een groot hoofd en een lichaam met korte, gedrongen spieren. Zijn korte kaken en dikke lippen bemoeilijken het oppakken van zijn eten. Mopshonden hebben daarnaast de gewoonte hun voedsel door te slikken zonder (goed) te kauwen. De grootte en vorm van de brokjes zijn zo aangepast dat deze makkelijker op te pakken zijn. Daarnaast helpen ze je Mopshond om beter te kauwen. Waarom Royal Canin? Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Alle producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. Als je hond Royal Canin Pug Adult eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. Royal Canin Pug Adult is verkrijgbaar in 1,5 kg en 3 kg. . Alle Royal Canin voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie
EAN(s)
3182550752404
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Pug (Mopshond) Adult - 1,5 kg
€ 15,39
Royal Canin - Pug Adult 25
€ 18,49
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Pug Mopshond 1.5 KG
€ 18,81
Royal Canin Adult Pug (Mopshond) hondenvoer 1,5 kg
€ 19,44
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Pug (Mopshond) Adult - Hondenvoer - 1.5 kg
€ 21,28