Royal Canin Poodle 30 Adult 1,5 kg

Royal Canin Poodle 30 Adult 1,5 kg

13,85 - 21,40
Bestel nu direct voor € 14,84

Royal Canin Adult Poodle hondenvoer is rasspecifiek hondenvoer voor de volwassen Poedel vanaf 10 maanden. Royal Canin Adult Poodle hondenvoer ondersteunt een: * Gezonde huid en vacht * Gezond gebit * Gezonde spieren (Brekz.nl)

Royal Canin Poodle Adult - Hondenvoer - 1.5 kg direct bestellen in onze webshop! Heerlijke brokjes voor jouw volwassen Poedel Behalve intelligent, alert en actief gezelschap, is de Poedel een langorige krullenbol, die elegantie en trots uitstraalt. Omdat elk hondenras zijn eigen unieke behoeften heeft, is het kiezen van een goede voeding voor je volwassen Poedel belangrijk. Royal Canin Poodle Adult is geschikt voor Poedels vanaf een leeftijd van 10 maanden, en is speciaal samengesteld met de voedingsbehoeften van je Poedel in het achterhoofd. Ondersteun je hond met goede voeding De Poedel heeft een fijne, lichte en krullende vacht met wollig haar. Omdat deze vacht continu groeit, bevat Poodle Adult Omega 3-vetzuren, zoals EPA en DHA, en bernagieolie. Deze stoffen, tezamen met het aangepaste eiwitgehalte, ondersteunen de continue haargroei van de bijzondere wollige vacht van jouw Poedel. Dankzij de toegevoegde calciumvangers helpen de brokken de vorming van tandsteen te verminderen. Daarnaast helpt deze formule de spierspanning van jouw Poedel te behouden. Omdat ook bij honden smaken verschillen, is Royal Canin Poodle Adult ook beschikbaar als natvoer in de vorm van een overheerlijke zachte paté. Volg onze voedingsrichtlijnen als je van plan bent om je hond gemengd te voeren, zodat hij de optimale hoeveelheden droog- en natvoeding voorgeschoteld krijgt. Waarom Royal Canin? Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Alle producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. Als je hond Royal Canin Poodle Adult eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. Royal Canin Poodle Adult is verkrijgbaar in 1,5 kg en 7 kg. . Alle Royal Canin voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Rasspecifiek hondenvoer voor de volwassen Poedel vanaf 10 maanden Royal Canin Poodle Adult is rasspecifiek hondenvoer van de Royal Canin Breed Health Nutrition lijn. Zou de vacht van je poedel nog beter kunnen? Gebruik dan de Poodle Adult, want dit voer is ontwikkeld om de haargroei van je poedel te ondersteunen. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
3182550743174
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Royal Canin Adult Poodle hondenvoer 1,5 kg
€ 17,79
Royal Canin Adult Poodle hondenvoer 1,5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Poodle Adult - Hondenvoer - 1.5 kg
€ 18,84
Royal Canin Poodle Adult - Hondenvoer - 1.5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Poodle Adult - 1,5 kg
€ 21,40
Royal Canin Poodle Adult - 1,5 kg bestellen
Royal Canin Poodle 1.5 KG
€ 21,40
Royal Canin Poodle 1.5 KG bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Poodle 1.5 KG
€ 21,40
Royal Canin Poodle 1.5 KG bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: