Royal Canin Norwegian Forest Kat 10 kg

91,490 - 180,990
Bestel nu direct voor € 91,49

De Noorse Boskat is een atletische, robuuste kat met een vriendelijk karakter. Speels en makkelijk als zij is, het is altijd fijn om een Noorse Boskat in de buurt te hebben. ROYAL CANIN® Norwegian Forest Cat Adult is ontwikkeld met de voedingsbehoeften van de Noorse Boskat in het achterhoofd. De grote stevige brok is speciaal aangepast aan de sterke kaken van je Noorse Boskat en helpt het kauwen te stimuleren. De Noorse Boskat heeft een dikke waterafstotende vacht met een isolerende wollige ondervacht. Het exclusieve complex van voedingsstoffen in ROYAL CANIN® Norwegian Forest Cat Adult helpt de huidbarrière te ondersteunen en een gezonde huid en mooie vacht te behouden. Speciale voedingsvezels in de voeding zorgen voor de natuurlijke uitscheiding van haren via de ontlasting en helpen de vorming van haarballen te verminderen. Noorse Boskatten zoals de jouwe, worden langzaam volwassen. Pas als zij 4 of 5 jaar oud is, is zij volledig volwassen, maar ook veel groter dan de gemiddelde huiskat. Het mannetje kan wel tot 9 kilogram zwaar worden. De typische Noorse Boskat heeft zware botten en een atletisch gespierd lichaam. De aangepaste formule van ROYAL CANIN® Norwegian Forest Cat helpt je Noorse Boskat het ideale lichaamsgewicht te behouden, waardoor haar botten en gewrichten minder worden belast. Een gezond lichaamsgewicht is belangrijk voor een kat. De voeding is verrijkt met L-carnitine. Royal Canin Noorse Boskat Adult in één overzicht: Speciaal aangepast droogvoer voor volwassen Noorse Boskatten vanaf 12 maanden De formule van het droogvoer is speciaal aangepast aan de behoeften van je Noorse Boskat en draagt bij aan de gezondheid van spieren, botten en het hart. De boogvormige brok is speciaal ontwikkeld voor de kaken van Noorse Boskatten, vergemakkelijkt de voedselinname en ondersteunt tand- en mondhygiëne. Sterke barrièrefunctie van de huid: exclusief voedingsstofcomplex met omega-3-vetzuren en borageolie Bevordert het ideale gewichts- en vetmetabolisme: door matige energie-inhoud en L-carnitine L.I.P.-eiwitten met een hoge biologische waarde voor een gezonde spijsvertering Gezonde darmflora: bevorderd door plantaardige vezels Fructo-oligosacchariden kunnen infectieuze diarree voorkomen Gezonde gewrichten en botten: ondersteund door glucosamine Ondersteunt een gezonde urinewegfunctie Passend natvoer voor Royal Canin Norwegian Forest Cat Adult vind je hier: Royal Canin Intense Beauty in Saus Royal Canin Intense Beauty in Gelei Royal Canin kwaliteitsbelofte Bij Royal Canin zijn we toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Al onze producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je kat. Als jouw kat ROYAL CANIN® Norwegian Forest Cat Adult eet, krijgt zij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld (Zooplus.nl)

Royal Canin Adult Noorse Boskat kattenvoer is een droogvoer dat speciaal is ontwikkeld voor de volwassen Noorse Boskat van 1 tot 12 jaar. De voordelen: * Ondersteunt de gezonde huid en vacht * Vermindert de vorming van haarballen * Helpt het ideale gewicht en gezonde gewrichten te behouden (Brekz.nl)

Royal Canin Norwegian Forest Cat Adult Jouw Noorse boskat heeft een robuust postuur en het zware lichaamsgewicht van jouw kat eist zijn tol op de botten en gewrichten. Noorse boskatten zijn namelijk groter dan vele andere kattenrassen. Dit voer van Royal Canin is dus de uitkomst om jouw Noorse boskat extra ondersteuning te geven. Zo helpt dit voer om het ideale gewicht te behouden, waardoor de botten en gewrichten minder worden belast. Tevens ondersteunt dit voer tevens de urinewegen. De speciale voedingsvezels zorgen voor de natuurlijke uitscheiding van haren via de ontlasting. De oliën in het voer hebben een positief effect op de vacht van je Noorse boskat. Als laatst kan gezegd worden dat de brokgrootte is aangepast op de grootte van de kaken van Noorse boskatten. Eigenschappen Zorgt ervoor dat de vacht zacht en glanzend blijft De vezels bevorderen de uitscheiding van ingeslikte haren om zo haarballen te voorkomen Helpt om het ideale gewicht te behouden, waardoor de botten en gewrichten minder worden belast. Ondersteunt de urinewegen Brokgrootte is aangepast op de grootte van de kaken van je Noorse boskat. Geschikt voor Volwassen Noorse boskat vanaf 1 tot 12 jaar. Smaak Gevogelte Inhoud 400 g, 2 of 10 kg Samenstelling Gedehydreerde gevogelte-eiwitten, maïs, tarwe, isolaat van plantaardige eiwitten, dierlijke vetten, maïsgluten, rijst, plantaardige vezels, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, tarwemeel, mineralen, cichoreipulp, visolie, sojaolie, psylliumschil en psylliumzaden, Fructo-Oligo-Sacchariden, hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sacchariden), bernagieolie (0.1%), hydrolysaat van schaaldieren (bron van glucosamine), tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne), hydrolysaat van kraakbeen (bron van chondroïtine). Analytische bestanddelen Ruw vet: 16,00%, ruwe as: 7,60%, ruwe celstof: 5,30%, Omega-3 vetzuren: 9,50 g, ruw eiwit: 30,00% Nutritionele toevoegingsmiddelen Vitamine A: 28000,00 IE/kg, Vitamine D3: 700,00 IE/kg, E1 (ijzer): 38,00 mg/kg, E2 (jodium): 3,80 mg/kg, E4 (koper): 5,00 mg/kg, E5 (mangaan): 50,00 mg/kg, E6 (zink): 150,00 mg/kg, E8 (selenium): 0,08 mg/kg, L-carnitine: 200,00 mg/kg (Medpets.nl)



Categorie
EAN(s)
3182550825405
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
10kg Noorse Boskat Adult Royal Canin Kattenvoer
€ 91,49
Royal Canin Adult Noorse Boskat kattenvoer 10 kg
€ 92,25
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Norwegian Forest Cat Adult - Kattenvoer - 10 kg
€ 94,95
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Norwegian Forest Cat Adult - 10 kg
€ 100,25