Royal Canin Miniature Schnauzer Adult 7,5 kg

Royal Canin Miniature Schnauzer Adult 7,5 kg

42,99 - 59,80
Bestel nu direct voor € 42,99

Omdat elk hondenras zijn eigen unieke behoeften heeft, is het belangrijk dat de voeding van je Miniature Schnauzer voedingsstoffen bevat die zijn gezondheid helpen te ondersteunen. Royal Canin® Miniature Schnauzer Adult is geschikt voor Dwergschnauzers vanaf een leeftijd van 10 maanden, en is speciaal samengesteld met de voedingsbehoeften van jouw volwassen Dwergschnauzer in het achterhoofd. Speciaal aangepaste voeding helpt de gezonde urinewegen van de Miniature Schnauzer te ondersteunen. Deze speciale formule van Royal Canin® Miniature Schnauzer Adult moedigt je hond ook aan vaker te drinken en helpt jouw Dwergschnauzer gehydrateerd te blijven ter ondersteuning van de gezonde urinewegen. De dubbele vacht van de Miniature Schnauzer bestaat uit een draadachtige bovenvacht en een zachte ondervacht. De juiste voeding speelt een belangrijke rol bij het uiterlijk en de kwaliteit van de vacht. Royal Canin® Miniature Schnauzer Adult bevat een optimaal niveau van specifieke aminozuren die de natuurlijke kleur van de vacht van jouw Dwergschnauzer, ongeacht zijn kleurslag, helpen te behouden. Daarnaast bevat Royal Canin® Miniature Schnauzer Adult een gematigd vetgehalte dat, in combinatie met voldoende dagelijkse beweging, helpt het ideale gewicht van jouw Miniature Schnauzer te behouden. De brokjes van Royal Canin® Miniature Schnauzer Adult zijn specifiek ontwikkeld voor de Dwergschnauzer. De toegevoegde calciumvangers helpen de vorming van tandsteen te verminderen. Royal Canin Miniature Schnauzer Adult in één oogopslag: Rasspecifiek droogvoer voor volwassen miniatuur schnauzers vanaf 10 maanden Op maat gemaakt receptuur Het droogvoer kan je miniature schnauzer helpen bij een gezonde urinewegen en een intense vachtkleur en helpen het ideale gewicht te behouden. Speciaal ontworpen brok De krokante brokken zijn qua textuur, vorm en grootte aangepast aan de mond van je miniatuur schnauzer, stimuleren het kauwen en kunnen door hun heerlijke smaak zorgen voor een hoge acceptatie. Verminderd vet: kan helpen om het ideale lichaamsgewicht te behouden/li Huid- en vachtbescherming: waardevolle vitamines en aminozuren (vitamine A, visolie en zink) kunnen een intensieve vachtkleur en verminderde roos bevorderen Optimale mondhygiëne: calcium chelator kan calcium in speeksel opnemen en de vorming van tandsteen verminderen Gezonde urinewegen: speciale formule kan de waterinname verhogen en urineverdunning bevorderen om de concentratie van minerale minerale zouten te verminderen Bijpassend natvoer voor Royal Canin Dwergschnauzer Adult: Royal Canin Urinary Care Royal Canin kwaliteitsbelofte Alle Royal Canin-producten ondergaan uitgebreide kwaliteitscontrole om een optimale voerkwaliteit te garanderen en om te voldoen aan de individuele voedingsbehoeften en levensstijl van jouw hond. Dit betekent dat je met Royal Canin Miniature Schnauzer Adult jouw hond een uitgebalanceerd dieet van hoge kwaliteit kunt bieden. (Zooplus.nl)

Royal Canin Adult Mini Schnauzer hondenvoer is rasspecifiek hondenvoer voor de volwassen Dwergschnauzer vanaf 10 maanden. * Helpt tandsteen verminderen * Helpt overwicht voorkomen * Ondersteunt van gezonde urinewegen (Brekz.nl)

Rasspecifiek hondenvoer voor de volwassen Dwergschnauzer vanaf 10 maanden.Royal Canin Mini Schnauzer Adult is heerlijk droogvoer voor je dwergschauzer hond. Dit voer is speciaal ontwikkeld om de urinewegen te ondersteunen van je dwergschnauzer. Ook helpt dit voer om zijn gezonde gewicht te behouden. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
3182550813020
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
7,5kg Miniature Schnauzer Adult Royal Canin Breed Hondenvoer
€ 42,99
7,5kg Miniature Schnauzer Adult Royal Canin Breed Hondenvoer bestellen
Royal Canin Adult Mini Schnauzer hondenvoer 7,5 kg
€ 45,75
Royal Canin Adult Mini Schnauzer hondenvoer 7,5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Mini Schnauzer Adult - 7,5 kg
€ 58,80
Royal Canin Mini Schnauzer Adult - 7,5 kg bestellen
Royal Canin Mini Schnauzer Adult - Hondenvoer - 7,5 kg
€ 59,80
Royal Canin Mini Schnauzer Adult - Hondenvoer - 7,5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Mini Schnauzer Adult - Hondenvoer - 7,5 kg
€ 59,80
Royal Canin Mini Schnauzer Adult - Hondenvoer - 7,5 kg bestellen
Bekijkt u ook: