Home > Hondenvoer > Royal Canin > Royal Canin Mini Sterilised 8 kg
Monday, 11 December 2023

Royal Canin Mini Sterilised 8 kg

48,020 - 94,490
Bestel nu direct voor € 48,02

Royal Canin Mini Sterilised - hondenvoer voor kleine, gesteriliseerde of gecastreerde honden vanaf 10 maanden met een volwassen gewicht van 4 tot 10 kg. * Helpt overgewicht voorkomen * Draagt bij aan een goede lichaamsconditie * Ondersteunt het gebit van uw hond (Brekz.nl)

Dit product is Gekozen Product van het Jaar 2020 geworden in de categorie droogvoer voor honden, gekozen door consumenten in Nederland. Volgens onafhankelijk onderzoek heeft ROYAL CANIN® Canine Care Nutrition het hoogst gescoord op onderdelen als innovatie, aantrekkelijkheid, aankoopbereidheid en gebruikservaring. Na de castratie wordt de stofwisseling van je hond langzamer en hij lijkt liever op de bank te willen ontspannen dan buiten avonturen te beleven. Echter kan het zo zijn, dat hij alsnog elke maaltijd met grote eetlust nuttigt. Royal Canin CCN Sterilised Mini Hondenvoer is speciaal aangepast op de voedingsbehoeftes van gecastreerde honden van kleine rassen (1-10 kg). Het voer is geschikt voor honden van minimaal 10 maanden oud. Royal Canin Sterilised Mini in één oogopslag: Compleetvoer voor gecastreerde honden van kleine rassen (1-10 kg), geschikt voor honden vanaf 10 maanden oud Hoge hoeveelheid eiwitten (30%): kan de bestaande spiermassa behouden en zo de spieropbouw ondersteunen Minder hoog vetgehalte (13%): kan het behouden van het ideale gewicht makkelijker maken Hoogwaardige voedingsstoffen: kunnen de vitaliteit van je hond ondersteuenen Met verzadigende vezels: stillen de honger, verminderen het voeren van snacks Gereduceerd aantal calorieën: 14% minder calorieën dan normaal voer, wetenschappelijk getest en bewezen op de Royal Canin Campus Aangepaste brokkengrootte Bijpassend natvoer Royal Canin Mini Sterilised: Royal Canin Sterilised Het voer voor gecastreerde honden is als droogvoer in de vorm van brokken of als mousse in vershoudzakjes verkrijgbaar. Beide producten kunnen met elkaar gecombineerd worden. De brokken van het droogvoer hebben per product verschillende groottes, omdat ze bij het ontwikkelen afgestemd worden op wat kleine, middelgrote en grote honden nodig hebben. (Zooplus.nl)

Royal Canin Sterilised Mini - Hondenvoer - 8 kg direct bestellen in onze webshop! De juiste voeding voor jouw kleine gecastreerde of gesteriliseerde hond Sterilised Mini van Royal Canin is geschikt voor gecastreerde of gesteriliseerde honden met een lichaamsgewicht tussen 4 tot 10 kilogram en deze hoogkwalitatieve complete voeding bevredigt de eetlust van je hond, zodat hij actief en in vorm kan blijven. Behoud van het ideale gewicht Na een sterilisatie of een castratie zal je hond minder calorieën verbruiken omdat hij liever lekker op de bank ligt dan het avontuur op te zoeken, terwijl zijn eetlust onveranderd hoog blijft. Deze formule is samengesteld met een matig vetgehalte om je hond lichtvoetig te houden. Sterilised Mini bevat een optimale combinatie van vezels ter ondersteuning van een regelmatige stoelgang. Daarnaast helpen de vezels je hond langer een vol gevoel te geven, waardoor hij minder behoefte aan tussendoortjes zal hebben. Sterilised Mini bevat maar liefst 14 procent minder calorieën dan gewone voeding voor volwassen honden. Het Sterilised voedingsprogramma bestaat uit twee componenten: krokante brokken en een overheerlijk natvoer in een pouch. Beiden zijn compleet van samenstelling en vullen elkaar perfect aan. Waarom Royal Canin? Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Alle producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. Als je hond Royal Canin Sterilised Mini eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. Gekozen Product van het Jaar 2020 De Royal Canin Canine Care Nutrition droogvoedingen en Size Health Nutrition natvoedingen zijn Gekozen Product van het Jaar 2020. Uit de categorie droog- en natvoeding voor honden zijn deze producten als beste uit de test gekomen! Daarom vind je dan ook op deze producten het 'Gekozen Product van het Jaar 2020'-label terug. Royal Canin Sterilised Mini is verkrijgbaar in 1 kg, 3 kg en 8 kg. . Alle Royal Canin voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Royal Canin Mini Sterilised Is je hond gesteriliseerd of gecastreerd? Royal Canin Mini Sterilised helpt jouw hond op een gezond gewicht te houden. Castratie of sterilisatie veroorzaakt veranderingen in de hormoonhuishouding, waardoor de stofwisseling verandert en je hond minder calorieën nodig heeft. Met deze voeding behoud je hond een mooi gewicht. De Royal Canin Mini Sterilised gaat perfect samen met de natvoeding Royal Canin Sterilised. Eigenschappen Voor kleine honden van 4 tot 10 kilo Speciaal afgestemd op honden die gecastreerd of gesteriliseerd zijn Geschikt voor honden vanaf 10 maanden leeftijd Helpt jouw hond om op een gezond gewicht te blijven door een betere vetverbranding en laag vetpercentage Vermindert het hongergevoel door een combinatie van vezels die zorgen voor een vol gevoel Beperkt de vorming van tandsteen door de toevoeging van specifieke voedingsstoffen en de juiste brokgrootte. Geschikt voor Kleine gesteriliseerde/gecastreerde honden vanaf 10 maanden leeftijd met een volwasen gewicht van 4 tot 10 kilo. Smaak Gevogelte Inhoud 1, 2, 3, 4 of 8 kg Samenstelling Maïs, gedehydreerde gevogelte-eiwitten, tarwe, maïsgluten, plantaardige vezels, isolaat van plantaardige eiwitten*, dierlijke vetten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, bietenpulp, gist, visolie, sojaolie, Fructo-Oligo-Sacchariden, psylliumschil en psylliumzaden, mineralen, bernagieolie. Analytische bestanddelen ruw vet: 13%, ruwe as: 5,3%, ruwe celstof: 6,4%, ruw eiwit: 30%, Natriumtripolyfosfaat: 3,5 g. Nutritionele toevoegingsmiddelen Vitamine A: 20500 IE/kg, Vitamine D3: 900 IE/kg, E1 (ijzer): 40 mg/kg, E2 (jodium): 4 mg/kg, E4 (koper): 12 mg/kg, E5 (mangaan): 52 mg/kg, E6 (zink): 154 mg/kg, E8 (selenium): 0,07 mg/kg, L-carnitine: 200 mg/kg. Gekozen Product van het Jaar 2020 Dit product is Gekozen Product van het Jaar 2020 geworden in de categorie droogvoer voor honden, gekozen door consumenten in Nederland. Volgens onafhankelijk onderzoek heeft ROYAL CANIN® Canine Care Nutrition het hoogst gescoord op onderdelen als innovatie, aantrekkelijkheid, aankoopbereidheid en gebruikservaring. (Medpets.nl)Categorie
EAN(s)
3182550807074
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Royal Canin Mini Sterilised hondenvoer 8 kg
€ 48,02
Thuiswinkel Waarborg
8kg Sterilised Mini Royal Canin Care Nutrition Hondenvoer
€ 48,99
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Mini Sterilised 8 KG
€ 56,95
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Sterilised Mini - Hondenvoer - 8 kg
€ 56,99
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Mini Sterilised - 8 kg
€ 59,15