Royal Canin Mini Mature +8 2 kg

16,790 - 20,850
Bestel nu direct voor € 17,80

Royal Canin Mini Adult 8+ Heeft jouw hondje de leeftijd van 8 jaar al bereikt? Dan kun je als baasje wat ouderdomsverschijnselen gaan herkennen bij je hond. De Mini Adult 8+ van Royal Canin is speciaal samengesteld voor honden van een klein ras tot 10 kg, die de leeftijd van 8 jaar hebben bereikt. Het voer draagt bij aan de gezondheid en de vitaliteit van viervoeters. Eigenschappen Smakelijk droogvoer voor honden van een klein hondenras tot 10 kg Beschermt kleine viervoeters tegen ouderdomsverschijnselen door bij te dragen aan de gezondheid en vitaliteit Draagt bij aan het verminderen van tandplak en het vormen van tandsteen Het aangepaste energiegehalte draagt bij aan het behouden van het ideale lichaamsgewicht van je kleine viervoeter Geschikt voor Honden van een klein ras tot 10 kg die ouder zijn dan 8 jaar Smaak Gevogelte Inhoud 800 g 2 kg 4 kg 8 kg Samenstelling Dedehydreerde gevogelte-eiwitten, maïs, rijst, tarwemeel, dierlijke vetten, tarwegluten, maïsgluten, maïsmeel, tarwe, gehydrolyseerde dierlijke eiwitten, bietenpulp, mineralen, sojaolie, gistproducten, visolie, fructo-oligosachariden, algenolie Schizochytrium sp.  Analytische bestanddelen Ruw eiwit: 27,0% - Ruwe celstof: 1,5% - Ruw vet: 16,0% - Ruwe as: 6,3% - Metaboliseerbare energie: 3.923kcal/kg.  Nutritionele toevoegingsmiddelen Vitamine A: 21.800IE, Vitamine D3: 1.000IE, IJzer (3b103): 38mg, Jodium (3b201, 3b202): 3,8mg, Koper (3b405, 3b406): 12mg, Mangaan (3b502, 3b504): 50mg, Zink (3b603, 3b605, 3b606): 134mg, Selenium (3b801, 3b811, 3b812): 0,1mg - Conserveermiddelen - Antioxidanten. (Medpets.nl)

Royal Canin Mini Mature 2 kg. Hoogwaardig hondenvoer voor de senior honden van de kleinere hondenrassen. Door het kleine formaat en de elegante vorm lijken Mini honden erg kwetsbaar. In werkelijkheid zijn Mini honden erg... (Dierenwinkelxl.nl)

Royal Canin Mini Adult 8+ hondenvoer is een hoogwaardige, complete droogvoeding voor kleine oude honden vanaf 8 jaar met een volwassen gewicht van 4 tot 10 kg. De kenmerken van Royal Canin Mini Adult 8+ hondenvoer: * Ondersteunt de vitaliteit * Zeer smakelijke voeding * Bevat een aangepaste energiegehalte (Brekz.nl)

Royal Canin Mini Adult 8+ is speciaal samengesteld met de voedingsbehoeften van jouw kleine volwassen hond in het achterhoofd, en is geschikt voor kleine honden vanaf een leeftijd van 8 jaar en een lichaamsgewicht van maximaal 10 kilogram. De aangepaste voedingsstoffen in deze voeding helpen om de vitaliteit van kleine honden bij de eerste tekenen van veroudering te behouden. Sommige kleine honden zijn kieskeuriger dan anderen. Royal Canin Mini Adult 8+ is extra smakelijk door een selectie van exclusieve aroma’s, die zelfs de meest kieskeurige eter wel zullen bevallen. Royal Canin Mini Adult 8+ heeft een aangepast energiegehalte. Het helpt een gezond gewicht van kleine honden met hun hoge energiebehoefte te behouden. Royal Canin Mini Adult 8+ in een overzicht: Uitgebalanceerd droogvoer voor kleine honden vanaf de leeftijd van 8 jaar Vitaal en behendig Het recept is aangepast aan kleine honden. Erg lekker Speciale aroma's en smaken kunnen scoren zelfs bij kieskeurige honden. Gezond ouder worden: speciale combinatie van voedingsstoffen kan een gezond verouderingsproces ondersteunen Antioxidantcomplex: neutraliseert vrije radicalen en kan celstructuren behouden Gewichtscontrole: L-carnitine kan het vetmetabolisme stimuleren Huid- en vachtgezondheid: kan worden ondersteund door omega-3-vetzuren Royal Canin kwaliteitsbelofte Bij Royal Canin zijn we toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Al onze producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. Als jouw hond Royal Canin Mini Adult 8+ eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. Bijpassend natvoer voor Royal Canin Mini Adult 8+: Royal Canin Mini Adult (Zooplus.nl)

Royal Canin Mini Adult 8+ - Hondenvoer - 2 kg direct bestellen in onze webshop! Gezonde voeding voor jouw kleine ouder wordende hond Ook nu hij wat ouder wordt, blijft een uitgebalanceerde voeding voor jouw kleine hond belangrijk ter ondersteuning van zijn gezondheid. Mini Adult 8+ van Royal Canin is speciaal samengesteld met de voedingsbehoeften van jouw kleine volwassen hond in het achterhoofd, en is geschikt voor kleine honden vanaf een leeftijd van 8 jaar en een lichaamsgewicht van 4 tot 10 kilogram. Gezond ouder worden De aangepaste voedingsstoffen in deze voeding helpen om de vitaliteit van kleine honden bij de eerste tekenen van veroudering te behouden. Mini Adult 8+ bevat een exclusieve samenstelling van antioxidanten om vrije radicalen te neutraliseren. Sommige kleine rashonden zijn kieskeuriger dan anderen. Deze voeding is extra smakelijk door een selectie van exclusieve aroma's, die zelfs de meest kieskeurige eter wel zullen bevallen. Royal Canin Mini Adult 8+ bevat L-carnitine en heeft een aangepast energiegehalte. Het helpt een gezond gewicht van kleine honden met hun hoge energiebehoefte te behouden. Waarom Royal Canin? Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Alle producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. Als je hond Royal Canin Mini Adult 8+ eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. Royal Canin Mini Adult 8+ is verkrijgbaar in 800 gr, 2 kg, 4 kg en 8 kg. . Alle Royal Canin voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie
EAN(s)
3182550831383
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Mini Adult 8+ - 2 kg
€ 17,80
Royal Canin - Mini Adult 8+
€ 18,99
Thuiswinkel Waarborg
Royal canin mini adult +8 - Default Title
€ 20,85
Royal Canin Mini Adult 8+ hondenvoer 2 kg
€ 21,44
Thuiswinkel Waarborg
2kg Mini Adult 8+ Royal Canin Size Hondenvoer
€ 21,78
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Mini Adult 8+ - Hondenvoer - 2 kg
€ 23,68