Royal Canin Mini Light Weight Care 8 kg

Royal Canin Mini Light Weight Care 8 kg

44,99 - 52,35
Bestel nu direct voor € 44,99

Er lijden tegenwoordig veel huisdieren aan overgewicht, wat de gewrichten en de gezondheid kan belasten. Krijg je hond weer in vorm met geselecteerde, smaakvolle en verzadigende voeding. Een aantal hondenrassen heeft de genetische aanleg voor overgewicht of een natuurlijke neiging naar gulzig eetgedrag (bijvoorbeeld de langharige Teckel, Sheltie, Cavalier King Charles-Spaniël, Carinterriër of de Dwergschnauzer). Met voer dat speciaal is afgestemd op de behoeftes van kleine honden die neigen naar overgewicht, kan je deze factoren tegengaan. Royal Canin Light Weight Care Mini Hondenvoer in één oogopslag: Compleetvoer voor kleine (1-10 kg), volwassen honden (vanaf 12 maanden) met de neiging tot overgewicht Bevat 31% minder vet (dan traditioneel voer): kan eraan bijdragen het gewicht te behouden of te reduceren Hoog eiwitgehalte (30%): kan de bestaande spiermassa behouden en zo de spieropbouw ondersteunen Lager vetgehalte (11%): kan het behouden van het ideale gewicht makkelijker maken Oplosbare en onoplosbare vezels: kunnen een verzadigende werking hebben Waardevolle omega 3- en 6-vetzuren: kunnen de huid- en vachtgezondheid van je hond bevorderen Hoogste aanvaardbaarheid: door zorgvuldig geselecteerde voedingsstoffen Ook voor kieskeurige honden: speciale brokkengrootte, -vorm, en -structuur die de voedingsstofopname makkelijker maken Bijpassend natvoer voor Royal Canin Mini Light Weight Care: Royal Canin Light Weight Care Het voer voor honden die neigen naar overgewicht, is als droogvoer in de vorm van brokken of als mousse in vershoudzakjes verkrijgbaar. Beide producten kunnen met elkaar gecombineerd worden. De brokken van het droogvoer hebben per product verschillende groottes, omdat ze bij het ontwikkelen afgestemd worden op wat kleine, middelgrote en grote honden nodig hebben. (Zooplus.nl)

Royal Canin Light Weight Care Mini - Hondenvoer - 8 kg direct bestellen in onze webshop! Een gezonder gewicht voor jouw kleine viervoeter Honden die te zwaar zijn kunnen door het extra gewicht last krijgen van hun gewrichten. Om je hond te helpen zijn ideale gewicht te behouden kun je hem een overheerlijke verzadigende voeding voorzetten. Light Weight Care Mini van Royal Canin is geschikt voor honden met een lichaamsgewicht van 4 tot 10 kilogram en is speciaal ontwikkeld om een gewichtstoename te beperken. Helpt de gewichtstoename te beperken Deze extra smakelijke formule is rijk aan zeer goed verteerbare eiwitten wat je hond helpt zijn spiermassa te behouden. Royal Canin hecht belang aan eiwitten, daarom gebruiken ze alleen eiwitten van de hoogste kwaliteit, aangepast aan de behoeften van je hond. Ter ondersteuning van een gezonde spijsvertering en om je hond langer een vol gevoel te geven bevat deze brok een optimale mix van oplosbare en onoplosbare vezels. Deze formule is rijk aan de waardevolle Omega 3-vetzuren EPA en DHA, die helpen bij de ondersteuning van de gezonde gewrichten van jouw hond. Het lage algehele vetgehalte in de voeding helpt je hond lichtvoetig te blijven. De Light Weight Care voedingslijn bestaat uit twee componenten: krokante brokken en een overheerlijk natvoer in een pouch. Beiden zijn compleet van samenstelling en vullen elkaar perfect aan. Light Weight Care Mini bevat maar liefst 31 procent minder vet bevat dan een normale voeding voor volwassen honden. Waarom Royal Canin? Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Alle producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. Als je hond Royal Canin Light Weight Care Mini eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. Wil je jouw hond eens wat afwisseling geven? Probeer dan ook eens het Royal Canin Light Weight Care Natvoer (). Dit is een natvoeding voor volwassen honden die neiging hebben tot gewichtstoename. Gekozen Product van het Jaar 2020 De Royal Canin Canine Care Nutrition droogvoedingen en Size Health Nutrition natvoedingen zijn Gekozen Product van het Jaar 2020. Uit de categorie droog- en natvoeding voor honden zijn deze producten als beste uit de test gekomen! Daarom vind je dan ook op deze producten het 'Gekozen Product van het Jaar 2020'-label terug. Royal Canin Light Weight Care Mini is verkrijgbaar in 1 kg, 3 kg en 8 kg. . Alle Royal Canin voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Royal Canin Mini Light Weight Care hondenvoer is gericht op het behoud van een gezond gewicht van uw hond. * Helpt overgewicht voorkomen * Draagt bij aan gebitshygiëne * Geschikt voor volwassen en oudere honden (Brekz.nl)

Hondenvoer voor een gezond gewicht van oudere kleine honden met een volwassen gewicht van 4 tot 10 kilo.Zou jouw hond eigenlijk wel iets slanker kunnen? Royal Canin Mini Light Weight Care is speciaal hondenvoer voor kleine, volwassen honden met een maatje meer. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
3182550716918
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
8kg Light Weight Care Mini Royal Canin Care Nutrition Hondenvoer
€ 44,99
8kg Light Weight Care Mini Royal Canin Care Nutrition Hondenvoer bestellen
Royal Canin Mini Light 8 KG
€ 47,59
Royal Canin Mini Light 8 KG bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Mini Light 8 KG
€ 47,59
Royal Canin Mini Light 8 KG bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Light Weight Care Mini - Hondenvoer - 8 kg
€ 47,59
Royal Canin Light Weight Care Mini - Hondenvoer - 8 kg bestellen
Royal Canin Mini Light Weight Care hondenvoer 8 kg
€ 50,95
Royal Canin Mini Light Weight Care hondenvoer 8 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Mini Light Weight Care - 8 kg
€ 56,30
Royal Canin Mini Light Weight Care - 8 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: