Home > Hondenvoer > Royal Canin > Royal Canin Mini Junior 4 kg
Tuesday, 19 March 2024

Royal Canin Mini Junior 4 kg

27,490 - 34,500
Bestel nu direct voor € 27,49

Het is belangrijk rekening te houden met de voedingsbehoeften van je hond. Niet alleen als hij volwassen is, maar ook als pup, als zijn immuunsysteem nog volop in ontwikkeling is. ROYAL CANIN® Mini Puppy is ontwikkeld met de voedingsbehoeften van jouw puppy in het achterhoofd. De voeding is geschikt voor pups tussen de 2 en 10 maanden leeftijd, met een volwassen gewicht van maximaal 10 kilogram. De groei is een essentiële fase in het leven van je hond. Het is een tijd van grote veranderingen, ontdekkingen en nieuwe ontmoetingen. Tijdens deze belangrijke periode ontwikkelt het immuunsysteem van je pup zich geleidelijk. Daarom bevat ROYAL CANIN® Mini Puppy een gepatenteerd complex van antioxidanten waaronder vitamine E, dat het natuurlijke afweersysteem van je pup tijdens zijn ontwikkeling helpt ondersteunen. De kleine en makkelijk te kauwen brokjes zijn perfect voor je kleine puppy. Zelfs de meest kieskeurige eter kan de smaak en geur ervan niet weerstaan. De combinatie van zeer goed verteerbare eiwitten (L.I.P.) en prebiotica (FOS) in ROYAL CANIN® Mini Puppy ondersteunt een optimale spijsvertering en een evenwichtige darmflora. Dit draagt bij aan het behoud van een goede kwaliteit van de ontlasting. Een goede vertering zorgt ervoor dat de geur en de hoeveelheid van de ontlasting vermindert. Puppy’s van kleine rassen groeien ongelooflijk snel. Hun voeding moet voldoende energie bevatten om dit voor elkaar te kunnen krijgen. In ROYAL CANIN® Mini Puppy zit daarom extra veel energie. Royal Canin Mini Puppy in één overzicht: Uitgebalanceerde droogvoer voor puppy's (2-10 maanden) van kleine rassen tot 10 kg Aangepaste calorie-inname: voor matige opbouw van spieren en botten Hoogste acceptatie: zorgvuldig geselecteerde voedingsstoffen en natuurlijke aromabescherming Maximale spijsverteringsveiligheid: goed verteerbare L.I.P.-eiwitten, fructo-oligosacchariden en visolie voor een efficiënt gebruik van voedingsstoffen Ondersteunt het immuunsysteem: taurine, luteïne, vitamine C en E voor sterke afweer Essentiële omega-3- en omega-6-vetzuren: bevorderen de bescherming van de darm en darmslijmvlies Tandsteenprofylaxe: Natriumtrifosfaten neutraliseren calcium in speeksel, waardoor het risico op tandsteen wordt verminderd De speciale maat, vorm en structuur van de brok is aangepast aan de kaken van kleine hondjes en vergemakkelijkt het kauwen. Bijpassend natvoer voor Royal Canin Mini Puppy: Royal Canin Mini Puppy Royal Canin kwaliteitsbelofte Bij Royal Canin zijn we toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Al onze producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. Als jouw hond ROYAL CANIN® Mini Puppy eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. (Zooplus.nl)

Royal Canin Mini Puppy hondenvoer is hondenvoer voor puppies van kleine rassen van 2 tot 10 maanden met een volwassen gewicht van 4 tot 10 kilo. De voordelen: * Ondersteunt de natuurlijke weerstand * Bevordert de spijsvertering * Hoog energiegehalte (Brekz.nl)

Royal Canin Mini - Puppy-Hondenvoer - 4 kg direct bestellen in onze webshop! Gezonde voeding voor jouw jonge kleine pup De groei is een essentiële fase in het leven van je hond. Het is een tijd van grote veranderingen, ontdekkingen en nieuwe ontmoetingen. Goede voeding kan tijdens deze fase van groei en ontwikkeling de gezondheid van je puppy ondersteunen. Royal Canin Mini Puppy is speciaal ontwikkeld met de voedingsbehoeften van een pup van een klein ras (4 tot 10 kg wanneer volwassen) in het achterhoofd. De brokjes zijn geschikt voor puppy's van 2 tot 10 maanden oud. Geef je puppy de perfecte start Hoewel puppy's van kleine hondenrassen niet heel groot worden, groeien ze wel rap. De botten, spieren, zintuigen en het zenuwstelsel ontwikkelen zich razendsnel in slechts 10 maanden. Puppyvoeding bevat daarom andere voedingsstoffen dan een voeding voor volwassen honden. Zo kreeg je puppy veel antilichamen binnen via de eerste moedermelk (colostrum) om het immuunsysteem op peil te houden. Mini Puppy bevat een optimaal eiwitgehalte en vitamine C en E die het immuunsysteem sterk houden. Daarnaast zorgen de toegevoegde omega 3-vetzuren (DHA) voor een gezonde ontwikkeling van de hersenen. Dankzij een combinatie van prebiotica (MOS) en hoogverteerbare eiwitten blijft de darmflora in balans en creëer je een gezonde spijsvertering. Natuurlijk is ook rekening gehouden met het energiegehalte van jonge honden. Het optimale energiegehalte voorziet jouw jonge van alle energie die hij of zij nodig heeft. Als laatste is de vorm van de brok ook belangrijk. De brokjes zijn speciaal ontworpen voor de kleine kaken van je hond. Zo kan je pup de brokjes makkelijk oppakken en kauwen. Wanneer je pup rond de 10 maanden oud is, zullen zijn voedingsbehoeftes weer veranderen. Je hond heeft dan een voeding nodig die past bij de volwassen kat. Het is dan ook aan te raden om op een leeftijd van ongeveer 10 maanden over te stappen op producten voor volwassen honden van Royal Canin; zoals Royal Canin Mini Adult. Royal Canin Mini Puppy in het kort: * Voor puppy's van zeer kleine rassen tot 10 maanden oud * Aangepast eiwitgehalte voor de spieren en groei * Vitamines C en E voor een sterk immuunsysteem * Prebiotica (MOS) voor een gezonde en evenwichtige darmflora * Kleine brokken die makkelijk te eten zijn Waarom Royal Canin? Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Alle producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je kitten. Als je hond Royal Canin X-Small Puppy eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. . Alle Royal Canin voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Voor een veilige groei voor kleine honden van 2 tot 10 maanden De grootste groei van een kleine hond vindt plaats in de eerste 6 levensmaanden. De pup neemt gemiddeld 20 gram per dag in gewicht toe en heeft na 10 maanden zijn... (Dierenwinkelxl.nl)
Categorie
EAN(s)
3182550793032
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
4 kg Mini Puppy Royal Canin Hondenvoer
€ 30,48
Royal Canin Mini Puppy hondenvoer 4 kg
€ 31,75
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Mini - Puppy-Hondenvoer - 4 kg
€ 31,95
Royal Canin - Mini Puppy
€ 33,90
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Mini Junior 4 KG
€ 34,50