Royal Canin Mini Dermacomfort Hond 3 kg

Royal Canin Mini Dermacomfort Hond 3 kg

20,99 - 32,00
Bestel nu direct voor € 20,99

Dit product is Gekozen Product van het Jaar 2020 geworden in de categorie droogvoer voor honden, gekozen door consumenten in Nederland. Volgens onafhankelijk onderzoek heeft ROYAL CANIN® Canine Care Nutrition het hoogst gescoord op onderdelen als innovatie, aantrekkelijkheid, aankoopbereidheid en gebruikservaring. Een geïrriteerde huid is echt ongemakkelijk, zelfs voor jouw hond. Wist je dat huidproblemen bij honden een van de meest voorkomende redenen zijn voor een dierenartsbezoek? Een gevoelige, jeukende huid zorgt ervoor dat jouw hond vaak krabt. Hij kan zijn huid verwonden met zijn klauwen. De huidvriendelijke formule van Royal Canin Dermacomfort Mini is zorgvuldig ontworpen om speciaal geselecteerde eiwitten op te nemen. Dit speciaal aangepaste voer kan helpen om de huid en vacht van jouw hond in de best mogelijke conditie te houden. In één oogopslag: Volledig voer voor kleine honden Afgestemd op de speciale behoeften van honden met een gevoelige Hoogwaardige voedingsstoffen: kunnen bijdragen aan een volle en gezonde vacht Geselecteerde eiwitbronnen: hebben een verminderd allergeenpotentieel Omega-vetzuren: verrijkt met GLA, EPA en DHA om de gevoelige huid te verzorgen 91% tevreden eigenaars: na slechts 2 maanden overtuigd van de aantoonbare resultaten Bijpassend natvoer Royal Canin Mini Dermacomfort: Royal Canin Dermacomfort Het voer voor honden met een gevoelige huid, is als droogvoer in de vorm van brokken of als mousse in vershoudzakjes verkrijgbaar. Beide producten kunnen met elkaar gecombineerd worden. De brokken van het droogvoer hebben per product verschillende groottes, omdat ze bij het ontwikkelen afgestemd worden op wat kleine, middelgrote en grote honden nodig hebben. (Zooplus.nl)

Royal Canin Mini Dermacomfort hondenvoer voor volwassen, kleine honden met een volwassen gewicht van 4 tot 10 kilogram en een gevoelige huid. * Helpt irritatie en jeuk verminderen * Ondersteunt de gevoelige huid * Pakt ook gebitsproblemen aan (Brekz.nl)

Hondenvoer voor volwassen honden met een volwassen gewicht van 4 tot 10 kilo en een gevoelige huid Dermacomfort Mini is geschikt voor kleine honden met een gevoelige huid. Het ondersteunt een gezonde huid en een glanzende vacht. Daarnaast is het erg smakelijk en helpt het de vorming van tandplak en tandsteen te verminderen. (Medpets.nl)

Royal Canin Dermacomfort Mini - Hondenvoer - 3 kg direct bestellen in onze webshop! Speciaal voer voor de gevoelige huid Dermacomfort Mini van Royal Canin is speciaal ontwikkeld met ingrediënten die de huid van jouw hond helpen ondersteunen. Verrijkt met Omega 3- en 6-vetzuren, die helpen de huid van jouw hond gezond te houden en daarnaast dragen ze bij aan het behoud van een dichte en gezonde vacht. Ter ondersteuning van de huid Een gevoelige huid is de voornaamste reden waarom honden meegenomen worden voor een bezoek aan de dierenarts. Je kunt voor je hond zorgen door hem een goede voeding voor te zetten, die speciaal ontwikkeld is ter ondersteuning van zijn gevoelige huid. Een gevoelige huid kan leiden tot krabben, wat een beschadiging van de huid kan veroorzaken. De extra smakelijke formule is speciaal ontwikkeld voor het welzijn van jouw hond. De voeding is samengesteld met Omega 3- en 6-vetzuren, waaronder GLA, EPA en DHA, om de huid te ondersteunen en te voeden. Speciaal ontwikkeld om te helpen de huid van jouw hond gezond te houden en voor behoud van een dichte en gezonde vacht. De Dermacomfort voedingslijn bestaat uit twee componenten: krokante brokken en een overheerlijk natvoer in een pouch. Beiden zijn compleet van samenstelling en vullen elkaar perfect aan. Dermacomfort Mini is een bewezen succes. 91 procent van de eigenaren is tevreden met de resultaten, na slechts 2 maanden onafgebroken gebruik. Waarom Royal Canin? Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Alle producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. Als je hond Royal Canin Dermacomfort Mini eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. Gekozen Product van het Jaar 2020 De Royal Canin Canine Care Nutrition droogvoedingen en Size Health Nutrition natvoedingen zijn Gekozen Product van het Jaar 2020. Uit de categorie droog- en natvoeding voor honden zijn deze producten als beste uit de test gekomen! Daarom vind je dan ook op deze producten het 'Gekozen Product van het Jaar 2020'-label terug. Royal Canin Dermacomfort Mini is verkrijgbaar in 1 kg, 3 kg en 8 kg. . Alle Royal Canin voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
3182550893916
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
3kg Dermacomfort Mini Royal Canin Care Nutrition Hondenvoer
€ 23,98
3kg Dermacomfort Mini Royal Canin Care Nutrition Hondenvoer bestellen
Royal Canin - Sterilised Mini
€ 23,99
Royal Canin - Sterilised Mini bestellen
Royal Canin Mini Dermacomfort hondenvoer 3 kg
€ 26,20
Royal Canin Mini Dermacomfort hondenvoer 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Dermacomfort Mini - 3 kg
€ 31,15
Royal Canin Dermacomfort Mini - 3 kg bestellen
Royal Canin Ccn Dermacomfort Mini - Hondenvoer - 3 kg
€ 32,00
Royal Canin Ccn Dermacomfort Mini - Hondenvoer - 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Ccn Dermacomfort Mini - Hondenvoer - 3 kg
€ 32,00
Royal Canin Ccn Dermacomfort Mini - Hondenvoer - 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Dermacomfort Mini - Hondenvoer - 3 kg
€ 32,28
Royal Canin Dermacomfort Mini - Hondenvoer - 3 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: