Royal Canin Mini Ageing +12 3,5 kg

Royal Canin Mini Ageing +12 3,5 kg

21,99 - 32,69
Bestel nu direct voor € 21,99

Royal Canin Mini Ageing 12+ is geschikt voor kleine honden van 12 jaar en ouder, met een volwassen gewicht tot 10 kilogram, en is samengesteld met de voedingsbehoeften van je kleine hond in het achterhoofd. De voeding bevat de gunstige Omega 3 vetzuren, zoals EPA en DHA, en daarnaast een exclusieve samenstelling van antioxidanten, wat helpt vrije radicalen te neutraliseren. Royal Canin Mini Ageing 12+ is ontwikkeld met een aangepast fosforgehalte ter ondersteuning van een gezonde nierfunctie bij je oudere hond van een klein ras. Deze samenstelling bevat voedingsstoffen die de gezondheid van de huid en vacht helpen te ondersteunen. Omdat ook bij honden smaken verschillen, is Royal Canin Mini Ageing 12+ ook beschikbaar als natvoer in een overheerlijke jus. Volg onze voedingsrichtlijnen als je van plan bent om je hond gemengd te voeren, zodat hij de optimale hoeveelheden droog- en natvoeding voorgeschoteld krijgt. Royal Canin Mini Ageing 12+ in een overzicht: Holistisch droogvoer voor honden van kleine rassen vanaf de leeftijd van 12 jaar Fit op oudere leeftijd De uitgebalanceerde formule kan veroudering vergemakkelijken en bijdragen aan de vitaliteit. Hoge acceptatie door twee verschillende structuren in de gemakkelijk te kauwen exclusieve brokken. Vitaliteit: speciale combinatie van voedingsstoffen kan tekenen van veroudering verminderen Gezond ouder worden: antioxidantcomplex neutraliseert vrije radicalen en kan celstructuren behouden Behoud van spiermassa: L-carnitine kan de vetstofwisseling stimuleren Huid- en vachtgezondheid: kan worden ondersteund door omega-3-vetzuren Royal Canin kwaliteitsbelofte Bij Royal Canin zijn we toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Al onze producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. Als jouw hond Royal Canin Mini Ageing 12+ eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. Bijpassend natvoer voor Royal Canin Mini Ageing 12+: Royal Canin Mini Ageing 12+ (Zooplus.nl)

Royal Canin Mini Ageing 12+ hondenvoer is een complete droogvoeding voor kleine, oude honden vanaf 12 jaar met een volwassen gewicht van 4 tot 10 kg. * Ondersteunt het gezond ouder worden * Bevordert de gezondheid van de nieren  * Draagt bij aan een optimale, gezonde vachtconditie (Brekz.nl)

Royal Canin Mini Ageing 12+ - Hondenvoer - 3.5 kg direct bestellen in onze webshop! Gezonde voeding voor jouw kleine ouder wordende hond Ook nu je kleine hond een senior is, blijft het belangrijk dat ook tijdens het ouder worden zijn voeding zijn gezondheid blijft ondersteunen. Mini Ageing 12+ van Royal Canin is geschikt voor kleine honden van 12 jaar en ouder, met een volwassen gewicht van 4 tot 10 kilogram, en is samengesteld met de voedingsbehoeften van je kleine hond in het achterhoofd. Gezond ouder worden De voeding bevat de gunstige Omega 3-vetzuren, zoals EPA en DHA, en daarnaast een exclusieve samenstelling van antioxidanten, wat helpt vrije radicalen te neutraliseren. Royal Canin Mini Ageing 12+ is ontwikkeld met een aangepast fosforgehalte ter ondersteuning van een gezonde nierfunctie bij je oudere hond van een klein ras. Ook helpt de samenstelling de gezondheid van de huid en vacht te ondersteunen. Omdat ook bij honden smaken verschillen, is Mini Ageing 12+ ook beschikbaar als natvoer in een overheerlijke jus. Volg de voedingsrichtlijnen van Royal Canin als je van plan bent om je hond gemengd te voeren, zodat hij de optimale hoeveelheden droog- en natvoeding voorgeschoteld krijgt. Waarom Royal Canin? Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Alle producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. Als je hond Royal Canin Mini Ageing 12+ eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. Royal Canin Mini Ageing 12+ is verkrijgbaar in 800 gr, 1,5 kg en 3,5 kg. . Alle Royal Canin voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Hondenvoer voor kleine oude honden vanaf 12 jaar met een volwassen gewicht van 4 tot 10 kilo Royal Canin Mini Ageing 12+ is smakelijk hondenvoer voor kleinere hondjes die al op leeftijd zijn. Dit voer helpt jouw trouwe viervoeter om zo lang mogelijk vitaal te blijven. Zo ondersteunt dit voer de nierfunctie en draagt het bij aan een mooie vacht en gezonde huid. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
3182550793582
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
3,5kg Mini Ageing 12+ Royal Canin Size Hondenvoer
€ 24,98
3,5kg Mini Ageing 12+ Royal Canin Size Hondenvoer bestellen
Royal Canin Mini Ageing 12+ hondenvoer 3,5 kg
€ 26,70
Royal Canin Mini Ageing 12+ hondenvoer 3,5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Mini Ageing 12+ - Hondenvoer - 3.5 kg
€ 29,28
Royal Canin Mini Ageing 12+ - Hondenvoer - 3.5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Mini Ageing 12+ - 3,5 kg
€ 30,25
Royal Canin Mini Ageing 12+ - 3,5 kg bestellen
Royal Canin Mini Ageing 12+ - Hondenvoer - 3,5 kg
€ 32,69
Royal Canin Mini Ageing 12+ - Hondenvoer - 3,5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Mini Ageing 12+ - Hondenvoer - 3,5 kg
€ 32,69
Royal Canin Mini Ageing 12+ - Hondenvoer - 3,5 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: