Royal Canin Medium Sterilised 3 kg

21,240 - 50,750
Bestel nu direct voor € 21,24

Dit product is Gekozen Product van het Jaar 2020 geworden in de categorie droogvoer voor honden, gekozen door consumenten in Nederland. Volgens onafhankelijk onderzoek heeft ROYAL CANIN® Canine Care Nutrition het hoogst gescoord op onderdelen als innovatie, aantrekkelijkheid, aankoopbereidheid en gebruikservaring. Na de castratie wordt de stofwisseling van je hond langzamer en hij lijkt liever op de bank te willen ontspannen dan buiten avonturen te beleven. Echter kan het zo zijn, dat hij alsnog elke maaltijd met grote eetlust verslindt.Royal Canin CCN Sterilised Medium Hondenvoer is speciaal aangepast op de voedingsbehoeftes van gecastreerde honden van middelgrote rassen (11-25 kg). Het is geschikt voor honden die minimaal 12 maanden oud zijn. Royal Canin Sterilised Medium Hondenvoer in één oogopslag: Compleetvoer voor gecastreerde honden van middelgrote rassen (11-25 kg), geschikt voor honden vanaf 12 maanden oud Hoge hoeveelheid eiwitten (28%): kan de bestaande spiermassa behouden en zo de spieropbouw ondersteunen Minder hoog vetgehalte (13%): kan het behouden van het ideale gewicht makkelijker maken Hoogwaardige voedingsstoffen: kunnen de vitaliteit van je hond ondersteuenen Met verzadigende vezels: stillen de honger, verminderen het voeren van snacks Gereduceerd aantal calorieën: 10% minder calorieën dan normaal voer, wetenschappelijk getest en bewezen op de Royal Canin Campus Aangepaste brokkengrootte Bijpassend natvoer Royal Canin Medium Sterilised: Royal Canin Sterilised Het voer voor gecastreerde honden is als droogvoer in de vorm van brokken of als mousse in vershoudzakjes verkrijgbaar. Beide producten kunnen met elkaar gecombineerd worden. De brokken van het droogvoer hebben per product verschillende groottes, omdat ze bij het ontwikkelen afgestemd worden op wat kleine, middelgrote en grote honden nodig hebben. (Zooplus.nl)

Royal Canin Medium Sterilised hondenvoer is hondenvoer voor middelgrote gesteriliseerde/gecastreerde honden vanaf 12 maanden met een volwassen gewicht van 11 tot 25 kg. * Helpt voor behoud van een optimaal gewicht * Draagt bij aan een goede lichaamsconditie * Hoogkwalitatieve voeding (Brekz.nl)

Royal Canin Sterilised Medium - Hondenvoer - 3 kg direct bestellen in onze webshop! De juiste voeding voor jouw middelgrote gecastreerde of gesteriliseerde hond Sterilised Medium van Royal Canin is geschikt voor gecastreerde of gesteriliseerde honden met een lichaamsgewicht tussen 11 en 25 kilogram en deze hoogkwalitatieve complete voeding bevredigt de eetlust van je hond, zodat hij actief en in vorm kan blijven. Behoud van het ideale gewicht Na een sterilisatie of een castratie zal je hond minder calorieën verbruiken omdat hij liever lekker op de bank ligt dan het avontuur op te zoeken, terwijl zijn eetlust onveranderd hoog blijft. Sterilised Medium is samengesteld met minder vet en helpt je hond lichtvoetig te blijven. De optimale combinatie van vezels helpt je hond langer een vol gevoel te geven, het zorgt daarnaast voor een regelmatige stoelgang en helpt daarmee de spijsvertering te ondersteunen. Daarnaast zorgt het hoge eiwitgehalte ervoor dat je hond zijn spiermassa kan behouden, terwijl tegelijkertijd de vet- en calorie inname wordt verminderd. Sterilised Medium bevat maar liefst 10 procent minder calorieën dan gewone voeding voor volwassen honden. Het Sterilised voedingsprogramma bestaat uit twee componenten: krokante brokken en een overheerlijk natvoer in een pouch. Beiden zijn compleet van samenstelling en vullen elkaar perfect aan. Waarom Royal Canin? Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Alle producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. Als je hond Royal Canin Sterilised Medium eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. Gekozen Product van het Jaar 2020 De Royal Canin Canine Care Nutrition droogvoedingen en Size Health Nutrition natvoedingen zijn Gekozen Product van het Jaar 2020. Uit de categorie droog- en natvoeding voor honden zijn deze producten als beste uit de test gekomen! Daarom vind je dan ook op deze producten het 'Gekozen Product van het Jaar 2020'-label terug. Royal Canin Sterilised Medium is verkrijgbaar in 3 kg en 10 kg. . Alle Royal Canin voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Categorie
EAN(s)
3182550787826
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Sterilised Medium Hondenvoer - 3 kg
€ 24,23
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Medium Sterilised 3 KG
€ 27,69
Royal Canin Medium Sterilised hondenvoer 3 kg
€ 28,90
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Sterilised Medium - Hondenvoer - 3 kg
€ 30,98