Royal Canin Medium Sterilised 3 kg

Royal Canin Medium Sterilised 3 kg

25,25 - 26,65
Bestel nu direct voor € 25,99

Royal Canin Medium Sterilised hondenvoer is hondenvoer voor middelgrote gesteriliseerde/gecastreerde honden vanaf 12 maanden met een volwassen gewicht van 11 tot 25 kg. * Helpt voor behoud van een optimaal gewicht * Draagt bij aan een goede lichaamsconditie * Hoogkwalitatieve voeding (Brekz.nl)

Hondenvoer voor middelgrote gesteriliseerde/gecastreerde honden vanaf 12 maanden met een volwassen gewicht van 11 tot 25 kilo Heb je een middelgrote hond die pas gecastreerd of gesteriliseerd is? Dan is de Medium Sterilised van Royal Canin een geschikte voeding. (Medpets.nl)

Royal Canin Sterilised Medium - Hondenvoer - 3 kg direct bestellen in onze webshop! De juiste voeding voor jouw middelgrote gecastreerde of gesteriliseerde hond Sterilised Medium van Royal Canin is geschikt voor gecastreerde of gesteriliseerde honden met een lichaamsgewicht tussen 11 en 25 kilogram en deze hoogkwalitatieve complete voeding bevredigt de eetlust van je hond, zodat hij actief en in vorm kan blijven. Behoud van het ideale gewicht Na een sterilisatie of een castratie zal je hond minder calorieën verbruiken omdat hij liever lekker op de bank ligt dan het avontuur op te zoeken, terwijl zijn eetlust onveranderd hoog blijft. Sterilised Medium is samengesteld met minder vet en helpt je hond lichtvoetig te blijven. De optimale combinatie van vezels helpt je hond langer een vol gevoel te geven, het zorgt daarnaast voor een regelmatige stoelgang en helpt daarmee de spijsvertering te ondersteunen. Daarnaast zorgt het hoge eiwitgehalte ervoor dat je hond zijn spiermassa kan behouden, terwijl tegelijkertijd de vet- en calorie inname wordt verminderd. Sterilised Medium bevat maar liefst 10 procent minder calorieën dan gewone voeding voor volwassen honden. Het Sterilised voedingsprogramma bestaat uit twee componenten: krokante brokken en een overheerlijk natvoer in een pouch. Beiden zijn compleet van samenstelling en vullen elkaar perfect aan. Waarom Royal Canin? Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Alle producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. Als je hond Royal Canin Sterilised Medium eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. Gekozen Product van het Jaar 2020 De Royal Canin Canine Care Nutrition droogvoedingen en Size Health Nutrition natvoedingen zijn Gekozen Product van het Jaar 2020. Uit de categorie droog- en natvoeding voor honden zijn deze producten als beste uit de test gekomen! Daarom vind je dan ook op deze producten het 'Gekozen Product van het Jaar 2020'-label terug. Royal Canin Sterilised Medium is verkrijgbaar in 3 kg en 10 kg. . Alle Royal Canin voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie Merk EAN(s)
3182550787826
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Royal Canin Medium Sterilised 3 KG
€ 25,99
Royal Canin Medium Sterilised 3 KG bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Medium Sterilised 3 KG
€ 25,99
Royal Canin Medium Sterilised 3 KG bestellen
Royal Canin Medium Sterilised hondenvoer 3 kg
€ 28,20
Royal Canin Medium Sterilised hondenvoer 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Medium Sterilised - 3 kg
€ 30,60
Royal Canin Medium Sterilised - 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Sterilised Medium - Hondenvoer - 3 kg
€ 30,98
Royal Canin Sterilised Medium - Hondenvoer - 3 kg bestellen
Bekijkt u ook: