Home > Hondenvoer > Royal Canin > Royal Canin Medium Junior 15 kg
maandag, 05 december 2022
Royal Canin Medium Junior 15 kg

Royal Canin Medium Junior 15 kg

65,99 - 72,45
Bestel nu direct voor € 65,99

De groei is een essentiële fase in het leven van je hond. Het is een tijd van grote veranderingen, ontdekkingen en nieuwe ontmoetingen. Tijdens deze belangrijke periode ontwikkelt het immuunsysteem van je pup zich geleidelijk. Een goede voeding is belangrijk en geeft je puppy alles wat hij nodig heeft om gezond op te groeien. ROYAL CANIN® Medium Puppy is samengesteld met de specifieke voedingsbehoeften van jouw puppy in het achterhoofd. Een gepatenteerd complex van antioxidanten helpen het natuurlijke afweersysteem van je pup te ondersteunen. Het voer is geschikt voor puppy’s tussen 2 en 12 maanden leeftijd, van een gemiddelde grootte en een volwassen gewicht tussen de 11 en 25 kilogram. Puppy’s van een middelgroot ras hebben een relatief korte groeiperiode. ROYAL CANIN® Medium Puppy voldoet aan de hoge energiebehoefte die een pup van een middelgroot ras daardoor heeft en ondersteunt de groei van gezonde spieren en botten. De toevoeging van specifieke voedingsvoedingsstoffen ondersteunen je puppy op diverse manieren tijdens zijn groei. Calcium en fosfor zijn in optimale hoeveelheden toegevoegd voor een gelijkmatige groei en de toevoeging van antioxidanten ondersteunt de natuurlijke weerstand van je pup tijdens deze uitdagende levensfase. De combinatie van zeer goed verteerbare eiwitten (L.I.P.) en prebiotica (FOS) ondersteunt een optimale spijsvertering en een evenwichtige darmflora. Dit draagt bij aan het behoud van een goede kwaliteit van de ontlasting. Royal Canin Medium Puppy in één overzicht: Uitgebalanceerd droogvoer voor puppy's (2 - 12 maanden) van middelgrote rassen van 11 - 25 kg Gecontroleerde levering van voedingsstoffen: dekt de energiebehoeften en vermindert het risico op obesitas Versterking van het immuunsysteem: synergetisch antioxidantcomplex (taurine, luteïne, vitamine E en C) en mannan-oligosacchariden om de natuurlijke afweer te versterken L.I.P.-eiwitten: goed verteerbaar, verteerbaarheid van eiwitten van ten minste 95% Ontwikkeling van de botten: gebalanceerd calcium en fosfor voor een harmonieuze ontwikkeling van de botten en gezonde tanden Bevordering van de darmgezondheid: fructo-oligosacchariden, mannan-oligosacchariden en bietenpulp voor optimale spijsvertering De maat, vorm en structuur van de brok is aangepast aan de mond van middelgrote puppy's en zorgt voor gemakkelijk kauwen en slikken. Bijpassend natvoer voor Royal Canin Medium Puppy: Royal Canin Medium Puppy Royal Canin kwaliteitsbelofte Bij Royal Canin zijn we toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Al onze producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. Als jouw hond ROYAL CANIN® Medium Puppy eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. (Zooplus.nl)

Royal Canin Medium - Puppy-Hondenvoer - 15 kg direct bestellen in onze webshop! Gezonde voeding voor jouw jonge middelgrote pup De groei is een essentiële fase in het leven van je hond. Het is een tijd van grote veranderingen, ontdekkingen en nieuwe ontmoetingen. Goede voeding kan tijdens deze fase van groei en ontwikkeling de gezondheid van je puppy ondersteunen. Royal Canin Medium Puppy is speciaal ontwikkeld met de voedingsbehoeften van een pup van een middelgroot ras (11 tot 25 kg wanneer volwassen) in het achterhoofd. De puppybrokken zijn geschikt voor puppy's tot 12 maanden oud. Voor een gezonde groei Een groeiende puppy heeft voldoende calorieën en voedingsstoffen nodig om gezond groot te worden. Hun botten, spieren, zintuigen en zenuwstelsel ontwikkelen zich allen op een rap tempo. Puppyvoeding bevat daarom andere voedingsstoffen dan een voeding voor volwassen honden. Zo kreeg je puppy veel antilichamen binnen via de eerste moedermelk (colostrum) om het immuunsysteem op peil te houden. Medium Puppy bevat een optimaal eiwitgehalte en vitamine C en E die het immuunsysteem sterk houden. Daarnaast zorgen de toegevoegde omega 3-vetzuren (DHA) voor een gezonde ontwikkeling van de hersenen. Dankzij een combinatie van prebiotica (MOS) en hoogverteerbare eiwitten blijft de darmflora in balans en creëer je een gezonde spijsvertering. Natuurlijk is ook rekening gehouden met het energiegehalte van jonge honden. Het optimale energiegehalte voorziet jouw jonge van alle energie die hij of zij nodig heeft. Als laatste is de vorm van de brok ook belangrijk. De brokken zijn groot genoeg dat je pup ze niet naar binnen zal schrokken, maar klein genoeg dat het wel makkelijk te eten blijft. Wanneer je pup een jaar oud is, zullen zijn voedingsbehoeftes weer veranderen. Je hond heeft dan een voeding nodig die past bij de volwassen hond. Het is dan ook aan te raden om op een leeftijd van een jaar over te stappen op producten voor volwassen honden van Royal Canin; zoals Royal Canin Medium Adult. Royal Canin Medium Puppy in het kort: * Voor puppy's van middelgrote rassen tot 12 maanden oud * Aangepast energiegehalte voor jonge honden * Vitamines C en E voor een sterk immuunsysteem * Prebiotica (MOS) voor een gezonde en evenwichtige darmflora * Omega 3-vetzuren (DHA) voor de groei van de hersenen * Aangepaste brokgrootte voorkomt schrokken Waarom Royal Canin? Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Alle producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je kitten. Als je hond Royal Canin Medium Puppy eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. . Alle Royal Canin voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Royal Canin Medium Puppy is hondenvoer voor puppies van middelgrote rassen tot 12 maanden met een volwassen gewicht van 11 tot 25 kg. Deze hondenvoeding: * Ondersteunt de natuurlijke weerstand * Bevordert de spijsvertering * Is geschikt voor pups met korte groeiperiode en hoge energiebehoefte (Brekz.nl)

Hondenvoer voor pups van middelgrote rassen tot 12 maanden met een volwassen gewicht van 11 tot 25 kilo Royal Canin Medium Puppy is heerlijk voer voor pups tot 12 maanden van middelgrote rassen en met een volwassen gewicht van 11 tot 25 kilo. Dit voer ondersteunt de natuurlijke afweer en zorgt voor een gezonde spijsvertering. De natuurlijke ingrediënten zorgen ervoor dat je pup de eerste 12 maanden voldoende ondersteunt wordt om lekker te kunnen groeien. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
3182550402132
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Royal Canin - Medium Junior 32
€ 65,99
Royal Canin - Medium Junior 32 bestellen
Thuiswinkel Waarborg
15kg Medium Puppy Royal Canin Hondenvoer
€ 66,99
15kg Medium Puppy Royal Canin Hondenvoer bestellen
Royal Canin Medium Junior 15 KG
€ 67,89
Royal Canin Medium Junior 15 KG bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Medium Junior 15 KG
€ 67,89
Royal Canin Medium Junior 15 KG bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Medium - Puppy-Hondenvoer - 15 kg
€ 67,89
Royal Canin Medium - Puppy-Hondenvoer - 15 kg bestellen
Royal Canin Medium Puppy hondenvoer 15 kg
€ 69,95
Royal Canin Medium Puppy hondenvoer 15 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Medium Puppy - 15 kg
€ 76,40
Royal Canin Medium Puppy - 15 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: