Home > Hondenvoer > Royal Canin > Royal Canin Medium Junior 15 kg
Friday, 22 September 2023

Royal Canin Medium Junior 15 kg

75,560 - 162,490
Bestel nu direct voor € 75,56

Royal Canin Medium Puppy is speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de voedingsbehoeften van middelgrote pups. Deze formule is geschikt voor pups van 2 tot 12 maanden die naar verwachting een volwassen gewicht van 11-25 kg zullen bereiken. Voedingsstoffen zoals vitamine C en E helpen de natuurlijke afweer van puppy's te ondersteunen terwijl hun immuunsysteem nog in ontwikkeling is. Omega 3 vetzuren (bv. DHA) dienen voor een optimale ontwikkeling van de hersenen van de pup. Daarnaast helpen FOS, MOS, bietenpulp (prebiotica) en licht verteerbare eiwitten het evenwicht van de darmmicrobiota (darmflora) te bewaren, wat zorgt voor een goed functionerende spijsvertering. Bovendien bevat het recept een uitgebalanceerd energiegehalte om te voldoen aan de caloriebehoefte van een groeiende, middelgrote pup. Royal Canin Medium Puppy droogvoer in één oogopslag: Droogvoer voor middelgrote pups (volwassen gewicht: 11-25kg) tussen 2 en 12 maanden oud. Vitaminen C E: ter ondersteuning van het immuunsysteem Omega 3 vetzuren: ter ondersteuning van de ontwikkeling van de hersenen Balans van de darmflora: prebiotica en licht verteerbare eiwitten ter ondersteuning van het microbioom Optimaal energiegehalte: om te voldoen aan hoge energiebehoeften Aangepaste brokjesvorm: ontworpen voor de kaak van een middelgrote pup Royal Canin Medium Puppy brokken zijn speciaal ontworpen voor de mond van een middelgrote pup. Het is groot genoeg om opeten te voorkomen, maar niet zo groot dat de pup met tegenzin eet. Het ondersteunt ook de tandhygiëne van je pup dankzij het mechanische borsteleffect bij het kauwen. Bijpassend natvoer voor Royal Canin Medium Puppy: Royal Canin Medium Puppy (Zooplus.nl)

Royal Canin Medium Puppy is hondenvoer voor puppies van middelgrote rassen tot 12 maanden met een volwassen gewicht van 11 tot 25 kg. Deze hondenvoeding: * Ondersteunt de natuurlijke weerstand * Bevordert de spijsvertering * Is geschikt voor pups met korte groeiperiode en hoge energiebehoefte (Brekz.nl)

Royal Canin Medium - Puppy-Hondenvoer - 15 kg direct bestellen in onze webshop! Gezonde voeding voor jouw jonge middelgrote pup De groei is een essentiële fase in het leven van je hond. Het is een tijd van grote veranderingen, ontdekkingen en nieuwe ontmoetingen. Goede voeding kan tijdens deze fase van groei en ontwikkeling de gezondheid van je puppy ondersteunen. Royal Canin Medium Puppy is speciaal ontwikkeld met de voedingsbehoeften van een pup van een middelgroot ras (11 tot 25 kg wanneer volwassen) in het achterhoofd. De puppybrokken zijn geschikt voor puppy's tot 12 maanden oud. Voor een gezonde groei Een groeiende puppy heeft voldoende calorieën en voedingsstoffen nodig om gezond groot te worden. Hun botten, spieren, zintuigen en zenuwstelsel ontwikkelen zich allen op een rap tempo. Puppyvoeding bevat daarom andere voedingsstoffen dan een voeding voor volwassen honden. Zo kreeg je puppy veel antilichamen binnen via de eerste moedermelk (colostrum) om het immuunsysteem op peil te houden. Medium Puppy bevat een optimaal eiwitgehalte en vitamine C en E die het immuunsysteem sterk houden. Daarnaast zorgen de toegevoegde omega 3-vetzuren (DHA) voor een gezonde ontwikkeling van de hersenen. Dankzij een combinatie van prebiotica (MOS) en hoogverteerbare eiwitten blijft de darmflora in balans en creëer je een gezonde spijsvertering. Natuurlijk is ook rekening gehouden met het energiegehalte van jonge honden. Het optimale energiegehalte voorziet jouw jonge van alle energie die hij of zij nodig heeft. Als laatste is de vorm van de brok ook belangrijk. De brokken zijn groot genoeg dat je pup ze niet naar binnen zal schrokken, maar klein genoeg dat het wel makkelijk te eten blijft. Wanneer je pup een jaar oud is, zullen zijn voedingsbehoeftes weer veranderen. Je hond heeft dan een voeding nodig die past bij de volwassen hond. Het is dan ook aan te raden om op een leeftijd van een jaar over te stappen op producten voor volwassen honden van Royal Canin; zoals Royal Canin Medium Adult. Royal Canin Medium Puppy in het kort: * Voor puppy's van middelgrote rassen tot 12 maanden oud * Aangepast energiegehalte voor jonge honden * Vitamines C en E voor een sterk immuunsysteem * Prebiotica (MOS) voor een gezonde en evenwichtige darmflora * Omega 3-vetzuren (DHA) voor de groei van de hersenen * Aangepaste brokgrootte voorkomt schrokken Waarom Royal Canin? Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Alle producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je kitten. Als je hond Royal Canin Medium Puppy eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. . Alle Royal Canin voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)Categorie
EAN(s)
3182550402132
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Royal canin medium junior - Default Title
€ 75,56
Thuiswinkel Waarborg
15kg Medium Puppy Royal Canin Hondenvoer
€ 76,99
Royal Canin Medium Puppy hondenvoer 15 kg
€ 82,95
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Medium - Puppy-Hondenvoer - 15 kg
€ 83,95
Royal Canin - Medium Junior 32
€ 87,99