Royal Canin Medium Adult 7+ 15 kg

Royal Canin Medium Adult 7+ 15 kg

54,99 - 63,50
Bestel nu direct voor € 55,99

Royal Canin Medium Adult 7+ is samengesteld met voedingsstoffen die de vitaliteit van je middelgrote hond tijdens het ouder worden ondersteunen. Ook bevat Royal Canin Medium Adult 7+ een exclusieve samenstelling van antioxidanten die helpt vrije radicalen in het lichaam van je hond te neutraliseren. Royal Canin Medium Adult 7+ bevordert de optimale spijsvertering dankzij een exclusieve formule met hoogkwalitatieve eiwitten en uitgebalanceerde voedingsvezels. Daarnaast is Royal Canin Medium Adult 7+ verrijkt met omega 3 vetzuren (EPA-DHA) wat helpt een gezonde huid en vacht te behouden. Omdat ook bij honden smaken verschillen is Royal Canin Medium Adult 7+ ook beschikbaar als natvoer in een overheerlijke jus. Volg onze voedingsrichtlijnen als je van plan bent om je hond gemengd te voeren, zodat hij de optimale hoeveelheden droog- en natvoeding voorgeschoteld krijgt. Royal Canin Medium Adult 7+ in een overzicht: Hoogwaardig compleet voer voor honden van middelgrote rassen vanaf 7 jaar Sterke samenstelling Het recept kan het fysieke welzijn en het verouderingsproces ondersteunen. Lekker en stimulerend De speciaal aangepaste brokken kunnen tand- en mondhygiëne bevorderen. Aangepast eiwitgehalte: hoge kwaliteit, speciaal voor middelgrote honden Vermindering van tekenen van veroudering: antioxidantcomplex kan vrije radicalen neutraliseren en celstructuren behouden Ondersteuning van de darmflora: Prebiotica en een aangepast vezelgehalte kunnen een gezonde darmactiviteit behouden Huid en vacht: Bernagie-olie en omega-3-vetzuren kunnen de huid en vacht helpen Royal Canin kwaliteitsbelofte Bij Royal Canin zijn we toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Al onze producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. Als jouw hond Royal Canin Medium Adult 7+ eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. Bijpassend natvoer voor Royal Canin Medium Adult 7+: Royal Canin Medium Adult (Zooplus.nl)

Royal Canin Medium Adult 7+ is hondenvoer voor middelgrote oudere honden vanaf 7 jaar met een volwassen gewicht van 11 tot 25 kg. * Ondersteunt de vitaliteit * Heeft een zeer hoge verteerbaarheid * Draagt bij aan een goede vachtconditie (Brekz.nl)

Droogvoer voor middelgrote oudere honden vanaf 7 jaar met een volwassen gewicht van 11 tot 25 kilo De Royal Canin Medium Adult 7+ is speciaal samengesteld droogvoer voor middelgrote honden van 7 jaar en ouder. Medium Adult 7+ draagt bij aan meer vitaliteit, een gezonde spijsvertering en een gezonde huid en vacht. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
3182550402286
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Royal Canin - Medium Adult 7+
€ 55,99
Royal Canin - Medium Adult 7+ bestellen
Thuiswinkel Waarborg
15kg Medium Adult 7+ Royal Canin Size Hondenvoer
€ 57,99
15kg Medium Adult 7+ Royal Canin Size Hondenvoer bestellen
Royal Canin Dog Medium Mature 25 15kg
€ 59,09
Royal Canin Dog Medium Mature 25 15kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Dog Medium Mature 25 15kg
€ 59,09
Royal Canin Dog Medium Mature 25 15kg bestellen
Royal Canin Medium Adult 7+ hondenvoer 15 kg
€ 59,75
Royal Canin Medium Adult 7+ hondenvoer 15 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Medium Adult 7+ - 15 kg
€ 67,85
Royal Canin Medium Adult 7+ - 15 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: