Home > Hondenvoer > Royal Canin > Royal Canin Medium Adult 7+ 15 kg
Monday, 11 December 2023

Royal Canin Medium Adult 7+ 15 kg

70,990 - 148,490
Bestel nu direct voor € 70,99

Royal Canin Medium Adult 7+ is samengesteld met voedingsstoffen die de vitaliteit van je middelgrote hond tijdens het ouder worden ondersteunen. Ook bevat Royal Canin Medium Adult 7+ een exclusieve samenstelling van antioxidanten die helpt vrije radicalen in het lichaam van je hond te neutraliseren. Royal Canin Medium Adult 7+ bevordert de optimale spijsvertering dankzij een exclusieve formule met hoogkwalitatieve eiwitten en uitgebalanceerde voedingsvezels. Daarnaast is Royal Canin Medium Adult 7+ verrijkt met omega 3 vetzuren (EPA-DHA) wat helpt een gezonde huid en vacht te behouden. Omdat ook bij honden smaken verschillen is Royal Canin Medium Adult 7+ ook beschikbaar als natvoer in een overheerlijke jus. Volg onze voedingsrichtlijnen als je van plan bent om je hond gemengd te voeren, zodat hij de optimale hoeveelheden droog- en natvoeding voorgeschoteld krijgt. Royal Canin Medium Adult 7+ in een overzicht: Hoogwaardig compleet voer voor honden van middelgrote rassen vanaf 7 jaar Sterke samenstelling Het recept kan het fysieke welzijn en het verouderingsproces ondersteunen. Lekker en stimulerend De speciaal aangepaste brokken kunnen tand- en mondhygiëne bevorderen. Aangepast eiwitgehalte: hoge kwaliteit, speciaal voor middelgrote honden Vermindering van tekenen van veroudering: antioxidantcomplex kan vrije radicalen neutraliseren en celstructuren behouden Ondersteuning van de darmflora: Prebiotica en een aangepast vezelgehalte kunnen een gezonde darmactiviteit behouden Huid en vacht: Bernagie-olie en omega-3-vetzuren kunnen de huid en vacht helpen Royal Canin kwaliteitsbelofte Bij Royal Canin zijn we toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Al onze producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. Als jouw hond Royal Canin Medium Adult 7+ eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. Bijpassend natvoer voor Royal Canin Medium Adult 7+: Royal Canin Medium Adult (Zooplus.nl)

Royal Canin Medium Adult 7+ - Hondenvoer - 15 kg direct bestellen in onze webshop! Gezonde voeding voor jouw middelgrote ouder wordende hond Terwijl de eerste tekenen van veroudering zichtbaar worden bij jouw middelgrote hond, is ook in deze fase van zijn leven een uitgebalanceerde voeding belangrijk ter ondersteuning van zijn gezondheid. Medium Adult 7+ van Royal Canin is samengesteld met de voedingsbehoeften van je middelgrote hond in het achterhoofd en is geschikt voor honden met een leeftijd vanaf 7 jaar, en een volwassen gewicht tussen de 11 en 25 kilogram. Gezond ouder worden Royal Canin Medium Adult 7+ is samengesteld met voedingsstoffen die de vitaliteit van je middelgrote hond tijdens het ouder worden ondersteunen. Daarnaast bevat deze voeding een exclusieve samenstelling van antioxidanten die helpt vrije radicalen in het lichaam van je hond te neutraliseren. De brok bevordert de optimale spijsvertering dankzij een exclusieve formule met hoogkwalitatieve eiwitten en uitgebalanceerde voedingsvezels. Je ouder wordende hond kan wel wat ondersteuning gebruiken om zijn huid gezond te houden en zijn vacht glad en glanzend. Daarom is Medium Adult 7+ verrijkt met Omega 3-vetzuren (EPA-DHA) wat helpt een gezonde huid en vacht te behouden. Omdat ook bij honden smaken verschillen is Royal Canin Medium Adult ook beschikbaar als natvoer () in een overheerlijke jus. Volg de voedingsrichtlijnen van Royal Canin als je van plan bent om je hond gemengd te voeren, zodat hij de optimale hoeveelheden droog- en natvoeding voorgeschoteld krijgt. Waarom Royal Canin? Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Alle producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. Als je hond Royal Canin Medium Adult 7+ eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. Royal Canin Medium Adult 7+ is verkrijgbaar in 4 kg, 10 kg en 15 kg. . Alle Royal Canin voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Royal Canin Medium Adult 7+ hondenvoer is een complete maaltijd voor volwassen honden van middelgrote rassen (11-25 kg). Het recept sluit aan bij de specifieke behoeften van oudere honden vanaf 7 jaar oud. * Bevordert een gezonde spijsvertering * Helpt de huid en vacht gezond te houden * Verrijkt met omega 3-vetzuren (Brekz.nl)Categorie
EAN(s)
3182550402286
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
15kg Medium Adult 7+ Royal Canin Size Hondenvoer
€ 70,99
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Medium Adult 7+ 15 KG
€ 73,89
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Medium Adult 7+ - Hondenvoer - 15 kg
€ 73,89
Royal Canin Medium Adult 7+ hondenvoer 15 kg
€ 75,75
Royal Canin - Medium Adult 7+
€ 82,99