Royal Canin Maxi Light Weight Care 3 kg

Royal Canin Maxi Light Weight Care 3 kg

21,49 - 25,55
Bestel nu direct voor € 21,49

Royal Canin Maxi Light Weight Care is hondenvoer voor een gezond gewicht van oudere grote honden met een volwassen gewicht van 26 tot 45 kg. * Ondersteunt een gezond gewicht * Bevordert spierbehoud * Helpt hongergevoel voorkomen (Brekz.nl)

Royal Canin Light Weight Care Maxi - Hondenvoer - 3 kg direct bestellen in onze webshop! Een gezonder gewicht voor jouw grote viervoeter Honden die te zwaar zijn kunnen door het extra gewicht last krijgen van hun gewrichten. Om je hond te helpen zijn ideale gewicht te behouden kun je hem een overheerlijke verzadigende voeding voorzetten. Light Weight Care Maxi van Royal Canin is geschikt voor honden met een lichaamsgewicht tussen de 26 en 44 kilogram en is speciaal ontwikkeld om een gewichtstoename te beperken. Helpt de gewichtstoename te beperken Deze extra smakelijke formule is rijk aan zeer goed verteerbare eiwitten wat je hond helpt zijn spiermassa te behouden. Royal Canin hecht belang aan eiwitten, daarom gebruiken ze alleen eiwitten van de hoogste kwaliteit, aangepast aan de behoeften van je hond. Ter ondersteuning van een gezonde spijsvertering en om je hond langer een vol gevoel te geven bevat deze brok een optimale mix van oplosbare en onoplosbare vezels. Deze formule is rijk aan de waardevolle Omega 3-vetzuren EPA en DHA, die helpen bij de ondersteuning van de gezonde gewrichten van jouw hond. Het lage algehele vetgehalte in de voeding helpt je hond lichtvoetig te blijven. De Light Weight Care voedingslijn bestaat uit twee componenten: krokante brokken en een overheerlijk natvoer in een pouch. Beiden zijn compleet van samenstelling en vullen elkaar perfect aan. Light Weight Care Maxi bevat maar liefst 35 procent minder vet bevat dan een normale voeding voor volwassen honden. Waarom Royal Canin? Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Alle producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. Als je hond Royal Canin Light Weight Care Maxi eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. Gekozen Product van het Jaar 2020 De Royal Canin Canine Care Nutrition droogvoedingen en Size Health Nutrition natvoedingen zijn Gekozen Product van het Jaar 2020. Uit de categorie droog- en natvoeding voor honden zijn deze producten als beste uit de test gekomen! Daarom vind je dan ook op deze producten het 'Gekozen Product van het Jaar 2020'-label terug. Royal Canin Light Weight Care Maxi is verkrijgbaar in 3 kg en 10 kg. . Alle Royal Canin voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Hondenvoer voor een gezond gewicht van oudere grote honden met een volwassen gewicht van 26 tot 45 kilo.Is jouw grote hond gezond maar iets te dik? Maxi Light Weight Care is speciaal ontwikkeld voer met minder calorieën. Het bevat tevens de juiste hoeveelheid vezels, zodat jouw hond geen honger krijgt. Zo zijn baasje en hond tevreden! (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
3182550852364
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Royal Canin Maxi Light Weight Care hondenvoer 3 kg
€ 24,44
Royal Canin Maxi Light Weight Care hondenvoer 3 kg bestellen
Royal Canin Maxi Light Weight Care - 3 kg
€ 25,55
Royal Canin Maxi Light Weight Care - 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Maxi Light Weight Care - 3 kg
€ 25,55
Royal Canin Maxi Light Weight Care - 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Light Weight Care Maxi - Hondenvoer - 3 kg
€ 25,58
Royal Canin Light Weight Care Maxi - Hondenvoer - 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Maxi Light Weight Care - 3 kg
€ 26,75
Royal Canin Maxi Light Weight Care - 3 kg bestellen
Bekijkt u ook: