Home > Hondenvoer > Royal Canin > Royal Canin Maxi Ageing 8+ 15 kg
maandag, 26 september 2022
Royal Canin Maxi Ageing 8+ 15 kg

Royal Canin Maxi Ageing 8+ 15 kg

62,99 - 74,99
Bestel nu direct voor € 62,99

Sinds hij volwassen is, heeft de gezondheid van jouw grote hond vele veranderingen ondergaan en de eerste tekenen van veroudering kunnen zichtbaar worden. Een goed voedingsregime ondersteunt de algehele gezondheid van je hond en helpt hem zijn vitaliteit te behouden tijdens de eerste tekenen van veroudering. Royal Canin Maxi Ageing 8+ is samengesteld met de voedingsbehoeften van je oudere hond in het achterhoofd en is geschikt voor grote honden van 8 jaar en ouder, met een volwassen gewicht van 26 tot 44 kilogram. Een grote oudere hond kan in gewicht toenemen als hij minder beweegt dan in zijn jongere jaren. Het is belangrijk zijn gewicht nauwkeurig in de gaten te houden zodat hij vrij kan blijven bewegen. De exclusieve formule met hoogkwalitatieve eiwitten, zoals het zeer goed verteerbare L.I.P, en uitgebalanceerde voedingsvezels bevordert de optimale spijsvertering. Royal Canin Maxi Ageing 8+ in een overzicht: Uitgebalanceerd droogvoer voor honden van grote rassen vanaf 8 jaar Vitaliteit en ondersteuning biedt de speciaal geformuleerde formule voor oudere honden van middelgrote rassen. Ringvormige brokjes De brokjes zijn aangepast aan de grootte en sterkte van de kaak en kunnen zo de kauwspieren bevorderen. Gezond ouder worden: een antioxidantcomplex en de omega-3-vetzuren EPA en DHA kunnen gezond ouder worden ondersteunen Gewrichtsgezondheid: kan groene thee, polyfenolen, glucosamine en chondroïtine ondersteunen Gewichtscontrole: de energie-inhoud is aangepast om verminderde beweging tegen te gaan Hoge verteerbaarheid: L.I.P-eiwitten en vezels kunnen de spijsvertering bevorderen Royal Canin kwaliteitsbelofte Bij Royal Canin zijn we toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Al onze producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. Als jouw hond Royal Canin Maxi Ageing 8+ eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. Bijpassend natvoer voor Royal Canin Maxi Ageing 8+ droogvoer: Royal Canin Maxi Ageing 8+ (Zooplus.nl)

Royal Canin Maxi Ageing 8+ hondenvoer is een complete voeding voor grote, oudere honden vanaf 8 jaar met een volwassen gewicht tussen de 26 en 45 kg. Dit voer: * Ondersteunt gezond ouder worden * Ondersteuning van botten en gewrichten * Heeft een hoge verteerbaarheid (Brekz.nl)

Royal Canin Maxi Ageing 8+ - Hondenvoer - 15 kg direct bestellen in onze webshop! Gezonde voeding voor jouw grote ouder wordende hond Sinds hij volwassen is, heeft de gezondheid van jouw grote hond vele veranderingen ondergaan en de eerste tekenen van veroudering kunnen zichtbaar worden. Het is belangrijk voor ogen te houden dat in elke fase tijdens het leven van je hond een uitgebalanceerde voeding belangrijk is ter ondersteuning van zijn gezondheid, zoals Maxi Ageing 8+ van Royal Canin. Een goed voedingsregime ondersteunt de algehele gezondheid van je hond en helpt hem zijn vitaliteit te behouden tijdens de eerste tekenen van veroudering. Gezond ouder worden Royal Canin Maxi Ageing 8+ is samengesteld met de voedingsbehoeften van je oudere hond in het achterhoofd en is geschikt voor grote honden van 8 jaar en ouder, met een volwassen gewicht van 26 tot 44 kilogram. Deze voeding is ontwikkeld om gezond ouder worden van grote honden te ondersteunen en bevat een exclusieve samenstelling van antioxidanten en Omega 3-vetzuren (EPA en DHA), wat helpt vrije radicalen te neutraliseren. Grote honden kunnen extra aandacht voor hun botten en gewrichten wel gebruiken. Maxi Ageing 8+ bevat glucosamine, chondroïtine, EPA en DHA en aangepaste hoeveelheden calcium en fosfor ter ondersteuning van de gezonde botten en gewrichten van je hond. Een grote oudere hond kan in gewicht toenemen als hij minder beweegt dan in zijn jongere jaren. Het is belangrijk zijn gewicht nauwkeurig in de gaten te houden zodat hij vrij kan blijven bewegen. De exclusieve formule met hoogkwalitatieve eiwitten, zoals het zeer goed verteerbare L.I.P., en uitgebalanceerde voedingsvezels bevorderen de optimale spijsvertering. Waarom Royal Canin? Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Alle producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. Als je hond Royal Canin Maxi Ageing 8+ eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. Royal Canin Maxi Ageing 8+ is verkrijgbaar in 3 kg en 15 kg. . Alle Royal Canin voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Hondenvoer voor grote oudere honden vanaf 8 jaar met een volwassen gewicht van 26 tot 45 kilo Royal Canin Maxi Ageing 8+ is speciaal voer voor jouw oudere viervoeter. Dit hondenvoer helpt jouw hond om zo lang mogelijk vitaal te blijven. Zo ondersteunt dit voer de spijsvertering, vacht, huid, botten en gewrichten van jouw trouwe viervoeter. (Medpets.nl)

De levensverwachting van grote honden ligt rond de 10 jaar. Vanaf 8 jaar herken je waarschijnlijk al ouderdomsverschijnselen. Aangepaste voeding helpt om deze verschinselen te voorkomen. Maxi Ageing 8+ van Royal Canin bevat een... (Dierenwinkelxl.nl)
Categorie Merk EAN(s)
3182550803113; 630447004943
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
15kg Maxi Ageing 8+ Royal Canin Hondenvoer
€ 62,99
15kg Maxi Ageing 8+ Royal Canin Hondenvoer bestellen
Royal canin Maxi Ageing 8+ hondenvoer 15 kg
€ 64,95
Royal canin Maxi Ageing 8+ hondenvoer 15 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Maxi Ageing 8+ - Hondenvoer - 15 kg
€ 65,79
Royal Canin Maxi Ageing 8+ - Hondenvoer - 15 kg bestellen
Royal Canin Maxi Ageing 8+ - Hondenvoer - 15 kg
€ 65,79
Royal Canin Maxi Ageing 8+ - Hondenvoer - 15 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Maxi Ageing 8+ - Hondenvoer - 15 kg
€ 65,79
Royal Canin Maxi Ageing 8+ - Hondenvoer - 15 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Maxi Ageing 8+ - 15 kg
€ 72,15
Royal Canin Maxi Ageing 8+ - 15 kg bestellen
Royal Canin - Maxi Ageing 8+
€ 74,99
Royal Canin - Maxi Ageing 8+ bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: