Home > Hondenvoer > Royal Canin > Royal Canin Maxi Adult 5+ 15 kg
Thursday, 23 March 2023

Royal Canin Maxi Adult 5+ 15 kg

65,990 - 148,750
Bestel nu direct voor € 65,99

Royal Canin Maxi Adult 5+ - Hondenvoer - 15 kg direct bestellen in onze webshop! Gezonde voeding voor jouw grote ouder wordende hond Niet elke hond veroudert op dezelfde manier, maar als jouw grote hond de leeftijd van 5 jaar bereikt, kunnen de eerste tekenen van veroudering zichtbaar worden. Het is belangrijk voor ogen te houden dat in elke fase tijdens het leven van je hond een uitgebalanceerde voeding belangrijk is ter ondersteuning van zijn gezondheid. Maxi Adult 5+ van Royal Canin is samengesteld met de voedingsbehoeften van je middelbare hond in het achterhoofd en is geschikt voor grote honden van 5 jaar en ouder, met een volwassen gewicht van 26 tot 44 kilogram. Gezond ouder worden Grote honden van middelbare leeftijd kunnen in gewicht toenemen. Het is belangrijk hun gewicht nauwkeurig in de gaten te houden. Royal Canin Maxi Adult 5+ bevat een uitgebalanceerde hoeveelheid eiwitten en vezels ter ondersteuning van een gezond gewicht en optimale vertering. Deze voeding is samengesteld ter ondersteuning van de botten en gewrichten van honden van grote rassen in deze fase van hun leven en helpt je ouder wordende hond zo lang mogelijk vitaal te blijven. Zelfs bij de eerste tekenen van veroudering heeft je hond nog voldoende energie over. Maxi Adult 5+ bevat daarom aangepaste voedingsstoffen, zoals een exclusieve samenstelling van antioxidanten, die helpen vrije radicalen te neutraliseren en die de vitaliteit en gezondheid van je hond ondersteunen. Waarom Royal Canin? Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Alle producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. Als je hond Royal Canin Maxi Adult 5+ eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. Royal Canin Maxi Adult 5+ is verkrijgbaar in 4 kg en 15 kg. . Alle Royal Canin voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Royal Canin Maxi Adult 5+ hondenvoer is een smakelijk droogvoer voor grote oudere honden vanaf 5 jaar met een volwassen gewicht van 26 tot 45 kg. * Bevordert de vitaliteit * Ondersteunt van botten en gewrichten * Hoge verteerbaarheid (Brekz.nl)

Hondenvoer voor grote oudere honden vanaf 5 jaar met een volwassen gewicht van 26 tot 45 kilo Kan jouw ouder wordende hond meer vitaliteit gebruiken? Met de Royal Canin Maxi Adult 5+ voor grote honden vanaf 5 jaar oud draag jij bij aan de vitaliteit van jouw ouder wordende hond. Ook ondersteun je met deze voeding het soepel houden van de gewrichten en het behouden van sterke botten. (Medpets.nl)

Categorie
EAN(s)
3182550402316
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Royal Canin - Maxi Adult 5+
€ 65,99
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Maxi Adult 5+ - Hondenvoer - 15 kg
€ 69,26
Royal Canin Maxi Adult 5+ 15 KG
€ 69,26
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Maxi Adult 5+ 15 KG
€ 69,26
Royal Canin Maxi Adult 5+ hondenvoer 15 kg
€ 75,95
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Maxi Adult 5+ - 15 kg
€ 85,25