Royal Canin Maxi Adult 5+ 15 kg

Royal Canin Maxi Adult 5+ 15 kg

54,99 - 110,95
Bestel nu direct voor € 57,99

Niet elke hond veroudert op dezelfde manier, maar als jouw grote hond de leeftijd van 5 jaar bereikt, kunnen de eerste tekenen van veroudering zichtbaar worden. Het is belangrijk voor ogen te houden dat in elke fase tijdens het leven van je hond een uitgebalanceerde voeding belangrijk is ter ondersteuning van zijn gezondheid. Royal Canin Maxi Adult 5+ is samengesteld met de voedingsbehoeften van je middelbare hond in het achterhoofd en is geschikt voor grote honden van 5 jaar en ouder, met een volwassen gewicht van 26 tot 44 kilogram. Grote honden van middelbare leeftijd kunnen in gewicht toenemen. Het is belangrijk hun gewicht nauwkeurig in de gaten te houden. Royal Canin Maxi Adult 5+ bevat een uitgebalanceerde hoeveelheid eiwitten en vezels ter ondersteuning van een gezond gewicht en optimale vertering. Royal Canin Maxi Adult 5+ is samengesteld ter ondersteuning van de botten en gewrichten van honden van grote rassen in deze fase van hun leven en helpt je ouder wordende hond zo lang mogelijk vitaal te blijven. Zelfs bij de eerste tekenen van veroudering heeft je hond nog voldoende energie over. Royal Canin Maxi Adult 5+ bevat daarom aangepaste voedingsstoffen, zoals een exclusieve samenstelling van antioxidanten, die helpen vrije radicalen te neutraliseren en die de vitaliteit en gezondheid van je hond ondersteunen. Royal Canin Maxi Adult 5+ in een overzicht: Holistisch droogvoer voor honden van grote rassen (26-44 kg) vanaf 5 jaar Blijvende vitaliteit De eerste tekenen van veroudering hoeven geen invloed te hebben op de gewoonten dankzij de exclusieve formule. Rond en smakelijk De brokken zijn bijzonder smakelijk en kunnen door de textuur de mond en mondhygiëne bevorderen. Aangepast eiwitgehalte: in hoge kwaliteit, speciaal voor grote honden Vermindering van tekenen van veroudering: antioxidantcomplex kan vrije radicalen neutraliseren en celstructuren behouden Ondersteuning van de darmflora: prebiotica en een aangepast vezelgehalte kunnen de darmactiviteit bevorderen Huid en vacht: Bernagie-olie en omega-3-vetzuren kunnen de huid en vacht helpen Royal Canin kwaliteitsbelofte Bij Royal Canin zijn we toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Al onze producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. Als jouw hond Royal Canin Maxi Adult 5+ eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. Bijpassend natvoer voor Royal Canin Maxi Adult 5+: Royal Canin Maxi Adult (Zooplus.nl)

Royal Canin Maxi Adult 5+ hondenvoer is een smakelijk droogvoer voor grote oudere honden vanaf 5 jaar met een volwassen gewicht van 26 tot 45 kg. * Bevordert de vitaliteit * Ondersteunt van botten en gewrichten * Hoge verteerbaarheid (Brekz.nl)

Hondenvoer voor grote oudere honden vanaf 5 jaar met een volwassen gewicht van 26 tot 45 kilo Kan jouw ouder wordende hond meer vitaliteit gebruiken? Met de Royal Canin Maxi Adult 5+ voor grote honden vanaf 5 jaar oud draag jij bij aan de vitaliteit van jouw ouder wordende hond. Ook ondersteun je met deze voeding het soepel houden van de gewrichten en het behouden van sterke botten. (Medpets.nl)

Categorie Merk EAN(s)
3182550402316
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
15kg Maxi Adult 5+ Royal Canin Size Hondenvoer
€ 57,99
15kg Maxi Adult 5+ Royal Canin Size Hondenvoer bestellen
Royal Canin Dog Maxi Mature 26 15kg
€ 59,09
Royal Canin Dog Maxi Mature 26 15kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Dog Maxi Mature 26 15kg
€ 59,09
Royal Canin Dog Maxi Mature 26 15kg bestellen
Royal Canin Maxi Adult 5+ hondenvoer 15 kg
€ 59,75
Royal Canin Maxi Adult 5+ hondenvoer 15 kg bestellen
Royal Canin - Maxi Adult 5+
€ 59,99
Royal Canin - Maxi Adult 5+ bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Maxi Adult 5+ - 15 kg
€ 66,85
Royal Canin Maxi Adult 5+ - 15 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: