Royal Canin Maine Coon 36 Kitten 10 kg

Royal Canin Maine Coon 36 Kitten 10 kg

79,99 - 89,40
Bestel nu direct voor € 79,99

De grootste raskat met mooie lange manen: de Maine Coon. Zoals elk ras heeft ook de Maine Coon specifieke raskenmerken. Zo is de Maine Coon gekenmerkt met zijn grootte en sterke en grote kaken. Onderanderen deze kenmerken kunnen worden... (Dierenwinkelxl.nl)

De groei is een periode van verandering en uitdaging voor jouw Maine Coon kitten. Om het ontwikkelende immuunsysteem te ondersteunen heeft jouw kitten de juiste voedingsstoffen nodig. ROYAL CANIN® Maine Coon Kitten is speciaal ontwikkeld naar de voedingsbehoeften van jouw kitten. Een goede start op weg naar volwassenheid voor een gezonde kat! Jouw Maine Coon kitten groeit extra lang door voordat hij de grootte heeft die dit ras zo uniek maakt. ROYAL CANIN® Maine Coon Kitten bevat een aangepast energie- en eiwitgehalte en een uitgebalanceerde hoeveelheid vitaminen (zoals vitamine D) en mineralen ter ondersteuning van gezonde botten en gewrichten. Ook het immuunsysteem van je kitten is nog volop in ontwikkeling en kan best wat ondersteuning gebruiken. Het gepatenteerde complex van antioxidanten, zoals vitamine E, in deze voeding helpt de natuurlijke weerstand van je kitten te ondersteunen. Royal Canin Maine Coon Kitten in één overzicht: Holistisch droogvoer voor Maine Coon kittens van de 2e tot de 15e maand Het spijsverteringskanaal van je kitten is nog volop in ontwikkeling. Hoogkwalitatieve eiwitten in de voeding ondersteunen de spijsvertering. Daarom bevat ROYAL CANIN® Maine Coon Kitten de zeer goed verteerbare eiwitten L.I.P en prebiotica die de darmflora ondersteunen en de kwaliteit van de ontlasting helpen verbeteren. De brokken in ROYAL CANIN® Maine Coon Kitten zijn extra groot en daardoor makkelijker op te pakken en te kauwen. Sterke botten: exclusieve combinatie van calcium, fosfor en vitamine D ondersteunen harmonieuze groei Optimale spijsvertering: Hoogwaardige eiwitten, FOS en EPA / DHA voor een evenwichtige darmflora en bescherming van de darmmucosa Versterking van de natuurlijke afweer: door vitamines E C, taurine luteïne Glucosamine: ondersteunt de kraakbeen en gewrichtsgezondheid Speciaal aangepast energie- en eiwitgehalte: optimale aangepast aan de behoeften van je kat Royal Canin kwaliteitsbelofte Bij Royal Canin zijn we toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Al onze producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je kat. Als jouw kitten Royal Canin Maine Coon Kitten eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. (Zooplus.nl)

Royal Canin Kitten Maine Coon kattenvoer is speciaal ontwikkeld voor de extra behoeftes van Maine Coon kittens van 4 tot 15 maanden. De voordelen: * Ondersteunt de groei * Bevordert de spijsvertering * Ondersteunt de natuurlijke weerstand (Brekz.nl)

Rasspecifiek kattenvoer voor Maine Coon kittens van 4 tot 15 maanden Royal Canin Maine Coon Kitten is smakelijk kittenvoer speciaal voor Maine Coon kittens van 4 tot 15 maanden. Dit voer helpt jouw kleine viervoeter veilig op te groeien. Daarnaast ondersteunt dit heerlijke droogvoer de natuurlijke weerstand van je kitten. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
3182550770965; 3182550863681
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Royal Canin - Mainecoon Kitten
€ 79,99
Royal Canin - Mainecoon Kitten bestellen
Thuiswinkel Waarborg
10kg Maine Coon Kitten Royal Canin Breed Kattenvoer
€ 81,99
10kg Maine Coon Kitten Royal Canin Breed Kattenvoer bestellen
Royal Canin Kitten Maine Coon kattenvoer 10 kg
€ 83,75
Royal Canin Kitten Maine Coon kattenvoer 10 kg bestellen
Royal Canin Maine Coon Kitten - Kattenvoer - 10 kg
€ 85,03
Royal Canin Maine Coon Kitten - Kattenvoer - 10 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Maine Coon Kitten - Kattenvoer - 10 kg
€ 85,03
Royal Canin Maine Coon Kitten - Kattenvoer - 10 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Maine Coon Kitten - 10 kg
€ 89,40
Royal Canin Maine Coon Kitten - 10 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: