Royal Canin Labrador Retriever Sterilised 12 kg

59,380 - 119,990
Bestel nu direct voor € 59,38

Royal Canin Labrador Retriever Sterilised Adult Is jouw hond net gesteriliseerd of gecastreerd? Dan verandert ook meteen de energiebehoefte van je hond. Gesteriliseerde of gecastreerde honden zijn namelijk gevoeliger voor overgewicht. Royal Canin Labrador Retriever Sterilised Adult is speciaal hondenvoer voor gesteriliseerde of gecastreerde Labrador Retrievers die ouder zijn dan 15 maanden. Dit hondenvoer vermindert het hongergevoel door het verhoogde eiwitgehalte en heeft een lager vetgehalte om een gezond gewicht te ondersteunen. Daarnaast draagt dit droogvoer bij aan een gezonde huid, een glanzende vacht, sterke botten en soepele gewrichten. De speciale brokvorm zorgt er ook voor dat het kauwen gestimuleerd wordt en dat je hond rustiger kan eten. Eigenschappen Zorgt voor een vol gevoel door het hoge eiwitgehalte Draagt bij aan sterke botten en soepele gewrichten Draagt bij aan een gezonde en mooie vacht door extra Omega 3-vetzuren De brok met een gaatje stimuleert goed kauwen en helpt je hond om rustiger te eten Geschikt voor Gesteriliseerde of gecastreerde Labrador Retrievers ouder dan 15 maanden. Smaak Gevogelte Inhoud 3 of 12 kg Samenstelling Gedehydreerde gevogelte-eiwitten, maïs, rijst, maïsgluten, plantaardige vezels, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, isolaat van plantaardige eiwitten, dierlijke vetten, bietenpulp, gist, mineralen, visolie, sojaolie, psylliumschil en psylliumzaden, Fructo-Oligo-Sacchariden, hydrolysaat van schaaldieren (bron van glucosamine), bernagieolie (0.1%), extracten uit groene thee en druiven (bron van polyfenolen), tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne), hydrolysaat van kraakbeen (bron van chondroïtine). Analytische bestanddelen Ruw vet: 11%, ruwe as: 6,5%, ruwe celstof: 6,7%, ruw eiwit: 30%, EPA/DHA: 4,1 g. Nutritionele toevoegingsmiddelen Vitamine A: 31000.00 IE/kg, vitamine D3: 800.00 IE/kg, E1 (ijzer): 48.00 mg/kg, E2 (jodium): 3.00 mg/kg, E4 (koper): 4.00 mg/kg, E5 (mangaan): 33.00 mg/kg, E6 (zink): 136.00 mg/kg, E8 (selenium): 0.15 mg/kg, L-carnitine: 200.00 mg/kg. (Medpets.nl)

Royal Canin Labrador Retriever Sterilised is geschikt voor Labrador Retrievers vanaf een leeftijd van 15 maanden, en is speciaal samengesteld met de voedingsbehoeften van jouw gesteriliseerde of gecastreerde volwassen Labrador Retriever in het achterhoofd. Royal Canin Labrador Retriever Sterilised helpt te voorzien in de specifieke behoeften van gesteriliseerde en gecastreerde volwassen Labrador Retrievers zoals de jouwe, dankzij een verhoogd eiwitgehalte (30%) en een verlaagd vetgehalte (11%). Bevat eveneens L-carnitine. Royal Canin Labrador Retriever Sterilised helpt bij de ondersteuning van gezonde botten en gewrichten. Verrijkt met EPA DHA. Daarnaast helpt Royal Canin Labrador Retriever Sterilised de barrièrefunctie van de huid te ondersteunen en de gezondheid van de huid en vacht te behouden. De brokken van Royal Canin Labrador Retriever Sterilised zijn exclusief ontworpen voor de Labrador Retriever. De speciaal aangepast vorm helpt de eetsnelheid te vertragen. Royal Canin Labrador Retriever Sterilised in één oogopslag: Compleetvoer voor volwassen, gecastreerde Labrador Retrievers vanaf de 15e maand Speciaal aangepast aan de behoeften van dit specifieke ras Speciaal recept: Verhoogde eiwitten en een laag vetgehalte kunnen helpen om het ideale gewicht te behouden. Aangepaste brokvorm en -grootte: De speciale vorm van de brok kan het kauwen en snel stimuleren. L-carnitine: kan een verbeterde vetverbranding ondersteunen Vezelcombinatie: voor een langdurige verzadiging, kan een gezonde spijsvertering bevorderen Rijk aan omega-3-vetzuren (EPA en DHA): plus glucosamine en chondroïtine, die de gewrichts- en botgezondheid van jouw hond kunnen verbeteren Bevat L.I.P.-eiwitten: hebben een hoge biologische waarde en kunnen de spijsvertering bevorderen Royal Canin kwaliteitsbelofte Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Alle producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. (Zooplus.nl)

Royal Canin Sterilised Adult Labrador Retriever hondenvoer is rasspecifiek hondenvoer voor de volwassen gesteriliseerde of gecastreerde Labrador Retriever vanaf 15 maanden oud. Royal Canin Labrador Retriever Sterilized hondenvoer: * helpt de eetlust te beperken * ondersteunt gezonde botten en gewrichten * ondersteunt een gezonde huid en vacht (Brekz.nl)

Royal Canin Labrador Retriever Sterilised Adult - Hondenvoer - 12 kg direct bestellen in onze webshop! Heerlijke brokjes voor jouw volwassen gecastreerde of gesteriliseerde Labrador Retriever Sterilised De juiste voeding kan de gezondheid van jouw gesteriliseerde of gecastreerde volwassen Labrador Retriever ondersteunen. Het is daarom belangrijk een voeding te kiezen die deze ondersteunende voedingsstoffen bevat. Royal Canin Labrador Retriever Sterilised is geschikt voor Labrador Retrievers vanaf een leeftijd van 15 maanden, en is speciaal samengesteld met de voedingsbehoeften van je Labrador in het achterhoofd. Ondersteun je hond met goede voeding Royal Canin Labrador Retriever Sterilised helpt te voorzien in de specifieke behoeften van gesteriliseerde en gecastreerde volwassen Labradors zoals de jouwe, dankzij een verhoogd eiwitgehalte (30%) en een verlaagd vetgehalte (11%). Bevat eveneens L-carnitine. Deze exclusieve formule is tevens verrijkt met vezels die een verzadigd gevoel bevorderen en een ideaal gewicht helpen te behouden. De Labrador Retriever is een atletische en energieke rashond en is gek op lange wandelingen. Daarom helpt deze brok bij de ondersteuning van gezonde botten en gewrichten. Verrijkt met EPA en DHA. Jouw Labrador heeft een dichte, korte vacht met een dikke ondervacht die goed isoleert. Een specifiek complex in de voeding helpt de barrièrefunctie van de huid te ondersteunen en de gezondheid van de huid en vacht te behouden. De brokken van zijn exclusief ontworpen voor de Labrador Retriever. De speciaal aangepast vorm helpt de eetsnelheid te vertragen. Waarom Royal Canin? Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Alle producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. Als je hond Royal Canin Labrador Retriever Sterilised eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. Royal Canin Labrador Retriever Sterilised is verkrijgbaar in 3 kg en 12 kg. . Alle Royal Canin voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Categorie
EAN(s)
3182550787581
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Labrador Retriever Sterilised Adult - 12 kg
€ 59,38
Thuiswinkel Waarborg
12kg Labrador Retriever Adult Sterilised Royal Canin Breed Hondenvoer
€ 60,99
Royal Canin Sterilised Adult Labrador Retriever hondenvoer 12 kg
€ 63,25
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Labrador Retriever Sterilised Adult - Hondenvoer - 12 kg
€ 64,49
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Labrador Retriever Sterilised 12 KG
€ 64,49