Home > Kattenvoer > Royal Canin > Royal Canin Kitten 36 10 kg
maandag, 26 september 2022
Royal Canin Kitten 36 10 kg

Royal Canin Kitten 36 10 kg

63,71 - 80,75
Bestel nu direct voor € 63,71

Royal Canin Kitten - Kitten-Kattenvoer - 10 kg direct bestellen in onze webshop! Heerlijke brokjes voor jouw puberende kitten Wanneer je kitten zo'n 4 maand oud is, zal de groeisnelheid afnemen, maar haar energie is niet te stoppen! Kittens van deze leeftijd zijn erg actief en hebben aangepaste voedingsstoffen nodig die de ontwikkeling van de botten, spieren, organen, het immuunsysteem en het zenuwstelsel ondersteunen. Royal Canin Kitten is geschikt voor kittens in de tweede groeifase (van 4 tot 12 maanden oud) en is speciaal ontwikkeld met de voedingsbehoeften van je puberende kitten in het achterhoofd. De brokgrootte is ook nog eens aangepast aan de kleinere kaak van je kitten. Voeding afgestemd op de energiebehoefte Onder andere de eiwitten, mineralen en vitaminen zijn aangepast aan de toegenomen energiebehoefte van je kitten. Ook de groei van de botten en spieren worden hiermee ondersteunt. Voedingstoffen zoals vitamine C en E zorgen daarentegen voor een sterk immuunsysteem. Vitamine E en C zorgen er ook voor dat antilichamen na de vaccinatie gestimuleerd worden. Verdere voedingsstoffen zijn bijvoorbeeld omega 3-vetzuren (DHA) die gezond zijn voor de hersenen en de ogen. Als laatste worden de darmen en darmflora ondersteunt door een combinatie van prebiotica (MOS) en zeer goed verteerbare eiwitten. Zo blijft de spijsvertering van je kitten in topconditie. Wanneer je kitten rond de 12 maanden oud is, zullen haar voedingsbehoeftes weer veranderen. Je kat heeft dan een voeding nodig die past bij de volwassen kat. Het is dan ook aan te raden om op een leeftijd van 1 jaar over te stappen op producten voor volwassen katten van Royal Canin. Royal Canin Kitten in het kort: * Voor kittens in de tweede groeifase van 4 tot 12 maanden oud * Ondersteunt de natuurlijke afweer * Ondersteunt de spijsvertering * Hoog energiegehalte voor jouw avontuurlijke kitten * Speciale brokvorm voor kittens * Bijpassende natvoeding is verkrijgbaar Waarom Royal Canin? Al meer dan 50 jaar werkt Royal Canin nauw samen met fokkers, dierenartsen en andere huisdierdeskundigen om heerlijke en op maat gemaakte voeding te ontwikkelen. Kennis en wetenschappelijk onderzoek worden ingezet om nauwkeurig geformuleerde voeding te kunnen maken. Alle voeding ondergaat uitgebreide kwaliteitscontroles; daarnaast worden voedingsstoffen met natuurlijke antioxidanten en zonder kunstmatige kleur- of smaakstoffen gebruikt. . Alle Royal Canin voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

De eerste levensmaanden van kleine katten zijn spannend en opwindend. Ze willen hun omgeving onderzoeken, verkennen en veroveren. En jij geeft hun daarbij veel liefde en ondersteunt ze met geschikte voeding. Het hoogwaardige en gebalanceerde droogvoer Royal Canin Kitten ondersteunt met zijn receptuur de groeifase van je kitten in de eerste twaalf maanden. Het is op de voedingsbehoefte van jonge katten afgestemd. Hier in het bijzonder op het geleidelijk ontwikkelende immuunsysteem, dat dan bij kitten een dubbel zo hoge energiebehoefte en een zeer gevoelig spijsverteringskanaal heeft. Allesomvattend voer dat goed smaakt en een basis voor een gezond en vitaal kattenleven is. Jouw kitten is nog geen kat. Zij hebben een aangepaste voeding nodig - Eet een baby als een volwassene? Baby's hebben een gevoelige spijsvertering, kleine kaken en geen tanden en kunnen dus niet in een appel bijten, bijvoorbeeld. De analogie tussen de baby en kitten maakt het makkelijker om te begrijpen waarom kittens een andere voeding nodig hebben in vergelijking met volwassen katten. Een kitten groeit tenminste 12 maanden, afhankelijk van het ras en geslacht. Het Royal Canin Kitten assortiment geeft jouw kitten de optimale start. Kies voor haar de gezonde combinatie in nat- en droogvoer. De periode waarin de afweerstoffen die de kitten van haar moeder kreeg, zijn niet langer voldoende en haar eigen afweersysteem is nog onderontwikkeld, wordt het "immuniteitsgat" genoemd Kittens kauwen vaak nog niet zo goed, waardoor de brokjes de maag heel bereiken Kittens eten meerdere kleine maaltijden per dag, wel 10 tot 16! Nauwkeurig samengestelde brokken met speciaal afgestemde grootte, vorm en textuur zijn essentieel voor een gezonde spijsvertering en gebitshygiëne en zijn uiterst smakelijk. Kleine brokken - makkelijk te kauwen Voordelen van droogvoeding: Brokken: Een concentratie van voedingsstoffen en een textuur die een poetseffect op de tanden heeft ter ondersteuning van een goede mondgezondheid. Voordelen van natvoeding: Met van nature een hoog vochtgehalte om de urinewegen te ondersteunen en te helpen een gezond gewicht te behouden. Passend natvoer voor Royal Canin Kitten vind je hier: Royal Canin Kitten Instinctive in Saus Royal Canin Kitten Instinctive in Gelei Royal Canin Kitten Mousse (Zooplus.nl)

Royal Canin Kitten kattenvoer is een volledige voeding en is geschikt voor kittens van 4 tot 12 maanden en drachtige en zogende poezen. Deze voeding kunt u uw kitten voorschotelen ter bevordering van: * Een gezonde groei * De natuurlijke afweer * De spijsvertering (Brekz.nl)

Voor kittens in de 2e groeifase.- Het definitieve gebit wordt gevormd. Door de tanden al vanaf deze periode te beschermen, voorkomt men het vroegtijdig ontstaan van mond- en gebitsaandoeningen.- De verteringscapaciteit van... (Dierenwinkelxl.nl)

Kattenvoer voor kittens in de tweede groeifase (tot 12 maanden) Royal Canin Kitten is smakelijk voer voor jouw kleine huistijger. In de 2e groeifase zijn een gezonde groei en natuurlijke weerstand erg belangrijk. Royal Canin Kitten draagt bij aan een optimale spijsvertering en een natuurlijke weerstand. Daarnaast is het energiegehalte van dit voer aangepast, om zo jouw kitten te ondersteunen tijdens de groeiperiode. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
3182550702973
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Royal Canin Kitten - Kattenvoer - 10 kg
€ 63,71
Royal Canin Kitten - Kattenvoer - 10 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Kitten - Kattenvoer - 10 kg
€ 63,71
Royal Canin Kitten - Kattenvoer - 10 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Kitten - Kitten-Kattenvoer - 10 kg
€ 63,71
Royal Canin Kitten - Kitten-Kattenvoer - 10 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
10kg Kitten Royal Canin Kattenvoer
€ 71,99
10kg Kitten Royal Canin Kattenvoer bestellen
Royal Canin Kitten kattenvoer 10 kg
€ 73,75
Royal Canin Kitten kattenvoer 10 kg bestellen
Royal Canin - Kitten 36
€ 78,99
Royal Canin - Kitten 36 bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Kitten - 10 kg
€ 80,75
Royal Canin Kitten - 10 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: