Home > Kattenvoer > Royal Canin > Royal Canin Kitten 36 10 kg
dinsdag, 31 januari 2023
Royal Canin Kitten 36 10 kg

Royal Canin Kitten 36 10 kg

68,99 - 96,15
Bestel nu direct voor € 68,99

Als je kitten ongeveer 4 maanden oud is, neemt haar groei weliswaar af, maar het activiteitenniveau is niet meer te stoppen! In deze periode heeft je kitten de juiste voedingsstoffen nodig ter ondersteuning van de ontwikkeling van botten, spieren, organen, immuunsysteem en zenuwstelsel. Royal Canin Kitten is speciaal samengesteld om te voldoen aan de voedingsbehoeften van kittens in de 'consolidatiefase' van hun groei, die ze doormaken tussen de leeftijd van 4-12 maanden. Deze op maat gemaakte voeding bevat aangepaste hoeveelheden eiwitten, mineralen en vitaminen om aan de toenemende energiebehoeften van uw kitten te voldoen en de normale groei van botten en spieren te ondersteunen. Het bevat ook voedingsstoffen zoals vitamine C E om de ontwikkeling van een optimaal immuunsysteem bij het kitten te ondersteunen. Bovendien kunnen omega 3-vetzuren de natuurlijke ontwikkeling van de hersenen ondersteunen en een normaal gezichtsvermogen bevorderen. Dankzij een combinatie van heilzame prebiotica (MOS) en zeer goed verteerbare eiwitten, helpt Royal Canin for Kitten ook bij het behouden van een ideale balans van de darmmicrobiota (darmflora), wat een normale spijsvertering bevordert. Royal Canin voor kittens in één oogopslag: Speciaal droogvoer voor kittens van 4 tot 12 maanden oud. Groeiondersteuning: aangepast gehalte aan eiwitten, vitaminen en mineralen Ontwikkeling immuunsysteem: bevat voedingsstoffen waaronder vitamine C E Bevordert een normale ontwikkeling van de hersenen: bevat essentiële omega-3 vetzuren Bijdrage tot het evenwicht van de darmflora: prebiotica en licht verteerbare eiwitten Gezond gebit: brokjes speciaal aangepast aan de kleine kaak van het kitten mechanisch borsteleffect De brokjes van Royal Canin for Kitten zijn speciaal ontwikkeld voor de kleine mond van je kitten. Een mechanisch borsteleffect tijdens het kauwen kan bijdragen tot een optimale tandhygiëne voor uw kitten. Passend natvoer voor Royal Canin Kitten vind je hier: Royal Canin Kitten Instinctive in Saus Royal Canin Kitten Instinctive in Gelei Royal Canin Kitten Mousse (Zooplus.nl)

Voor kittens in de 2e groeifase.- Het definitieve gebit wordt gevormd. Door de tanden al vanaf deze periode te beschermen, voorkomt men het vroegtijdig ontstaan van mond- en gebitsaandoeningen.- De verteringscapaciteit van... (Dierenwinkelxl.nl)

Royal Canin Kitten kattenvoer is een volledige voeding en is geschikt voor kittens van 4 tot 12 maanden en drachtige en zogende poezen. Deze voeding kunt u uw kitten voorschotelen ter bevordering van: * Een gezonde groei * De natuurlijke afweer * De spijsvertering (Brekz.nl)

Royal Canin Kitten - Kitten-Kattenvoer - 10 kg direct bestellen in onze webshop! Heerlijke brokjes voor jouw puberende kitten Wanneer je kitten zo'n 4 maand oud is, zal de groeisnelheid afnemen, maar haar energie is niet te stoppen! Kittens van deze leeftijd zijn erg actief en hebben aangepaste voedingsstoffen nodig die de ontwikkeling van de botten, spieren, organen, het immuunsysteem en het zenuwstelsel ondersteunen. Royal Canin Kitten is geschikt voor kittens in de tweede groeifase (van 4 tot 12 maanden oud) en is speciaal ontwikkeld met de voedingsbehoeften van je puberende kitten in het achterhoofd. De brokgrootte is ook nog eens aangepast aan de kleinere kaak van je kitten. Voeding afgestemd op de energiebehoefte Onder andere de eiwitten, mineralen en vitaminen zijn aangepast aan de toegenomen energiebehoefte van je kitten. Ook de groei van de botten en spieren worden hiermee ondersteunt. Voedingstoffen zoals vitamine C en E zorgen daarentegen voor een sterk immuunsysteem. Vitamine E en C zorgen er ook voor dat antilichamen na de vaccinatie gestimuleerd worden. Verdere voedingsstoffen zijn bijvoorbeeld omega 3-vetzuren (DHA) die gezond zijn voor de hersenen en de ogen. Als laatste worden de darmen en darmflora ondersteund door een combinatie van prebiotica (MOS) en zeer goed verteerbare eiwitten. Zo blijft de spijsvertering van je kitten in topconditie. Wanneer je kitten rond de 12 maanden oud is, zullen haar voedingsbehoeftes weer veranderen. Je kat heeft dan een voeding nodig die past bij de volwassen kat. Het is dan ook aan te raden om op een leeftijd van 1 jaar over te stappen op producten voor volwassen katten van Royal Canin. Royal Canin Kitten in het kort: * Voor kittens in de tweede groeifase van 4 tot 12 maanden oud * Ondersteunt de natuurlijke afweer * Ondersteunt de spijsvertering * Hoog energiegehalte voor jouw avontuurlijke kitten * Speciale brokvorm voor kittens * Bijpassende natvoeding is verkrijgbaar Waarom Royal Canin? Al meer dan 50 jaar werkt Royal Canin nauw samen met fokkers, dierenartsen en andere huisdierdeskundigen om heerlijke en op maat gemaakte voeding te ontwikkelen. Kennis en wetenschappelijk onderzoek worden ingezet om nauwkeurig geformuleerde voeding te kunnen maken. Alle voeding ondergaat uitgebreide kwaliteitscontroles; daarnaast worden voedingsstoffen met natuurlijke antioxidanten en zonder kunstmatige kleur- of smaakstoffen gebruikt. . Alle Royal Canin voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Kattenvoer voor kittens in de tweede groeifase (tot 12 maanden) Royal Canin Kitten is smakelijk voer voor jouw kleine huistijger. In de 2e groeifase zijn een gezonde groei en natuurlijke weerstand erg belangrijk. Royal Canin Kitten draagt bij aan een optimale spijsvertering en een natuurlijke weerstand. Daarnaast is het energiegehalte van dit voer aangepast, om zo jouw kitten te ondersteunen tijdens de groeiperiode. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
3182550702973
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
10kg Kitten Royal Canin Kattenvoer
€ 68,99
10kg Kitten Royal Canin Kattenvoer bestellen
Royal Canin Kitten - Kattenvoer - 10 kg
€ 79,00
Royal Canin Kitten - Kattenvoer - 10 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Kitten - Kattenvoer - 10 kg
€ 79,00
Royal Canin Kitten - Kattenvoer - 10 kg bestellen
Royal Canin - Kitten 36
€ 81,99
Royal Canin - Kitten 36 bestellen
Royal Canin Kitten kattenvoer 10 kg
€ 83,49
Royal Canin Kitten kattenvoer 10 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Kitten - Kitten-Kattenvoer - 10 kg
€ 93,95
Royal Canin Kitten - Kitten-Kattenvoer - 10 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Kitten - 10 kg
€ 100,10
Royal Canin Kitten - 10 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: