Home > Hondenvoer > Royal Canin > Royal Canin Junior Boxer 12 kg
dinsdag, 06 december 2022
Royal Canin Junior Boxer 12 kg

Royal Canin Junior Boxer 12 kg

60,99 - 69,20
Bestel nu direct voor € 60,99

Om op te groeien hebben jonge boxers hondenvoer nodig dat is aangepast aan hun speciale voedingsbehoeften. Met name gewrichten en spieren moeten zich harmonisch en evenwichtig ontwikkelen voor een goede gezondheid. Waardevolle, hoog verteerbare proteïnen en pre-biotica ondersteunen een gezonde spijsvertering die bij jonge honden vaak gevoelig kan reageren. De Boxer is een hele actieve en levendige hond, waarbij de gewrichten vaak aan een hoge belasting worden blootgesteld. De boxer heeft een groot hart en krachtige musculatuur maar staat ook bekend om bepaalde hartkwalen. Daarom moet al vroeg met een doeltreffend voer begonnen worden. Gezien de bijzondere vorm van de kop met kort aangezicht en ondervoorbijt (brachycephale type), heeft de boxer een bijzondere techniek van voedingsopname. Hij heeft de neiging om voortijdig op zijn voedsel te zuigen. Zoals bij alle grote honden is het verteringssysteem bij boxers gevoeliger dan bij kleine honden. Royal Canin Breed Boxer Puppy honden droogvoer houdt speciaal rekening met deze bijzonderheden van opgroeiende boxers tot 15 maanden: Spierbehoud en gewricht bescherming: Royal Canin Boxer Puppy hondenvoer ondersteunt het behoud van spiermassa en draagt bij aan een de opbouw en bescherming van de gewrichten door door een optimaal percentage proteïnen (30%),hoog percentage L-carnitine, chondroïtine en glucosamine evenals Omega-3-vetzuren (EPA/DHA) Bijdrage aan de versterking van de natuurlijke weerstand: een speciaal antioxidantencomplex draagt bij aan de versterking van de natuurlijke weerstand van de pups Optimale voedingsopname: door de ergonomisch gevormde brokken wordt voedselopname vergemakkelijkt en de boxer aangezet om intensief te kauwen Optimale vertering: beperking van ongewenste bacteriële gistingsprocessen door heel weinig onverteerbare proteïnen en aanvoer van plantenvezels voor een goede vertering Royal Canin Breed Boxer Puppy is droogvoer voor opgroeiende boxerpups. De speciale receptuur wordt afgestemd op de bijzondere voedingsbehoeften van dit groot wordende ras. Bijpassend natvoer voor Royal Canin Boxer Puppy: Royal Canin Maxi Puppy (Zooplus.nl)

Royal Canin Boxer Puppy hondenvoer is een complete droogvoeding voor Boxer pups tot 15 maanden. Royal Canin Puppy Boxer voer: * Ondersteunt de natuurlijke afweer * Draagt bij aan een goede spierontwikkeling   * Bevordert de gezondheid van het spijsverteringsstelsel (Brekz.nl)

Royal Canin Boxer Junior 30 12 kg Voeding voor Boxer pups tot 15 maanden. Met zijn atletische, strakke lijf en krachtige spieren is de Boxer gebouwd voor lichaamsbeweging. Hij laat zich niet snel van zijn stuk brengen en is... (Dierenwinkelxl.nl)

Rasspecifiek hondenvoer voor Boxer pups tot 15 maanden Royal Canin Boxer Puppy is een speciale brok die jouw Boxer pup helpt om goed op te groeien. Zo ondersteunt deze brok de natuurlijke weerstand en spijsvertering. Door het aangepaste eiwitgehalte wordt de ontwikkeling van de spiermassa ook ondersteund. Zo kan jouw pup opgroeien tot een volwassen hond! (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
3182550743945
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
12kg Boxer Puppy Royal Canin Breed Hondenvoer
€ 60,99
12kg Boxer Puppy Royal Canin Breed Hondenvoer bestellen
Royal Canin Boxer Junior 12 KG
€ 61,59
Royal Canin Boxer Junior 12 KG bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Boxer Junior 12 KG
€ 61,59
Royal Canin Boxer Junior 12 KG bestellen
Royal Canin Puppy Boxer hondenvoer 12 kg
€ 63,95
Royal Canin Puppy Boxer hondenvoer 12 kg bestellen
Royal Canin - Boxer Junior 30
€ 64,99
Royal Canin - Boxer Junior 30 bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Boxer Puppy - 12 kg
€ 73,15
Royal Canin Boxer Puppy - 12 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: