Royal Canin Intense Hairball 34 10 kg

Royal Canin Intense Hairball 34 10 kg

72,99 - 89,95
Bestel nu direct voor € 72,99

Je kat spendeert een groot deel van de dag aan het verzorgen van haar vacht en pootjes. Hierbij kan zij grote hoeveelheden haar inslikken. Het ingeslikte haar kan haarballen vormen in het spijsverteringskanaal en worden uitgebraakt of via de ontlasting uitgescheiden. Haarballen kunnen ongemak (in de maag en door braken) geven. Ook kunnen haarballen spijsverteringsproblemen veroorzaken. ROYAL CANIN® Hairball Care bevat een specifieke combinatie van voedingsvezels, zoals psyllium, en andere onoplosbare vezels die de natuurlijke darmpassage helpt stimuleren. Ingeslikt haar kan zo gemakkelijker via de ontlasting worden verwijderd in plaats van via de maag uitgebraakt. De toevoeging van een uitgebalanceerde hoeveelheid mineralen in ROYAL CANIN® Hairball Care helpt bij het behoud van gezonde urinewegen van jouw kat. Het is aangetoond dat gebruik van ROYAL CANIN® Hairball Care al na 14 dagen twee maal zoveel overtollig haar elimineert. ROYAL CANIN® Hairball Care is ook verkrijgbaar als natte voeding in een overheerlijke saus. Volg onze voedingsrichtlijnen als je van plan bent om je kat gemengd te voeren, zodat zij de optimale hoeveelheden droog- en natvoeding voorgeschoteld krijgt. Royal Canin Hairball in één overzicht: Droogvoer voor volwassen katten Het stimuleren van de darmtransit met een speciale vezelmix verdubbelt de natuurlijke haaruitscheiding van je kat in slechts twee weken. De vorm en de grootte van de brokken zijn ontworpen om te worden gevoerd ongeacht ras, grootte en gewicht. Bestrijdt haarballen: die kunnen leiden tot braken en verlies van voedingsstoffen Speciaal vezelmengsel: gemaakt van psyllium en vezels, stimuleert het de darm op natuurlijke wijze Hoog eiwitgehalte: voor een goede eiwitvoorziening Aangepast vetgehalte: bevordert een uitgebalanceerd gehalte aan voedingsstoffen Evenwichtige minerale inhoud: ondersteunt de urinewegen Royal Canin kwaliteitsbelofte Bij Royal Canin zijn we toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Al onze producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je kat. Als jouw kat ROYAL CANIN® Hairball Care eet, krijgt zij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. Passend natvoer voor Royal Canin Hairball Care vind je hier: Royal Canin Hairball Care in Saus (Zooplus.nl)

Royal Canin Hairball Care kattenvoer is een volledige en uitgebalanceerde voeding voor volwassen katten en helpt tegen de vorming van haarballen. De voordelen: * Vermindert de vorming van haarballen * Ondersteunt de spijsvertering * Geschikt voor iedere kat (Brekz.nl)

Kattenvoer voor de vermindering van haarballen bij volwassen katten van 1 tot 7 jaar Heeft jouw kat vaak last van haarballen? Dat is zeker geen pretje! Royal Canin Hairball Care is speciaal kattenvoer dat de uitscheiding van ingeslikte haren stimuleert om zo de vorming van haarballen te voorkomen. Daarnaast stimuleert de specifieke combinatie van vezels de natuurlijke darmpassage. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
3182550721424
  • Aanbieders