Royal Canin Indoor Long Hair 35 4 kg

Royal Canin Indoor Long Hair 35 4 kg

33,99 - 45,60
Bestel nu direct voor € 33,99

Royal Canin Indoor Long Hair is speciaal ontwikkeld met de voedingsbehoeften van jouw langharige binnenkat in het achterhoofd. Royal Canin Indoor Long Hair vergemakkelijkt de stoelgang en helpt ingeslikte haren via de ontlasting uit te scheiden. Dit heeft als voordeel voor langharige katten dat het helpt de vorming van haarballen te verminderen. De goed verteerbare eiwitten in Royal Canin Indoor Long Hair ondersteunen de spijsvertering. Eiwitten die goed verteerbaar zijn, verminderen niet alleen de hoeveelheid ontlasting, maar helpen ook geurtjes te verminderen. De voedingsstoffen EPA en DHA in Royal Canin Indoor Long Hair voeden de huid en de glanzende vacht. Royal Canin Indoor Long Hair in een overzicht: Uitgebalanceerd droogvoer voor langharige katten Uitgebreid recept De speciale formule ondersteunt zowel de gezondheid als de lange vacht. Knapperig innovatief De smakelijke en exclusief aangepaste brokken bevorderen de acceptatie van het voedsel. Bestrijdt haarballen: wat kan leiden tot braken en verlies van voedingsstoffen Licht verteerbaar: Psyllium LIP-eiwitten staan ??bekend om hun hoge verteerbaarheid en kunnen bovendien de geur verminderen. Veel eiwitten: voor een goede eiwitvoorziening Aangepast vetgehalte: voor huiskatten Evenwichtig mineraalgehalte: kan de urinewegen ondersteunen Royal Canin kwaliteitsbelofte Bij Royal Canin zijn we toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Al onze producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je kat. Als jouw kat Royal Canin Indoor Long Hair eet, krijgt zij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. Het bijpassende natvoer vind je hier: Royal Canin Sterilised in Saus Royal Canin Sterilised in Gelei (Zooplus.nl)

Royal Canin Indoor Long Hair - Kattenvoer - 4 kg direct bestellen in onze webshop! Gezonde voeding voor jouw langharige volwassen binnenkat Binnenlevende langharige katten hebben speciale voedingsstoffen nodig ter ondersteuning van hun gezondheid. Indoor Long Hair van Royal Canin is speciaal ontwikkeld met de voedingsbehoeften van jouw langharige binnenkat in het achterhoofd Voor een sterk en gezond lichaam De aanwezigheid van specifieke vezels, zoals psyllium, in Royal Canin Indoor Long Hair vergemakkelijken de stoelgang en helpen ingeslikte haren via de ontlasting te verwijderen. Dit heeft als voordeel voor langharige katten dat het helpt de vorming van haarballen te verminderen. Indoor Long Hair bevat zeer goed verteerbare eiwitten. Deze helpen niet alleen de hoeveelheid ontlasting te verminderen, maar verminderen ook de geur. Goed nieuws voor jou en je kat! Ook als je kat ouder wordt, is het belangrijk haar huid en vacht in een goede conditie te houden. Bij langharige katten, die meer vacht hebben wat verzorgd moet worden, is dit vanzelfsprekend nog meer van belang. EPA en DHA zijn Omega 3-vetzuren die zijn toegevoegd aan deze voeding omdat zij de gezonde huid en een glanzende vacht helpen te ondersteunen. Het regelmatig borstelen van je kat is aanbevolen omdat dit het risico op klitten van de vacht vermindert. Indoor Long Hair helpt ook de gezonde urinewegen van je volwassen binnenkat te ondersteunen. Varianten van Royal Canin Indoor droge voeding zijn ook beschikbaar, afhankelijk van de levensstijl, uiterlijk en leeftijd van je kat: * Indoor 7+ * Indoor Appetite Control * Indoor 27 Waarom Royal Canin? Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Alle producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je kat. Als je kat Royal Canin Indoor Long Hair eet, krijgt ze een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. Royal Canin Indoor Long Hair is verkrijgbaar in 400 gr, 2kg, 4 kg en 10 kg. . Alle Royal Canin voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Royal Canin Indoor Long Hair kattenvoer is een complete voeding voor (half)langharige volwassen binnenkatten. * Helpt de vorming van haarballen verminderen * Draagt bij aan een gezonde huid en vacht * Ondersteunt de urinewegen (Brekz.nl)

Royal Canin Cat Indoor Longhair 35 4kg Aanbevolen: voor katten met een (half)lange vacht die binnenshuis leven. Katten die binnenshuis leven besteden meer tijd aan de verzorging van hun vacht. 2/3 van de los zittende haren... (Dierenwinkelxl.nl)

Kattenvoer voor beperking van haarballen bij volwassen binnenkatten met (half)lang haar Hoest jouw kat haarballen op? Dit kan erg vervelend zijn. De Indoor Long Hair van Royal Canin draagt bij aan het verminderen en voorkomen van het ophoesten van haarballen bij jouw langharige huiskat. Ook draagt dit droogvoer bij aan een gezonde huid en vacht. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
3182550739405
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
4kg Indoor Long Hair Royal Canin Kattenvoer
€ 33,99
4kg Indoor Long Hair Royal Canin Kattenvoer bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Indoor Long Hair - Kattenvoer - 4 kg
€ 38,21
Royal Canin Indoor Long Hair - Kattenvoer - 4 kg bestellen
Royal Canin Indoor Long Hair kattenvoer 4 kg
€ 38,25
Royal Canin Indoor Long Hair kattenvoer 4 kg bestellen
Royal Canin - Indoor Longhair 35
€ 44,99
Royal Canin - Indoor Longhair 35 bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Indoor Long Hair - 4 kg
€ 45,60
Royal Canin Indoor Long Hair - 4 kg bestellen
Royal Canin Indoor Long Hair - Kattenvoer - 4 kg
€ 45,60
Royal Canin Indoor Long Hair - Kattenvoer - 4 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Indoor Long Hair - Kattenvoer - 4 kg
€ 45,60
Royal Canin Indoor Long Hair - Kattenvoer - 4 kg bestellen
Bekijkt u ook: