Royal Canin Indoor Appetite Control Kat 4 kg

42,490 - 122,250
Bestel nu direct voor € 42,49

Royal Canin Indoor Appetite Control kattenvoer is geschikt voor binnenkatten tussen de 1 en 7 jaar oud en helpt een hongergevoel bij de kat te verminderen. * Ondersteunt de urinewegen * Vermindert de geur van de ontlasting * Helpt de vorming van haarballen beperken (Brekz.nl)

Royal Canin Indoor Appetite Control Huiskatten hebben vaak minder energie dan katten die buiten komen. Een kat die binneshuis leeft is minder actief, daarom is het belangrijk om de voeding goed te regulieren om jouw kat gezond te houden. Met Indoor Appetite Control van Royal Canin draag je op een natuurlijke manier bij aan het regulieren van de voeding om een gezond lichaamsgewicht van jouw kat te behouden. Ook draagt deze voeding bij aan het vormen van haarballen, het ondersteunen van de urinewegen en het verminderen van nare luchtjes. Eigenschappen Speciaal droogvoer voor katten die in huis leven Het droogvoer heeft een verzadigde werking, wat bijdraagt aan het reguleren van de eetlust en het verminderen van het hongergevoel Draagt bij aan het verminderen van haarballen, door de ingeslikte haren via de ontlasting uit te scheiden Ondersteunt gezonde urinewegen Draagt bij aan het verminderen van vervelende luchtjes in de ontlasting, dit is erg fijn bij binnenkatten die hun behoeften doen op de kattenbak Geschikt voor Huiskatten die de neiging hebben teveel te eten in de leeftijd van 1 tot 7 jaar. Smaak Gevogelte Inhoud 400 g, 2 of 4 kg Samenstelling Gedehydreerde gevogelte-eiwitten, rijst, maïs, plantaardige vezels, tarwe, isolaat van plantaardige eiwitten*, dierlijke vetten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, maïsgluten, bietenpulp, gist en delen daarvan, mineralen, sojaolie, Fructo-Oligo-Sacchariden, visolie, psylliumschil en psylliumzaden (0,5%). Analytische bestanddelen Ruw eiwit: 29%, ruw vet: 12%, ruwe as: 7,3%, ruwe celstof: 7,1%. Nutritionele toevoegingsmiddelen Vitamine A: 14000.00 IE/kg, vitamine D3: 700.00 IE/kg, E1 (ijzer): 33.00 mg/kg, E2 (jodium): 3.30 mg/kg, E4 (koper): 10.00 mg/kg, E5 (mangaan): 43.00 mg/kg, E6 (zink): 129.00 mg/kg, E8 (selenium): 0.07 mg/kg. (Medpets.nl)

Als jouw binnenkat de neiging heeft te veel te eten, is het belangrijk dat haar voeding voedingsstoffen bevat die haar helpen haar eetlust te reguleren. Royal Canin Indoor Appetite Control is speciaal ontwikkeld met de voedingsbehoeften van jouw binnenkat in het achterhoofd. Omdat de levensstijl van binnenkatten over het algemeen rustiger is dan die van buitenkatten, is een binnenkat vaker geneigd tot overeten. Royal Canin Indoor Appetite Control reguleert de eetlust van je binnenkat op een natuurlijke manier, door middel van een uitgebalanceerde hoeveelheid eiwitten en vezels. Dankzij de regulering van de eetlust draagt Royal Canin Indoor Appetite Control bij aan het behouden van het ideale gewicht van je kat. De zeer goed verteerbare eiwitten in Royal Canin Indoor Appetite Control helpen niet alleen de hoeveelheid ontlasting te verminderen, maar verminderen ook de geur. Goed nieuws voor jouw en je kat! De aanwezigheid van specifieke vezels, zoals psyllium, in Royal Canin Indoor Appetite Control vergemakkelijken de stoelgang en helpen daarmee de vorming van haarballen te verminderen. Royal Canin Indoor Appetite Control helpt ook de gezonde urinewegen van jouw volwassen binnenkat te ondersteunen. Varianten van Royal Canin Indoor droge voeding zijn ook beschikbaar, afhankelijk van de levensstijl, uiterlijk en leeftijd van je kat: Indoor 27 Indoor Long Hair Indoor 7+ Royal Canin Indoor Long Hair in een overzicht: Uitgebalanceerd droogvoer voor huiskatten (1-7 jaar) met een grote eetlust Controle van de eetlust De uitgebreide formule gaat lang mee en kan het hongergevoel van huiskatten beheersen. Brokken De smakelijke en exclusief aangepaste brokken zijn speciaal ontworpen en ondersteunen het voedingsgedrag. Gematigde energie-inhoud: afgestemd op de behoeften van thuiskatten Vergemakkelijkt gewichtsbeheersing: een speciale combinatie van eiwitten en vezels zorgen voor een goed gevoel van volheid. Verminderde ontlastinggeur: natuurlijke ingrediënten minimaliseren de hoeveelheid onverteerd voedselresten en stimuleren de darmflora, onaangename ontlastinggeur wordt van nature verminderd Vermindert de vorming van haarballen: exclusieve combinatie van natuurlijke vezels ondersteunt de functie van het spijsverteringskanaal en daarmee de haardoorvoer Evenwichtig mineraalgehalte: kan de urinewegen ondersteunen Royal Canin kwaliteitsbelofte Bij Royal Canin zijn we toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Al onze producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je kat. Als jouw kat Royal Canin Indoor Long Hair eet, krijgt zij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. Het bijpassende natvoer vind je hier: Royal Canin Sterilised in Saus Royal Canin Sterilised in Gelei (Zooplus.nl)



Categorie
EAN(s)
3182550832083
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Royal Canin Indoor Appetite Control kattenvoer 4 kg
€ 42,49
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Indoor Appetite Control - 4 kg
€ 42,75
Thuiswinkel Waarborg
4kg Indoor Appetite Control Royal Canin Kattenvoer
€ 42,99
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Indoor Appetite Control - Kattenvoer - 4 kg
€ 46,04