Royal Canin Indoor Appetite Control Kat 4 kg

Royal Canin Indoor Appetite Control Kat 4 kg

30,99 - 36,02
Bestel nu direct voor € 30,99

Als jouw binnenkat de neiging heeft te veel te eten, is het belangrijk dat haar voeding voedingsstoffen bevat die haar helpen haar eetlust te reguleren. Royal Canin Indoor Appetite Control is speciaal ontwikkeld met de voedingsbehoeften van jouw binnenkat in het achterhoofd. Omdat de levensstijl van binnenkatten over het algemeen rustiger is dan die van buitenkatten, is een binnenkat vaker geneigd tot overeten. Royal Canin Indoor Appetite Control reguleert de eetlust van je binnenkat op een natuurlijke manier, door middel van een uitgebalanceerde hoeveelheid eiwitten en vezels. Dankzij de regulering van de eetlust draagt Royal Canin Indoor Appetite Control bij aan het behouden van het ideale gewicht van je kat. De zeer goed verteerbare eiwitten in Royal Canin Indoor Appetite Control helpen niet alleen de hoeveelheid ontlasting te verminderen, maar verminderen ook de geur. Goed nieuws voor jouw en je kat! De aanwezigheid van specifieke vezels, zoals psyllium, in Royal Canin Indoor Appetite Control vergemakkelijken de stoelgang en helpen daarmee de vorming van haarballen te verminderen. Royal Canin Indoor Appetite Control helpt ook de gezonde urinewegen van jouw volwassen binnenkat te ondersteunen. Varianten van Royal Canin Indoor droge voeding zijn ook beschikbaar, afhankelijk van de levensstijl, uiterlijk en leeftijd van je kat: Indoor 27 Indoor Long Hair Indoor 7+ Royal Canin Indoor Long Hair in een overzicht: Uitgebalanceerd droogvoer voor huiskatten (1-7 jaar) met een grote eetlust Controle van de eetlust De uitgebreide formule gaat lang mee en kan het hongergevoel van huiskatten beheersen. Brokken De smakelijke en exclusief aangepaste brokken zijn speciaal ontworpen en ondersteunen het voedingsgedrag. Gematigde energie-inhoud: afgestemd op de behoeften van thuiskatten Vergemakkelijkt gewichtsbeheersing: een speciale combinatie van eiwitten en vezels zorgen voor een goed gevoel van volheid. Verminderde ontlastinggeur: natuurlijke ingrediënten minimaliseren de hoeveelheid onverteerd voedselresten en stimuleren de darmflora, onaangename ontlastinggeur wordt van nature verminderd Vermindert de vorming van haarballen: exclusieve combinatie van natuurlijke vezels ondersteunt de functie van het spijsverteringskanaal en daarmee de haardoorvoer Evenwichtig mineraalgehalte: kan de urinewegen ondersteunen Royal Canin kwaliteitsbelofte Bij Royal Canin zijn we toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Al onze producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je kat. Als jouw kat Royal Canin Indoor Long Hair eet, krijgt zij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. Het bijpassende natvoer vind je hier: Royal Canin Sterilised in Saus Royal Canin Sterilised in Gelei (Zooplus.nl)

Royal Canin Indoor Appetite Control kattenvoer is geschikt voor binnenkatten tussen de 1 en 7 jaar oud en helpt een hongergevoel bij de kat te verminderen. * Ondersteunt de urinewegen * Vermindert de geur van de ontlasting * Helpt de vorming van haarballen beperken (Brekz.nl)

Kattenvoer voor volwassen binnenkatten van 1 tot 7 jaar die de neiging hebben te veel te eten.Heb jij het gevoel dat jouw huiskat teveel eet? Royal Canin Indoor Appetite Control draagt bij aan het regulieren van de eetlust van jouw kat, zodat het gemakkelijk is een ideaal lichaamsgewicht te behouden. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
3182550832083
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
4kg Indoor Appetite Control Royal Canin Kattenvoer
€ 30,99
4kg Indoor Appetite Control Royal Canin Kattenvoer bestellen
Royal Canin Indoor Appetite Control kattenvoer 4 kg
€ 33,75
Royal Canin Indoor Appetite Control kattenvoer 4 kg bestellen
Royal Canin Indoor Appetite Control - Kattenvoer - 4 kg
€ 36,02
Royal Canin Indoor Appetite Control - Kattenvoer - 4 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Indoor Appetite Control - Kattenvoer - 4 kg
€ 36,02
Royal Canin Indoor Appetite Control - Kattenvoer - 4 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Indoor Appetite Control - 4 kg
€ 38,20
Royal Canin Indoor Appetite Control - 4 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: