Home > Kattenvoer > Royal Canin > Royal Canin Indoor 27 4 kg
vrijdag, 27 januari 2023
Royal Canin Indoor 27 4 kg

Royal Canin Indoor 27 4 kg

33,99 - 47,26
Bestel nu direct voor € 33,99

Katten die geheel binnenshuis leven krijgen over het algemeen minder beweging dan buitenkatten. Een uitgebalanceerde en complete voeding is onontbeerlijk om gezond te blijven. Royal Canin Indoor 27 is speciaal ontwikkeld met de voedingsbehoeften van je volwassen binnenshuis levende kat in gedachten. Royal Canin Indoor 27 bevat goed verteerbare eiwitten (L.I.P.) ter ondersteuning van de spijsvertering. Dit helpt de kwaliteit van de ontlasting verbeteren en geurtjes te verminderen. Het activiteitsniveau van je binnenshuis levende kat is lager dan dat van een buitenkat. Royal Canin Indoor 27 heeft een energie- en vetgehalte dat is aangepast aan het energieniveau van je binnenshuis levende kat en helpt haar een ideaal lichaamsgewicht te behouden. Binnenshuis levende katten besteden vaak veel tijd aan hun vachtverzorging. De specifieke voedingsvezels in Royal Canin Indoor 27, zoals psyllium, bevorderen de uitscheiding van haren en beperken zo de vorming van haarballen. Royal Canin Indoor 27 helpt daarnaast gezonde urinewegen te ondersteunen. Verschillende variëteiten van Royal Canin Indoor droge voeding zijn beschikbaar. De keuze uit Indoor Appetite Control, Indoor Long Hair en Indoor 7+ is afhankelijk van de levensstijl, uiterlijk en leeftijd van je kat. Royal Canin Indoor kattenvoer is speciaal ontwikkeld voor volgroeide katten, die alleen binnenshuis leven: Reduceert de geur van uitwerpselen: natuurlijke bestanddelen reduceren de hoeveelheid onverteerde voedingsresten en stimuleren de darmflora, een onaangename poepgeur wordt op natuurlijke wijze gereduceerd. Minimaliseert de haarbalvorming: een exclusieve combinatie van natuurlijke vezels ondersteunt de darmactiviteit, zodat de vorming van haarballen verminderd wordt en het uitscheiden ervan vergemakkelijkt wordt. Vertraagde celveroudering: een exclusief antioxidantencomplex (vitamine E en vitamine C, luteïne en taurine) en mannan-oligosaccharide versterken de natuurlijke afweerkrachten. Aangepast mineralengehalte: ter bevordering van de gezondheid van de urinewegen, pH-waarde tussen 6,0 - 6,5. Optimale calorieën aanvoer: aangepast aan de weinig actieve levensstijl van huiskatten. Optimale tandhygiëne: door natriumpolyfosfaat, die het in de mondholte aanwezige calcium bindt en zo tandsteenvorming vertraagt. Kwaliteitsbelofte Bij Royal Canin zijn we toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Al onze producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je kat. Als jouw kat Royal Canin Indoor 27 eet, krijgt zij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. Het bijpassende natvoer voor Royal Canin Indoor 27 droogvoer: Royal Canin Sterilised in Saus Royal Canin Sterilised in Gelei (Zooplus.nl)

Royal Canin Indoor 27 - Kattenvoer - 4 kg direct bestellen in onze webshop! Gezonde voeding voor jouw volwassen binnenkat Katten die geheel binnenshuis leven krijgen over het algemeen minder beweging dan buitenkatten. Een uitgebalanceerde en complete voeding is onontbeerlijk om gezond te blijven. Indoor 27 van Royal Canin is speciaal ontwikkeld met de voedingsbehoeften van je volwassen binnenshuis levende kat in gedachten. Voor een sterk en gezond lichaam Royal Canin Indoor 27 bevat goed verteerbare eiwitten (L.I.P.) ter ondersteuning van de spijsvertering. Dit helpt de kwaliteit van de ontlasting verbeteren en geurtjes te verminderen. Het activiteitsniveau van je binnenshuis levende kat is lager dan dat van een buitenkat. Indoor 27 heeft een energie- en vetgehalte dat is aangepast aan het energieniveau van je binnenshuis levende kat en helpt haar een ideaal lichaamsgewicht te behouden. Binnenshuis levende katten besteden vaak veel tijd aan hun vachtverzorging. De specifieke voedingsvezels in deze voeding, zoals psyllium, bevorderen de uitscheiding van haren en beperken zo de vorming van haarballen. Royal Canin Indoor 27 helpt daarnaast gezonde urinewegen te ondersteunen. Varianten van Royal Canin Indoor droge voeding zijn ook beschikbaar, afhankelijk van de levensstijl, uiterlijk en leeftijd van je kat: * Indoor 7+ * Indoor Appetite Control * Indoor Long Hair Waarom Royal Canin? Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Alle producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je kat. Als je kat Royal Canin Indoor 27 eet, krijgt ze een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. Royal Canin Indoor 27 is verkrijgbaar in 400 gr, 2kg, 4 kg en 10 kg. . Alle Royal Canin voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Royal Canin Indoor 27 kattenvoer is een speciale voeding voor huiskatten en is geschikt voor katten met een normaal lichaamsgewicht tussen 1 en 7 jaar oud.  * Helpt kwaliteit van ontlasting verbeteren * Gematigd caloriegehalte * Helpt haarbalvorming verminderen (Brekz.nl)

Kattenvoer voor volwassen binnenkatten van 1 tot 7 jaar Royal Canin Indoor 27 is speciaal kattenvoer voor binnenkatten met een laag activiteitsniveau. Het energiegehalte van dit voer is aangepast aan de behoefte van jouw kat. Daarnaast helpt dit voer bij het beperken van haarballen en het ondersteunen van gezonde urinewegen. Door de goed verteerbare ingrediënten zal de nare geur van de ontlasting verminderen. (Medpets.nl)

Royal Canin Cat Indoor 27 Aanbevolen: voor katten die uitsluitend binnenshuis leven. Een kat die uitsluitend binnenshuis leeft, heeft een lager activiteitenniveau. Het caloriegehalte van de voeding moet daarom beperkt zijn... (Dierenwinkelxl.nl)
Categorie Merk EAN(s)
3182550706933
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
4kg Indoor 27 Royal Canin Kattenvoer
€ 33,99
4kg Indoor 27 Royal Canin Kattenvoer bestellen
Royal Canin Indoor 27 - Kattenvoer - 4 kg
€ 38,21
Royal Canin Indoor 27 - Kattenvoer - 4 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Indoor 27 - Kattenvoer - 4 kg
€ 38,21
Royal Canin Indoor 27 - Kattenvoer - 4 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Indoor 27 - Kattenvoer - 4 kg
€ 38,21
Royal Canin Indoor 27 - Kattenvoer - 4 kg bestellen
Royal Canin Indoor 27 kattenvoer 4 kg
€ 38,25
Royal Canin Indoor 27 kattenvoer 4 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Indoor 27 - 4 kg
€ 45,60
Royal Canin Indoor 27 - 4 kg bestellen
Royal Canin - Indoor 27
€ 47,26
Royal Canin - Indoor 27 bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: