Royal Canin Hypoallergenic Moderate Calorie Hond 7 kg

Royal Canin Hypoallergenic Moderate Calorie Hond 7 kg

44,99 - 52,50
Bestel nu direct voor € 44,99

Allergieën zijn bij honden geen zeldzaamheid. Ze treden op als het immuunsysteem van het dier op een op zich onschuldige, uit de omgeving komende stof reageert. Het maag-darmkanaal en de huid zijn twee zeer gevoelige organen van onze huisdieren, die onder de meest diverse invloeden staan. Jouw hond kan tijdens zijn leven een voedselallergie of -intolerantie op zowel plantaardige maar ook dierlijke bestanddelen van de voeding ontwikkelen. Typische symptomen zijn jeuk en ontstekingen van de huid, diarree of braken. Royal Canin Hypoallergenic Moderate Calorie biedt een compleet dieetvoer voor overgewichtige, oudere en gecastreerde honden met allergieën. De samenstelling van dit droogvoer met gehydrolyseerde eiwitten en een laag allergeen potentiaal zorgen voor een hoge verteerbaarheid. Een gematigd energiegehalte kan bijdragen om een ongewenste gewichtstoename te vermijden. Een speciale combinatie van stoffen zoals biotine, niacine en pantotheenzuur kunnen bovendien helpen het barrière-effect van de huid te versterken. Het droogvoer bestaat uit dieet brokken en helpt de gezondheid van je hond te ondersteunen. Let op de volgende aanwijzingen: Het voeden van een veterinair dieetvoer mag alleen in samenspraak met de dierenarts geschieden. Tijdens het voeden van een veterinair dieetvoer, dien je jouw dierenarts regelmatig (elke 6 maanden) te bezoeken. Als de gezondheid van je huisdier verslechtert, dien je onmiddelijk de dierenarts te raadplegen. Met de toevoeging van het geselecteerde dieetvoer aan je winkelwagen, bevestig je de bovengenoemde aanwijzingen te hebben gelezen en begrepen. Indicaties: Bacteriële overbevolking van de dunne darm Dysbacterie Uitsluitdieet Exocriene pancreasinsufficiëntie (EPI) Voedselallergie Voedselintolerantie Ontstoken darmziekte (IBD) Bacteriële overwoekering (SIBO/Dysbiose) Contraindicaties: Puppy's Drachtige en zogende honden Specifieke producteigenschappen in één oogopslag: Gehydrolyseerde eiwitten: soja-eiwithydrolysaat bestaat uit peptiden met een laag moleculair gewicht. Het is daarom zeer goed verteerbaar en heeft een laag allergeen potentiaal. Gematigde energietoevoer: een gematigde energietoevoer kan helpen een gewichtstoename te verminderen. Huidbarrière: de zeer hoge aandelen biotine, niacine en pantotheenzuur gecombineerd met een zink-linolzuur-mix helpen vochtverlies via de huid te reduceren en diens barrière-effect te versterken. Gematigd fosforgehalte: het restrictieve fosforgehalte draagt bij aan het behoud van de nierfunctie bij oudere honden. Nadere informatie: Hypoallergenic Moderate Calorie is een hydrolysaatvoeding. Dit is speciaal voor het allergiemanagement bij gecastreerde of oudere honden ontwikkeld, maar ook voor honden met de neiging tot overgewicht. Behandelingsduur: Bij vermoeden op voedselallergie of -intolerantie dient de voeding van de hond te worden omgesteld en wel direct, zonder overgangsfase. De diëtistische behandeling dient dan levenslang te worden voortgezet. (Zooplus.nl)

Royal Canin Veterinary Diet Hypoallergenic Moderate Calorie hondenvoer is een gezondheidsvoeding voor volwassen honden die intolerantie voor bepaalde voedingsstoffen helpt te verminderen. * Unieke eiwitbron * Verzorgt de huid * Verlaagd energiegehalte (Brekz.nl)

Dieetvoeding voor als je volwassen hond gevoelig is voor bepaalde voedingsstoffen Royal Canin Hypoallergenic Moderate Calorie Hond is geschikt voor honden die gevoelig zijn voor bepaalde voedingsstoffen en overgewicht. Deze voeding bevat een hypoallergene eiwitbron welke zelden overgevoeligheidsreacties uitlokt. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
3182550751155
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
7kg Hypoallergenic Moderate Calorie Royal Canin Veterinary Diet Hondenvoer
€ 44,99
7kg Hypoallergenic Moderate Calorie Royal Canin Veterinary Diet Hondenvoer bestellen
Royal Canin Hypoallergenic Moderate Calorie - Hondenvoer - 7 kg
€ 46,09
Royal Canin Hypoallergenic Moderate Calorie - Hondenvoer - 7 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Hypoallergenic Moderate Calorie - Hondenvoer - 7 kg
€ 46,09
Royal Canin Hypoallergenic Moderate Calorie - Hondenvoer - 7 kg bestellen
Royal Canin Veterinary Hypoallergenic Moderate Calorie hondenvoer 7 kg
€ 49,95
Royal Canin Veterinary Hypoallergenic Moderate Calorie hondenvoer 7 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Hypoallergenic Moderate Calorie Hond (HME 23) 7 kg
€ 52,50
Royal Canin Hypoallergenic Moderate Calorie Hond (HME 23) 7 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: