Royal Canin Hypoallergenic Kat 2,5 kg

Royal Canin Hypoallergenic Kat 2,5 kg

33,99 - 36,75
Bestel nu direct voor € 33,99

Let op de volgende aanwijzingen: Het voeden van een veterinair dieetvoer mag alleen gebeuren in samenspraak met de dierenarts. Tijdens het voeden van een veterinair dieetvoer, dien je jouw dierenarts regelmatig (elke 6 maanden) te bezoeken. Als de gezondheid van je huisdier verslechtert, dien je onmiddelijk de dierenarts te raadplegen. Met de toevoeging van het geselecteerde dieetvoer aan je winkelwagen, bevestig je de bovengenoemde aanwijzingen te hebben gelezen en begrepen. Het maagdarmkanaal en de huid zijn twee hoogsensibele organen bij onze huisdieren, die worden blootgesteld aan de meest uiteenlopende invloeden. Door een reactie op een bepaald bestanddeel in de voeding (bijvoorbeeld eiwit van plantaardige of dierlijke herkomst) kunnen katten in de loop van hun leven een intolerantie of allergie voor een voedingsmiddel ontwikkelen. De dieren hebben dan last van symptomen, zoals jeuk of diarree. Als er sprake is van een intolerantie of allergie, dan zijn minimale hoeveelheden van het desbetreffende ingrediënt voldoende om een allergische reactie op te wekken. Royal Canin Veterinary - Hypoallergenic is geschikt voor katten die aan zulke intoleranties of allergieën lijden en gevoerd moeten worden met een uitsluitdieet. Indicaties: Uitsluitdieet Voedselallergie met dermatologische en/of gastro-intestinale symptomen Voedselintolerantie Chronische diarree Niet vezelgevoelige verstopping Ontstekende darmziekte (IBD) Bacteriële overgroeiing (SIBO) Contraindicatie: Niet geschikt voor drachtige of zogende katten of katten in de groei Specifieke producteigenschappen : Gehydrolyseerde proteine: gehydrolyseerde eiwitten met een laag moleculair gewicht om de hypoallergene werking van het voer te verzekeren. Huidbarrière: een gepatenteerd complex (van B-vitamines en aminozuren) om de functie van de huidbarrière te ondersteunen. EPA/DHA: eicosapenteenzuur (EPA) en docosahexeenzuur (DHA) zijn lange keten vetzuren van het type Omega-3. Deze kunnen de huid- en darmgezondheid ondersteunen. Hoge verteerbaarheidszekerheid: geselecteerde voedingsstoffen kunnen helpen bij te dragen aan een evenwichtige spijsvertering. Behandelingsduur: Bij een vermoeden van voedselallergie of -intolerantie moet het voer voor je kat veranderd worden en wel onmiddelijk, zonder overgangsfase. De dieet-behandeling moet dan levenslang blijven gebeuren. (Zooplus.nl)

Royal Canin Veterinary Diet Hypoallergenic kattenvoer is voeding voor overgevoelige katten met een allergie. * Helpt tegen overgevoeligheid * Draagt bij aan een gezonde huid en vacht * Goed voor de weerstand en spijsvertering (Brekz.nl)

Dieetvoeding voor volwassen katten met allergie voor bepaalde voedingsstoffen Royal Canin Hypoallergenic Kat is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van voedselovergevoeligheid bij de kat. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
3182550711111
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
2,5kg Feline Hypoallergenic DR 25 Royal Canin Veterinary Diet Kattenvoer
€ 33,99
2,5kg Feline Hypoallergenic DR 25 Royal Canin Veterinary Diet Kattenvoer bestellen
Royal Canin Hypoallergenic - Kattenvoer - 2,5 kg
€ 34,99
Royal Canin Hypoallergenic - Kattenvoer - 2,5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Hypoallergenic - Kattenvoer - 2,5 kg
€ 34,99
Royal Canin Hypoallergenic - Kattenvoer - 2,5 kg bestellen
Royal Canin Veterinary Hypoallergenic kattenvoer 2,5 kg
€ 36,75
Royal Canin Veterinary Hypoallergenic kattenvoer 2,5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Hypoallergenic kat - 2,5 kg
€ 38,75
Royal Canin Hypoallergenic kat - 2,5 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: