Royal Canin Hypoallergenic Hond 7 kg

Royal Canin Hypoallergenic Hond 7 kg

38,25 - 50,95
Bestel nu direct voor € 44,99

Allergieën treden op als het immuunsysteem van het dier op een, op zich onschuldige, uit het milieu komende stof, reageert. De maag-darmfunctie en de huid zijn twee uiterst gevoelige organen van onze huisdieren, die aan de meest uiteenlopende invloeden zijn blootgesteld. Uw hond kan in de loop van zijn leven een voedselallergie of een voedselintolerantie ontwikkelen. De dieren tonen dan ziektesymptomen, zoals sterke jeuk of diarree, als gevolg van een reactie op specifieke bestanddelen van de voeding. Daarbij zijn potentieel allergene bestanddelen, bijv. plantaardige of dierlijke proteinen te noemen. De hoeveelheid van het verantwoordelijke bestanddeel is niet essentiel, zijn pure aanwezigheid, zelfs in kleine hoeveelheden, is voldoende om de allergische reactie op te roepen. Maar slechts bij een klein deel van alle honden zijn daadwerkelijk allergische reacties, dus met participatie van het immuunsysteem, terug te voeren op voedsel. Men spreekt in dit zeer weinig voorkomende geval van voedselallergie. In tegenstelling tot een klinisch aantoonbare voedselallergie zijn zulke reacties vaak op een "voedselintolerantie" en niet op een "echte" allergie terug te voeren. Voor zover op advies van uw dierenarts. Indicatie: Eliminatiedieet Voedselintolerantie Ontstekende darmziekte (IBD) Chronisch idiopathische colitis Voedselallergie met dermatologische en/of gastrointestinale symptomen Exocrine Pancreasinsufficientie (EPI) Dysbacterie Contraindicatie: Acute Pancreatitis Hyperlipidemie Specifieke producteigenschappen : Gehydrolyseerde proteine: sojaproteinehydrolysaat bestaat uit peptiden met laag moleculairgewicht. Het is daarom uiterst goed verteerbaar en slechts matig allergeen. Huidbarrière: de zeer hoge percentages biotine, niacine en pantotheenzuur in combinatie met een zink-linolzuur-mix kunnen het vochtverlies via de huid reduceren en hun bacterie-effect versterken. EPA/DHA: eicosapenteenzuur (EPA) en docosahexeenzuur (DHA) zijn lange keten vetzuren van het type Omega-3. Deze kunnen helpen ontstekingsreacties van de huid te moduleren. Hoge verteerbaarheidszekerheid: de combinatie van gefermenteerde vezels (bietendroogsnijdsel, FOS) met zeolieten kan een evenwichtige darmflora bevorderen en bovendien de gezondheid van de darmslijmhuid bevorderen. Dit voer bevat geen lactose en is glutenvrij. Behandelingsduur: bij verdenking op voedselallergie of -intolerantie dient de voeding van de hond te worden omgesteld en wel direct en zonder overgangsperiode. De dietistische behandeling dient dan levenslang te worden voortgezet. Nadere informatie: HYPOALLERGENIC wordt aanbevolen in gevallen van chronische dermatosen met allergische oorzaak. (Zooplus.nl)Royal Canin Hypoallergenic hond is speciaal ontwikkeld voor de diagnose en behandeling van voedselovergevoeligheid. Het is ook zeer geschikt als onderdeel van de behandeling van andere maag-darmaandoeningen en huidproblemen bij honden. (Medpets.nl)

Royal Canin Veterinary Dog Diet HypoallergenicDeze speciale dieetvoeding van Royal Canin is voor wanneer je hond niet tegen bepaalde voedingsstoffen kan. Is je hond overgevoelig voor bepaalde voeding? Dan kan je dierenarts de speciale dieetvoeding Hypoallergenic van Royal Canin adviseren die de kans op intolerantie voor bepaalde voedingsstoffen vermindert. * Wanneer je hond niet tegen bepaalde voedingsstoffen kan * Voor een mooie, glanzende vacht * Unieke eiwitbron * Voedt de huid * Bevordert de spijsvertering * Ter bescherming van gezonde cellen en weefsels (Plein.nl)

Royal Canin Veterinary Diet Hypoallergenic hondenvoer is een volledige voeding voor honden die allergische reacties vertonen vanwege een bestanddeel in de voeding. * Voor voedselgevoelige honden * Zeer licht verteerbare eiwitten * Gluten- en lactosevrij (Brekz.nl)
Categorie Merk EAN(s)
3182550711333
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Webshop Keurmerk
Royal Canin Veterinary Diet Hypoallergenic D/R Hond 7kg
€ 44,99
Royal Canin Veterinary Diet Hypoallergenic D/R Hond 7kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
7kg Hypoallergenic DR Royal Canin Veterinary Diet Hondenvoer
€ 44,99
7kg Hypoallergenic DR Royal Canin Veterinary Diet Hondenvoer bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Hypoallergenic - Hondenvoer - 7 kg
€ 45,89
Royal Canin Hypoallergenic - Hondenvoer - 7 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Hypoallergenic Hond (DR 21) 7 kg
€ 48,50
Royal Canin Hypoallergenic Hond (DR 21) 7 kg bestellen
Royal Canin Veterinary Diet Dog Hypoallergenic 7 kg
€ 48,85
Royal Canin Veterinary Diet Dog Hypoallergenic 7 kg bestellen
Royal Canin Veterinary Diet Hypoallergenic hondenvoer 7 kg
€ 50,95
Royal Canin Veterinary Diet Hypoallergenic hondenvoer 7 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: