Home > Kattenvoer > Royal Canin > Royal Canin Hepatic Kat 4 kg
zaterdag, 04 februari 2023
Royal Canin Hepatic Kat 4 kg

Royal Canin Hepatic Kat 4 kg

49,99 - 72,15
Bestel nu direct voor € 49,99

Royal Canin Veterinary Diet Hepatic kattenvoer is een dieetvoer voor katten met leveraandoeningen en is geschikt voor volwassen katten. * Ondersteunt bij leveraandoeningen * Licht verteerbaar * Stimuleert de eetlust (Brekz.nl)

Royal Canin Veterinary Diet Hepatic Diet - Kattenvoer - 4 kg direct bestellen in onze webshop! Ondersteuning van de leverfunctie De lever is een belangrijk orgaan dat meerdere functies vervuld, zoals het ontgiften van het menselijk en dierlijk lichaam. Je herkent leverproblemen aan een slechte eetlust, veel drinken en vaak plassen. Als je kat last heeft van een slechte leverfunctie dan kan Royal Canin Hepatic haar hierbij ondersteunen. Geadviseerde gebruiksduur: aanvankelijk ten hoogste 6 maanden. Leverproblemen bij de kat? De voeding is ontwikkeld ter ondersteuning van de leverfunctie bij chronische leverinsufficiënte van je volwassen kat. Dit wordt bereikt door o.a. een aangepast gehalte aan kwalitatief hoogwaardige eiwitten en een laag kopergehalte om koperstapeling in de levercellen te beperken. Ook aan het maagdarmkanaal is gedacht. Dankzij het hoge energiegehalte kan je het voer in kleine porties geven zodat de maag en darmen minder belast worden. Deze voeding kan je gebruiken bij: * Leverinsufficiëntie * Hepatische encefalopathie * Cholangitis * Portosystemische shunt * Stoornissen van het kopermetabolisme Deze voeding mag niet gebruikt worden bij: * Hyperlipidemie * Drachtige of zogende poezen Geef niet zomaar Royal Canin Veterinary Diet! Let op: de Veterinary-lijn van Royal Canin is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van gevoeligheid, aandoeningen, overgewicht en overige problemen. Geef dit voer alleen in overleg met je dierenarts. Houd tijdens het voeren van veterinair voer regelmatig contact met je arts. Mocht de gezondheid van je dier achteruit gaan, win dan zo snel mogelijk advies in. Je dierenarts kan je het beste adviseren over de behandeling, het te volgen dieet en de benodigde hoeveelheden. Wanneer je dit Veterinary Diet voer in je winkelmandje legt, bevestig je dat je de hierboven genoemde tips hebt gelezen en begrepen hebt. . Alle Royal Canin Veterinary Diet voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Kattenvoer ter ondersteuning van de leverfunctie van volwassen katten Royal Canin Hepatic kat ondersteunt het herstel van de lever en vermindert de concentratie schadelijke stoffen in het lichaam, zoals ammoniak, waardoor de symptomen van de leveraandoening afnemen. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
3182550787987
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Royal Canin Hepatic Diet - Kattenvoer - 4 kg
€ 49,99
Royal Canin Hepatic Diet - Kattenvoer - 4 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Hepatic Diet - Kattenvoer - 4 kg
€ 49,99
Royal Canin Hepatic Diet - Kattenvoer - 4 kg bestellen
Royal Canin Veterinary Diet Hepatic kattenvoer 4 kg
€ 56,75
Royal Canin Veterinary Diet Hepatic kattenvoer 4 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Veterinary Diet Hepatic Diet - Kattenvoer - 4 kg
€ 72,15
Royal Canin Veterinary Diet Hepatic Diet - Kattenvoer - 4 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Hepatic Kat - 4 kg
€ 72,30
Royal Canin Hepatic Kat - 4 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: