Home > Hondenvoer > Royal Canin > Royal Canin Hepatic Hond 1,5 kg
zaterdag, 13 augustus 2022
Royal Canin Hepatic Hond 1,5 kg

Royal Canin Hepatic Hond 1,5 kg

13,10 - 17,40
Bestel nu direct voor € 13,49

Royal Canin Veterinary Diet Hepatic hondenvoer is een hoogwaardig droogvoer dat speciaal ontwikkeld is om de leverfunctie van uw hond te ondersteunen * Speciale dieetvoeding * Ondersteunt de leverfunctie * Goed verteerbaar (Brekz.nl)

Royal Canin Veterinary Diet Hepatic Diet - Hondenvoer - 1.5 kg direct bestellen in onze webshop! Ondersteuning van de leverfunctie De lever is een belangrijk orgaan dat meerdere functies vervuld, zoals het ontgiften van het menselijk en dierlijk lichaam. Als je hond last heeft van een slechte leverfunctie dan kan Hepatic van Royal Canin Veterinary Diet hem hierbij ondersteunen. Royal Canin Veterinary Diet Hepatic is te verkrijgen in een 1,5 kg, 6 kg en 12 kg zak. Leverproblemen bij de hond? Leveraandoeningen kunnen zich op meerdere manieren uiten. Denk aan een verminderde eetlust met daarbij gewichtsverlies. Maar ook de symptomen veel drinken en vaak plassen kunnen duiden op leverproblemen. Een opgezette buik is ook niet ongewoon. Hepatic van Royal Canin heeft een aantal eigenschappen die de lever ondersteunen. Denk aan een laag kopergehalte, in combinatie met een hoog zinkgehalte, wat koperopstapeling en celbeschadiging van de lever beperken. Koperopstapeling kan de leverfunctie namelijk ernstig verstoren. Om gewichtsverlies te voorkomen, bevat Hepatic een verhoogd energiegehalte zodat je hond op een gezond gewicht blijft. Nog een voordeel aan het hoge energiegehalte is dat hierdoor de afbraak van lichaamseiwitten wordt voorkomen, daarbij wordt het risico op hepatische encefalopathie verminderd. Deze voeding kan je gebruiken bij: * Leverinsufficiëntie * Chronische hepatitis * Portosystemische levershunt * Hepatische encefalopathie * Problemen met het kopermetabolisme Deze voeding mag niet gebruikt worden bij: * Pancreatitis * Drachtige of zogende teven Geef niet zomaar Royal Canin Veterinary Diet! Let op: de Veterinary-lijn van Royal Canin is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van gevoeligheid, aandoeningen, overgewicht en overige problemen. Geef dit voer alleen in overleg met je dierenarts. Houd tijdens het voeren van veterinair voer regelmatig contact met je arts. Mocht de gezondheid van je dier achteruit gaan, win dan zo snel mogelijk advies in. Je dierenarts kan je het beste adviseren over de behandeling, het te volgen dieet en de benodigde hoeveelheden. Wanneer je dit Veterinary Diet voer in je winkelmandje legt, bevestig je dat je de hierboven genoemde tips hebt gelezen en begrepen hebt. Samenstelling Rijst, maïs, dierlijke vetten, isolaat van soja-eiwit*, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, bietenpulp, mineralen, sojaolie, plantaardige vezels, visolie, Fructo-Oligo-Sacchariden, Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne) *L.I.P.: hoogwaardige eiwitten die zeer goed verteerbaar zijn. Nutritionele analyse Ruw eiwit: 16.00 %, Ruw vet: 16.00 %, Ruwe celstof: 2.00 %, Ruwe as: 4.60 %. . Alle Royal Canin Veterinary Diet voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Dieetvoeding ter ondersteuning van de leverfunctie van volwassen honden Royal Canin Hepatic is dieetvoeding speciaal ontwikkeld ter ondersteuning van de behandeling van leveraandoeningen bij de hond. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
3182550771719
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Royal Canin Veterinary Diet Hepatic hondenvoer 1,5 kg
€ 16,44
Royal Canin Veterinary Diet Hepatic hondenvoer 1,5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Veterinary Diet Hepatic Diet - Hondenvoer - 1.5 kg
€ 17,09
Royal Canin Veterinary Diet Hepatic Diet - Hondenvoer - 1.5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Hepatic Hond (HF 16) - 1,5 kg
€ 17,35
Royal Canin Hepatic Hond (HF 16) - 1,5 kg bestellen
Royal Canin Hepatic Diet - Hondenvoer - 1,5 kg
€ 17,40
Royal Canin Hepatic Diet - Hondenvoer - 1,5 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Hepatic Diet - Hondenvoer - 1,5 kg
€ 17,40
Royal Canin Hepatic Diet - Hondenvoer - 1,5 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: