Home > Kattenvoer > Royal Canin > Royal Canin Hair & Skin 33 2 kg
maandag, 30 januari 2023
Royal Canin Hair & Skin 33 2 kg

Royal Canin Hair & Skin 33 2 kg

23,99 - 33,95
Bestel nu direct voor € 23,99

Essentiële vetzuren (zoals omega 3 en omega 6) hebben een gunstige invloed op de vacht en huid van je kat. Het exclusieve complex van voedingsstoffen in ROYAL CANIN® Hair Skin Care helpt de huidbarrière te ondersteunen. De goed verteerbare eiwitten en specifieke aminozuren helpen mee een gezonde huid en mooie vacht te behouden. De essentiële combinatie omega 3 en omega 6 vetzuren in ROYAL CANIN® Hair Skin Care helpen de gezondheid van de huid en vacht ondersteunen. De voeding bevat ook soja- en bernagieolie (rijk aan gamma linoleenzuur) en visolie wat je kat helpt haar gezonde glanzende vacht te behouden. Daarnaast bevat ROYAL CANIN® Hair Skin Care een aantal andere belangrijke voedingsstoffen, zoals vitamine B, specifieke aminozuren en zink en koper. Gezamenlijk ondersteunen deze de huidbarrière van je kat, voeden haar huid en vacht en houden deze sterk en vol. De toevoeging van een uitgebalanceerde hoeveelheid mineralen in ROYAL CANIN® Hair Skin Care helpt bij het behoud van gezonde urinewegen. Het is klinisch bewezen dat exclusief gebruik van ROYAL CANIN® Hair Skin Care gedurende 21 dagen de glans van de vacht verhoogt. Royal Canin Hair Skin in één overzicht: Droogvoer voor volwassen katten De formule van het droogvoer is speciaal om de huid en vachtgezondheid van uw kat te ondersteunen. De speciale brokvorm vergemakkelijkt de voedselinname, moedigt intens kauwen aan en bevordert zo de tand- en mondhygiëne. Zichtbaar effect na slechts 21 dagen Glanzende vacht: gamma-linoleenzuur, soja, borage en visolie zorgen voor omega-3 en -6 vetzuren Sterke barrièrefunctie van de huid: door combinatie van aminozuren, vitamine B, zink en koper Bevordert keratinevorming: Vezeleiwit ondersteunt haarvorming en groei Ondersteunt een gezonde urine: evenwichtige hoeveelheid mineralen Gezonde spijsvertering: L.I.P.-eiwitten met een hoge biologische waarde Kan haaruitval voorkomen Royal Canin kwaliteitsbelofte Bij Royal Canin zijn we toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Al onze producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je kat. Als jouw kat ROYAL CANIN® Hair Skin Care eet, krijgt zij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. Passend natvoer voor Royal Canin Hair Skin Care vind je hier: Royal Canin Intense Beauty in Saus Royal Canin Intense Beauty in Gelei (Zooplus.nl)

Royal Canin Cat Hair & Skin 33 Aanbevolen: voor katten met een gevoelige huid. Een doffe vacht kan wijzen op tekorten aan specifieke voedingsstoffen. De vacht weerspiegelt de gezondheid van de kat. Elke verandering in glans,... (Dierenwinkelxl.nl)

Royal Canin Hair & Skin Care kattenvoer is een volledige, uitgebalanceerde voeding voor een gezonde huid en glanzende vacht bij volwassen katten van 1 tot 7 jaar. De voordelen: * Ondersteunt een gezonde huid en vacht * Ondersteunt de huidbarrière * Ondersteunt de vachtgroei en huidvernieuwing (Brekz.nl)

Royal Canin Hair & Skin Care - Kattenvoer - 2 kg direct bestellen in onze webshop! Voeding voor een gezonde huid en vacht Essentiële vetzuren (zoals )mega 3 en Omega 6) hebben een gunstige invloed op de vacht en huid van je kat. Het exclusieve complex van voedingsstoffen in Hair & Skin Care van Royal Canin helpt de huidbarrière te ondersteunen. De goed verteerbare eiwitten en specifieke aminozuren helpen mee een gezonde huid en mooie vacht te behouden. Voor volwassen katten van 1 tot 7 jaar oud. Ondersteun de huidbarrière De essentiële combinatie Omega 3- en 6-vetzuren in Hair & Skin Care helpen de gezondheid van de huid en vacht ondersteunen. De voeding bevat ook soja- en bernagieolie (rijk aan gamma linoleenzuur) en visolie wat je kat helpt haar gezonde glanzende vacht te behouden. Daarnaast bevat deze voeding een aantal andere belangrijke voedingsstoffen, zoals vitamine B, specifieke aminozuren en zink en koper. Gezamenlijk ondersteunen deze de huidbarrière van je kat, voeden haar huid en vacht en houden deze sterk en vol. De toevoeging van een uitgebalanceerde hoeveelheid mineralen helpt bij het behoud van gezonde urinewegen. Het is klinisch bewezen dat exclusief gebruik van Royal Canin Hair & Skin Care gedurende 21 dagen de glans van de vacht verhoogt. Waarom Royal Canin? Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Alle producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je kat. Als je kat Royal Canin Hair & Skin Care eet, krijgt ze een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. Royal Canin Hair & Skin Care is verkrijgbaar in 400 gram, 2 kg, 4 kg en 10 kg. . Alle Royal Canin voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Kattenvoer voor gezonde huid en glanzende vacht bij volwassen katten van 1 tot 7 jaar Wil jij de vacht en huid van jouw kat extra ondersteunen? Royal Canin Hair & Skin Care is speciaal kattenvoer dat bijdraagt aan een mooie en glanzende vacht. Dit voer helpt de gezonde haargroei te bevorderen en de beschermende functie van de huid te versterken. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
3182550721738
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
2kg Hair & Skin Care Royal Canin Kattenvoer
€ 26,98
2kg Hair & Skin Care Royal Canin Kattenvoer bestellen
Royal Canin - Hair & Skin
€ 28,99
Royal Canin - Hair & Skin bestellen
Royal Canin Hair & Skin Care kattenvoer 2 kg
€ 29,90
Royal Canin Hair & Skin Care kattenvoer 2 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Hair & Skin Care - Kattenvoer - 2 kg
€ 33,95
Royal Canin Hair & Skin Care - Kattenvoer - 2 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Hair & Skin Care - 2 kg
€ 34,90
Royal Canin Hair & Skin Care - 2 kg bestellen
Royal Canin Hair & Skin Care - Kattenvoer - 2 kg
€ 34,90
Royal Canin Hair & Skin Care - Kattenvoer - 2 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Hair & Skin Care - Kattenvoer - 2 kg
€ 34,90
Royal Canin Hair & Skin Care - Kattenvoer - 2 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: