Royal Canin Giant Starter Mother and Babydog 15 kg

Royal Canin Giant Starter Mother and Babydog 15 kg

63,66 - 80,70
Bestel nu direct voor € 63,66

Royal Canin Giant Starter Mother & Babydog - Puppy-Hondenvoer - 15 kg direct bestellen in onze webshop! Pasgeboren puppy's hebben unieke voedingsbehoeften omdat hun zintuigen en zenuwstelsel zich nog volop aan het ontwikkelen zijn. Bovendien vergt het voeden van puppy's erg veel van de stofwisseling van het moederdier. Tijdens het spenen, wanneer het nest langzaamaan overgaat op vast voedsel, hebben de moederdieren en haar puppy's aangepaste voeding nodig om aan hun unieke voedingsbehoeften te voldoen. ROYAL CANIN® Giant Starter Mother & Babydog is specifiek samengesteld om de voedingsbehoeften van moederhonden en puppy's te ondersteunen. Deze formule is geschikt voor volwassen honden van zeer grote rassen (>45 kg) en puppy's tot 2 maanden oud. Honden van zeer grote rassen krijgen vaak grote nesten, met soms meer dan 10 puppy's, en dit vergt erg veel van hun. Deze uitgebalanceerde voeding is specifiek aangepast aan de hoge energiebehoeften van honden van zeer grote rassen tijdens het einde van de dracht en tijdens het zogen. Daarnaast is het product ook samengesteld om de gezonde ontwikkeling van nog niet gespeende puppy's te ondersteunen. Deze formule bevat een complex van voedingsstoffen met vitamine C en E om een gezonde ontwikkeling van het immuunsysteem te ondersteunen. Dankzij een combinatie van prebiotica (MOS) en hoogverteerbare eiwitten helpt ROYAL CANIN® Giant Starter Mother & Babydog ook een gezond evenwicht van de darmflora te ondersteunen voor een gezonde spijsvertering. Deze formule is verrijkt met omega 3-vetzuren (DHA), waarvan wetenschappelijk bewezen is dat ze een gezonde ontwikkeling van de hersenen bij jonge puppy's helpen ondersteunen. De brokken van ROYAL CANIN® Giant Starter Mother & Babydog zijn gemakkelijk in het water te weken tot een smakelijke paptextuur die ideaal is voor het spenen van puppy's. Wist je dat de voedingsbehoeften van puppy's veranderen naarmate ze groeien? Na amper 8 weken hebben ze al voeding nodig die specifiek aangepast is aan hun voedingsbehoeften in de volgende groeifase. Daarom raden wij aan om dan over te stappen op ROYAL CANIN® Giant Puppy. Bij Royal Canin zetten we ons in voor een betere wereld voor katten en honden. Al meer dan 50 jaar werken we nauw samen met fokkers, dierenartsen en andere deskundigen op het gebied van huisdieren, waarbij we kennis en resultaten van wetenschappelijk onderzoek delen om tot een toegewijde benadering te komen met nauwkeurig geformuleerde op maat gemaakte voeding. Al onze producten worden onderworpen aan uitgebreide kwaliteitscontroles om een optimale kwaliteit te garanderen. Wij gebruiken voedingsstoffen met natuurlijke antioxidanten en zonder kunstmatige kleur- of smaakstoffen. Kies voor ROYAL CANIN® Giant Starter Mother & Babydog om voor een complete en uitgebalanceerde voeding te zorgen voor je hond én haar puppy's.. Alle Royal Canin voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Royal Canin Giant Starter Mother & Babydog hondenvoer is de perfecte start voor grote moederhonden en pups van zeer grote rassen met een volwassen gewicht vanaf 45 kg. * Bevat alle nodige voedingsstoffen * Bevordert de natuurlijke afweer * Ondersteunt de gezonde spijsvertering (Brekz.nl)

Jonge puppy’s verdienen de beste start in hun leven. Goede voeding voor hen, maar ook voor hun moeder tijdens de dracht en na de bevalling, kan daarvoor zorgen. ROYAL CANIN® Giant Starter Mother Babydog is geschikt voor de moederhond en haar puppy’s tot een leeftijd van 2 maanden. De voeding is aangepast aan de verhoogde energiebehoefte van de teef aan het einde van de draagtijd en tijdens de lactatie. Het resultaat van de voortdurende ontwikkelingen bij Royal Canin is START COMPLEX. Deze exclusieve combinatie van voedingsstoffen, die ook in de moedermelk aanwezig is, is verrijkt met specifieke voedingsstoffen. Dit levert een actieve bijdrage aan een gezonde spijsvertering en de natuurlijke weerstand van puppy’s. ROYAL CANIN® Giant Starter Mother Babydog bevat alle voedingsstoffen die nodig zijn om jouw hond tijdens de dracht en de zoogperiode te ondersteunen. Het verhoogde eiwit- en energiegehalte en de mineralen in de voeding zijn aangepast aan de voedingsbehoeften van de moederhond en haar puppy’s. Royal Canin Giant Starter Mother Babydog in één overzicht: Compleet droogvoer voor teven en puppy's van grote rassen vanaf 45 kg Voor puppy's: tijdens de speenfase van de 4e week Aangepast voedingsprofiel: verhoogd gehalte aan voedingsstoffen en energiedichtheid Start Complex: speciale samenstelling van voedingsstoffen en speciale additieven in moedermelk Ondersteunt de spijsvertering en het immuunsysteem van puppy's Bijpassend natvoer voor Royal Canin Giant Starter Mother Babydog: Royal Canin Starter Mousse Mother Babydog Royal Canin kwaliteitsbelofte Bij Royal Canin zijn we toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Al onze producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. Als jouw hond ROYAL CANIN® Giant Starter Mother Babydog eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. (Zooplus.nl)

Hondenvoer voor grote moederhonden en pups met een volwassen gewicht vanaf 45 kilo.Jouw hond en haar pups hebben veel zorg nodig. Goede voeding is hierbij zeker belangrijk. Royal Canin Giant Starter Mother & Babydog is speciaal ontwikkeld om aan de voedingsbehoefte van een moederhond en pups te voldoen. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
3182550778831
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Giant Starter Mother & Babydog - Puppy-Hondenvoer - 15 kg
€ 63,66
Royal Canin Giant Starter Mother & Babydog - Puppy-Hondenvoer - 15 kg bestellen
Royal Canin Giant Starter Mother and Babydog hondenvoer 15 kg
€ 68,95
Royal Canin Giant Starter Mother and Babydog hondenvoer 15 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
15kg Giant Starter Mother & Babydog Royal Canin Hondenvoer
€ 68,99
15kg Giant Starter Mother & Babydog Royal Canin Hondenvoer bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Giant Starter Mother & Babydog - 15 kg
€ 79,70
Royal Canin Giant Starter Mother & Babydog - 15 kg bestellen
Royal Canin Giant Starter Mother & Babydog - Hondenvoer - 15 kg
€ 80,70
Royal Canin Giant Starter Mother & Babydog - Hondenvoer - 15 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Giant Starter Mother & Babydog - Hondenvoer - 15 kg
€ 80,70
Royal Canin Giant Starter Mother & Babydog - Hondenvoer - 15 kg bestellen
Bekijkt u ook: