Royal Canin Giant Starter Mother and Babydog 15 kg

Royal Canin Giant Starter Mother and Babydog 15 kg

63,99 - 74,15
Bestel nu direct voor € 63,99

Jonge puppy’s verdienen de beste start in hun leven. Goede voeding voor hen, maar ook voor hun moeder tijdens de dracht en na de bevalling, kan daarvoor zorgen. ROYAL CANIN® Giant Starter Mother Babydog is geschikt voor de moederhond en haar puppy’s tot een leeftijd van 2 maanden. De voeding is aangepast aan de verhoogde energiebehoefte van de teef aan het einde van de draagtijd en tijdens de lactatie. Het resultaat van de voortdurende ontwikkelingen bij Royal Canin is START COMPLEX. Deze exclusieve combinatie van voedingsstoffen, die ook in de moedermelk aanwezig is, is verrijkt met specifieke voedingsstoffen. Dit levert een actieve bijdrage aan een gezonde spijsvertering en de natuurlijke weerstand van puppy’s. ROYAL CANIN® Giant Starter Mother Babydog bevat alle voedingsstoffen die nodig zijn om jouw hond tijdens de dracht en de zoogperiode te ondersteunen. Het verhoogde eiwit- en energiegehalte en de mineralen in de voeding zijn aangepast aan de voedingsbehoeften van de moederhond en haar puppy’s. Royal Canin Giant Starter Mother Babydog in één overzicht: Compleet droogvoer voor teven en puppy's van grote rassen vanaf 45 kg Voor puppy's: tijdens de speenfase van de 4e week Aangepast voedingsprofiel: verhoogd gehalte aan voedingsstoffen en energiedichtheid Start Complex: speciale samenstelling van voedingsstoffen en speciale additieven in moedermelk Ondersteunt de spijsvertering en het immuunsysteem van puppy's Bijpassend natvoer voor Royal Canin Giant Starter Mother Babydog: Royal Canin Starter Mousse Mother Babydog Royal Canin kwaliteitsbelofte Bij Royal Canin zijn we toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Al onze producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. Als jouw hond ROYAL CANIN® Giant Starter Mother Babydog eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. (Zooplus.nl)

Royal Canin Giant Starter Mother & Babydog hondenvoer is de perfecte start voor grote moederhonden en pups van zeer grote rassen met een volwassen gewicht vanaf 45 kg. * Bevat alle nodige voedingsstoffen * Bevordert de natuurlijke afweer * Ondersteunt de gezonde spijsvertering (Brekz.nl)

Hondenvoer voor grote moederhonden en pups met een volwassen gewicht vanaf 45 kilo.Jouw hond en haar pups hebben veel zorg nodig. Goede voeding is hierbij zeker belangrijk. Royal Canin Giant Starter Mother & Babydog is speciaal ontwikkeld om aan de voedingsbehoefte van een moederhond en pups te voldoen. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
3182550778831
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Giant Starter Mother & Babydog Hondenvoer - 15 kg
€ 63,99
Royal Canin Giant Starter Mother & Babydog Hondenvoer - 15 kg bestellen
Royal Canin Giant Starter Mother & Babydog - Hondenvoer - 15 kg
€ 68,00
Royal Canin Giant Starter Mother & Babydog - Hondenvoer - 15 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Giant Starter Mother & Babydog - Hondenvoer - 15 kg
€ 68,00
Royal Canin Giant Starter Mother & Babydog - Hondenvoer - 15 kg bestellen
Royal Canin Giant Starter Mother and Babydog hondenvoer 15 kg
€ 68,75
Royal Canin Giant Starter Mother and Babydog hondenvoer 15 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Giant Starter Mother & Babydog - 15 kg
€ 74,15
Royal Canin Giant Starter Mother & Babydog - 15 kg bestellen
Bekijkt u ook: