Home > Hondenvoer > Royal Canin > Royal Canin Giant Puppy 15 kg
vrijdag, 21 januari 2022
Royal Canin Giant Puppy 15 kg

Royal Canin Giant Puppy 15 kg

56,95 - 61,50
Bestel nu direct voor € 56,95

Royal Canin Giant Puppy is hondenvoer voor puppies van zeer grote rassen in de eerste groeifase (tot 8 maanden) met een volwassen gewicht vanaf 45 kilogram.  * Ondersteunt de natuurlijke afweer * Bevordert een gecontroleerde energie-inname * Ondersteunt van botten en gewrichten (Brekz.nl)

De groei is een essentiële fase in het leven van je hond. Het is een tijd van grote veranderingen, ontdekkingen en nieuwe ontmoetingen. Goede voeding kan tijdens deze fase van groei en ontwikkeling de gezondheid van je puppy ondersteunen. ROYAL CANIN® Giant Puppy bevat een gepatenteerd complex van antioxidanten, waaronder vitamine E, dat het natuurlijke afweersysteem van je pup tijdens zijn ontwikkeling helpt ondersteunen. Deze voeding bevat L.I.P., zeer goed verteerbare eiwitten, ter ondersteuning van de spijsvertering. Het droogvoer is geschikt voor pups van zeer grote rassen, tussen de 2 en 8 maanden oud, met een volwassen gewicht van 45 kilogram of meer. De juiste voedingsstoffen helpen bij de ondersteuning van het hoge groeitempo tijdens deze belangrijke eerste groeifase. ROYAL CANIN® Giant Puppy heeft een aangepast energiegehalte. Dit helpt het risico van een te grote gewichtstoename te beperken. Dit is belangrijk omdat honden van zeer grote rassen veel moeiten groeien en lang doorgroeien. ROYAL CANIN® Giant Puppy draagt bij aan een goede mineralisatie van de botten van een pup van een zeer groot ras, dankzij een evenwichtige inname van energie en mineralen zoals calcium en fosfor. Royal Canin Giant Puppy in één overzicht: Uitgebalanceerde droogvoer voor puppy's (2 - 8 maanden) van grote rassen vanaf 45 kg Licht verteerbaar: L.I.P.-eiwitten met gegarandeerde eiwitverteerbaarheid van minstens 95% Ideale botmineralisatie: evenwichtige balans van fosfor en calcium Aangepast caloriegehalte: gecontroleerde groei zonder overmatige gewichtstoename Prebiotica, fructo- mannan-oligosacchariden: voor uitgebalanceerde darmflora Psyllium: bevordert de spijsvertering De maat en vorm van de brok in ROYAL CANIN® Giant Puppy is speciaal ontwikkeld zodat je hond beter kauwt en minder de neiging krijgt om te schrokken. Bijpassend natvoer voor Royal Canin Giant Puppy: Royal Canin Maxi Puppy Royal Canin kwaliteitsbelofte Bij Royal Canin zijn we toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Al onze producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. Als jouw hond ROYAL CANIN® Giant Puppy eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. (Zooplus.nl)

Royal Canin Giant Puppy - Puppy-Hondenvoer - 15 kg direct bestellen in onze webshop! Heerlijke brokjes voor jouw jonge grote pup De groei is een essentiële fase in het leven van je hond. Het is een tijd van grote veranderingen, ontdekkingen en nieuwe ontmoetingen. Goede voeding kan tijdens deze fase van groei en ontwikkeling de gezondheid van je puppy ondersteunen. Zoals Royal Canin Giant Puppy. Geef je puppy de perfecte start Giant Junior bevat een gepatenteerd complex van antioxidanten, waaronder vitamine E, dat de natuurlijke afweer van je pup tijdens zijn ontwikkeling helpt ondersteunen. Deze voeding bevat L.I.P., zeer goed verteerbare eiwitten, ter ondersteuning van de spijsvertering. Deze voeding is geschikt voor pups van zeer grote rassen, tussen de 2 en 8 maanden oud, met een volwassen gewicht van 45 kilogram of meer. De juiste voedingsstoffen helpen bij de ondersteuning van het hoge groeitempo tijdens deze belangrijke eerste groeifase. Royal Canin Giant Puppy heeft een aangepast energiegehalte. Dit helpt het risico van een te grote gewichtstoename te beperken. Dit is belangrijk omdat honden van zeer grote rassen veel moeiten groeien en lang doorgroeien. Ook draagt de voeding bij aan een goede mineralisatie van de botten van een pup van een zeer groot ras, dankzij een evenwichtige inname van energie en mineralen zoals calcium en fosfor. Waarom Royal Canin? Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Alle producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je kitten. Als je hond Royal Canin Giant Puppy eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. Royal Canin Giant Puppy is verkrijgbaar in 3,5 en 15 kg. . Alle Royal Canin voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Hondenvoer voor pups van zeer grote rassen in de 1e groeifase met een volwassen gewicht vanaf 45 kilo Royal Canin Giant Puppy is smakelijk puppyvoer voor pups tot 8 maanden van zeer grote rassen met een volwassen gewicht boven de 45 kilo. Het is belangrijk dat de groei van deze pups van zeer grote rassen voldoende ondersteunt wordt tijdens deze periode. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
3182550707046
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Royal Canin Giant puppy hondenvoer 15 kg
€ 56,95
Royal Canin Giant puppy hondenvoer 15 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Giant Puppy Hondenvoer - 15 kg
€ 56,99
Royal Canin Giant Puppy Hondenvoer - 15 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Giant Puppy - Puppy-Hondenvoer - 15 kg
€ 57,99
Royal Canin Giant Puppy - Puppy-Hondenvoer - 15 kg bestellen
Royal Canin Giant Puppy - 15 kg
€ 60,00
Royal Canin Giant Puppy - 15 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Giant Puppy - 15 kg
€ 60,00
Royal Canin Giant Puppy - 15 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Giant Puppy - 15 kg
€ 61,50
Royal Canin Giant Puppy - 15 kg bestellen
Bekijkt u ook: