Royal Canin Giant Junior Active 15 kg

Royal Canin Giant Junior Active 15 kg

57,95 - 64,93
Bestel nu direct voor € 57,95

Royal Canin Giant Junior Active hondenvoer is een volledige voeding en is speciaal ontwikkeld voor pups van grote rassen. De voordelen van dit product: * Speciaal voor pups van grote rassen * Ondersteunt de natuurlijke afweer * Met verhoogd caloriegehalte (Brekz.nl)

De groei is een essentiële fase in het leven van je hond. Het is een tijd van grote veranderingen, ontdekkingen en nieuwe ontmoetingen. Goede voeding kan tijdens deze fase van groei en ontwikkeling de gezondheid van je puppy ondersteunen. ROYAL CANIN® Giant Junior Active is speciaal ontwikkeld met de voedingsbehoeften van een pup van een zeer groot ras. Het voer is geschikt voor pups van zeer grote rassen, tussen de 8 en 18 tot 24 maanden oud, met een volwassen gewicht van 45 kg of meer. ROYAL CANIN® Giant Junior Active heeft een verhoogd energiegehalte dat helpt je puppy zijn ideale gewicht te behouden en ondersteunt de groei van puppy’s van zeer grote rassen met een hoge energiebehoefte. De voeding bevat een gepatenteerd complex van antioxidanten, waaronder vitamine E, dat het natuurlijk afweersysteem van je pup tijdens zijn ontwikkeling helpt ondersteunen. Daarnaast bevat bevat ROYAL CANIN® Giant Junior Active een aangepast eiwit- en L-Carnitine-gehalte dat helpt bij het ondersteunen van een gezonde spierontwikkeling bij puppy’s van zeer grote rassen tijdens de tweede groeifase. Royal Canin Giant Junior Active in één overzicht: Holistisch droogvoer voor puppy's (8-18 / 24 maanden) van grote rassen vanaf 45 kg Bevordering van een gezonde spijsvertering en een verhoogd gehalte aan L-carnitine voor een harmonieuze spiergroei. De maat en vorm van de brok in ROYAL CANIN® Giant Junior Active is speciaal ontwikkeld zodat je hond beter kauwt en minder de neiging krijgt om te schrokken. Joint Flexcare: chondroïtine, glucosamine en omega-3 vetzuren EPA DHA voor kraakbeen en gewrichtsgezondheid Aangepast eiwitgehalte: L.I.P.-eiwitten met gegarandeerde eiwitverteerbaarheid van ten minste 95% Ideaal gewichtsbeheer: helpt het ideale gewicht te behouden Goed verteerbaar: speciale voedingscompilatie psyllium ondersteunt een evenwichtige darmflora Prebiotica: bietenpulp, fructo en mannan-oligosacchariden beschermen de gastro-intestinale mucosa Bijpassend natvoer voor Royal Canin Giant Junior Active: Royal Canin Maxi Puppy Royal Canin kwaliteitsbelofte Bij Royal Canin zijn we toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Al onze producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. Als jouw hond ROYAL CANIN® Giant Junior Active eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. (Zooplus.nl)

Royal Canin Giant Junior Active is smakelijk hondenvoer voor pups van zeer grote rassen tot 18 /24 maanden oud. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
3182550779456
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Royal Canin Giant Junior Active hondenvoer 15 kg
€ 57,95
Royal Canin Giant Junior Active hondenvoer 15 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
15kg Giant Junior Active Royal Canin Size Hondenvoer
€ 57,99
15kg Giant Junior Active Royal Canin Size Hondenvoer bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Giant Junior Active - 15 kg
€ 62,95
Royal Canin Giant Junior Active - 15 kg bestellen
Royal Canin Giant Junior Active - Hondenvoer - 15 kg
€ 64,94
Royal Canin Giant Junior Active - Hondenvoer - 15 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Giant Junior Active - Hondenvoer - 15 kg
€ 64,94
Royal Canin Giant Junior Active - Hondenvoer - 15 kg bestellen
Bekijkt u ook: