Home > Hondenvoer > Royal Canin > Royal Canin Giant Adult 4 kg
maandag, 30 januari 2023
Royal Canin Giant Adult 4 kg

Royal Canin Giant Adult 4 kg

19,88 - 46,95
Bestel nu direct voor € 19,88

Royal Canin Giant Adult - Hondenvoer - 4 kg direct bestellen in onze webshop! Gezonde voeding voor jouw hele grote volwassen hond Honden van zeer grote rassen kunnen tot wel 100 kilogram wegen. Het is belangrijk dat zij de juiste voedingsstoffen binnenkrijgen ter ondersteuning van hun botten en gewrichten. Giant Adult van Royal Canin is geschikt voor volwassen honden met een lichaamsgewicht van 45 kilogram en meer en is samengesteld met de voedingsbehoeften van honden van zeer grote rassen zoals de jouwe in het achterhoofd. Voor een sterk en gezond lichaam Vanwege de grootte van je hond is het belangrijk dat hij essentiële voedingsstoffen ontvangt die helpen gezonde botten en gewrichten te ondersteunen, die sterk belast kunnen worden door het lichaamsgewicht. Daarom bevat Royal Canin Giant Adult voldoende eiwit, glucosamine, en chondroïtine en Omega 3-vetzuren uit visolie ,die helpen de gezondheid van de spieren, kraakbeen en botten van je hond te ondersteunen. Het is belangrijk het gewicht van je hond in de gaten te houden om een ongewenste toename van ervan te voorkomen. Als een hond van een zeer groot ras draagt jouw hond al een behoorlijk gewicht met zich mee. Naast een voedzaam dieet heeft hij regelmatige en voldoende lichaamsbeweging nodig om een gezond gewicht te kunnen behouden. Deze voeding bevat een uitgebalanceerd antioxidantencomplex (waaronder vitamine E) dat helpt de vrije radicalen die op de cellen van je hond inwerken, te neutraliseren. Aminozuren zoals taurine en L-carnitine in Royal Canin Giant Adult helpen het hart van je hond gezond te houden. Waarom Royal Canin? Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Alle producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. Als je hond Royal Canin Giant Adult eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. Royal Canin Giant Adult is verkrijgbaar in 4 kg en 15 kg. . Alle Royal Canin voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Hondenvoer voor zeer grote honden vanaf 15/18 tot 24 maanden met een volwassen gewicht vanaf 45 kilo Kan jouw zeer grote viervoeter wat meer vitaliteit gebruiken? De Royal Canin Giant Adult is uitgebalanceerde droogvoeding voor zeer grote honden die bijdraagt aan het behoud van de vitaliteit. Het voer draagt ook bij aan de hartfunctie en het behouden van sterke botten en soepele gewrichten. (Medpets.nl)

Royal Canin Giant Adult hondenvoer is een volledige voeding voor zeer grote, volwassen honden vanaf 18/24 maanden met een volwassen gewicht vanaf 45 kilo. De kenmerken: * Ondersteunt botten en gewrichten * Bevat antioxidantencomplex * Bevordert behoud van gezond hart (Brekz.nl)

Categorie Merk EAN(s)
3182550703147
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Giant Adult - Hondenvoer - 4 kg
€ 24,87
Royal Canin Giant Adult - Hondenvoer - 4 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Giant Adult - 4 kg
€ 26,70
Royal Canin Giant Adult - 4 kg bestellen
Royal Canin Giant Adult hondenvoer 4 kg
€ 26,90
Royal Canin Giant Adult hondenvoer 4 kg bestellen
Royal Canin Giant Adult - Hondenvoer - 4 kg
€ 28,35
Royal Canin Giant Adult - Hondenvoer - 4 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Giant Adult - Hondenvoer - 4 kg
€ 28,35
Royal Canin Giant Adult - Hondenvoer - 4 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: