Royal Canin German Shepherd 24 Adult 3 kg

Royal Canin German Shepherd 24 Adult 3 kg

17,49 - 22,95
Bestel nu direct voor € 17,49

Royal Canin Adult German Shepherd hondenvoer is eenrasspecifiek hondenvoer voor de volwassen Duitse Herder vanaf 15 maanden. Royal Canin Adult German Shepherd hondenvoer helpt: * Voor een goede spijsvertering * Ter bescherming van de gevoelige huid * Ter ondersteuning van het immuunsysteem (Brekz.nl)

Royal Canin German Shepherd Adult - Hondenvoer - 3 kg direct bestellen in onze webshop! Heerlijke brokjes voor jouw volwassen Duitse Herder De Duitse Herder is een actief en intelligent hondenras. Omdat elk hondenras verschillende behoeftes heeft, is het belangrijk dat de voeding van je hond voedingsstoffen bevat die zijn gezondheid ondersteunen. Royal Canin German Shepherd Adult is geschikt voor Duitse Herders vanaf een leeftijd van 15 maanden, en is speciaal samengesteld met de voedingsbehoeften van jouw volwassen Duitse Herder in het achterhoofd. Ondersteun je hond met goede voeding Royal Canin German Shepherd Adult draagt bij aan de ondersteuning van de optimale spijsvertering, dankzij de zeer goed verteerbare L.I.P.-eiwitten en een selectie van speciale vezels om de fermentatie (darmgisting) te beperken en een evenwichtige darmflora te ondersteunen. Deze voeding helpt de barrièrefunctie van de huid te ondersteunen door middel van een specifiek complex. Het bevat ook de Omega 3-vetzuren EPA en DHA. Deze voedingsstoffen helpen de gezondheid van de huid en de vacht van je Herder te behouden. De Duitse Herder staat bekend om zijn levendige temperament en hoge activiteitsniveau. Een voeding die helpt bij de ondersteuning van zijn gezonde botten en gewrichten helpt je Duitse Herder zo lang mogelijk actief te blijven. Daarom is Royal Canin German Shepherd Adult verrijkt met specifieke voedingsstoffen die helpen bij de ondersteuning van gezonde botten en gewrichten. Daarnaast helpt het bij het behouden van het ideale gewicht. Ook zijn de brokken wat vorm en grootte betreft speciaal aangepast aan de kaken van de Duitse Herder. De brokken zijn daarnaast bijzonder smakelijk. Waarom Royal Canin? Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Alle producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. Als je hond Royal Canin German Shepherd Adult eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. Royal Canin German Shepherd Adult is verkrijgbaar in 3 kg en 11 kg. . Alle Royal Canin voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Rasspecifiek hondenvoer voor de volwassen Duitse Herder vanaf 15 maanden.Heb jij een gezonde Duitse Herder? Of zou zijn vacht en huid toch nog wat extra ondersteuning kunnen gebruiken? Royal Canin German Shepherd Adult is speciaal hondenvoer voor Duitse Herders. Dit voer draagt bij aan een gezonde huid, sterke botten en soepele gewrichten. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
3182550715737
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Royal Canin Adult German Shepherd hondenvoer 3 kg
€ 20,44
Royal Canin Adult German Shepherd hondenvoer 3 kg bestellen
Royal Canin German Shepherd Adult - Hondenvoer - 3 kg
€ 22,95
Royal Canin German Shepherd Adult - Hondenvoer - 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin German Shepherd Adult - Hondenvoer - 3 kg
€ 22,95
Royal Canin German Shepherd Adult - Hondenvoer - 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin German Shepherd Adult - Hondenvoer - 3 kg
€ 22,98
Royal Canin German Shepherd Adult - Hondenvoer - 3 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin German Shepherd Adult - 3 kg
€ 24,10
Royal Canin German Shepherd Adult - 3 kg bestellen
Bekijkt u ook: