Royal Canin Gastro Intestinal Low Fat Hond 6 kg

Royal Canin Gastro Intestinal Low Fat Hond 6 kg

36,89 - 40,95
Bestel nu direct voor € 38,89

Royal Canin Veterinary Gastrointestinal Low Fat hondenvoer is een voeding gericht op maag-darm aandoeningen en is geschikt voor iedere volwassen hond. * Verlaagd vetgehalte * Extra essentiële vetzuren * Helpt acute absorptiestoornissen verminderen (Brekz.nl)

Één van de meest gevoelige organen van een hond is het maag-darmkanaal, dat bloot staat aan de meest diverse invloeden. Veel honden lijden aan chronische diarree en/of braken. Een permanente voeromstelling is daarom vaak onvermijdbaar. Royal Canin Gastro Intestinal Low Fat droogvoer biedt een dieetvoeding, die speciaal op honden met de neiging tot overgewicht en honden die een vetgereduceerde voeding nodig hebben, is afgestemd. Het gereduceerde vetgehalte in het compleet dieetvoer kan bij honden die aan hyperlipidaemie of aan acute pancreatitis lijden de spijsvertering verbeteren. Zeer goed verteerbare eiwitten kunnen intestinale gistingsprocessen verminderen, een lager vezelgehalte kan voor een optimale voedingsstofopname zorgen en een positief effect op de verteerbaarheid hebben. Gefermenteerde vezels (bietenpulp, FOS) kunnen bovendien een evenwichtige darmflora bevorderen. Een gepatenteerd antioxidanten-complex kan helpen tegen aanvallen van agressieve stofwisselingsproducten te beschermen en het immuunsysteem van je hond versterken. Let op de volgende aanwijzingen: Het voeden van een veterinair dieetvoer mag alleen in samenspraak met de dierenarts geschieden. Tijdens het voeden van een veterinair dieetvoer, dien je jouw dierenarts regelmatig (elke 6 maanden) te bezoeken. Als de gezondheid van je huisdier verslechtert, dien je onmiddelijk de dierenarts te raadplegen. Met de toevoeging van het geselecteerde dieetvoer aan je winkelwagen, bevestig je de bovengenoemde aanwijzingen te hebben gelezen en begrepen. Specifieke producteigenschappen in één oogopslag: Hoge verteerbaarheidszekerheid: eiwitten met hoge verteerbaarheid kunnen intestinale gistingsprocessen verminderen. Gefermenteerde vezels (FOS) kunnen een evenwichtige darmflora ondersteunen Gereduceerd vetgehalte: de vetvermindering kan de spijsvertering van honden verbeteren, die aan hyperlipidaemie of aan de gevolgen van acute pancreatitis lijden. Laag vezelgehalte: het gereduceerde vezelgehalte kan een hoge verteerheid en optimale voedingsstofopname mogelijk maken. Bescherming door antioxidanten: de gepatenteerde antioxidantencombinatie (vitamine E en C, luteïne en taurine) kan helpen, de lichaamscellen tegen aanvallen van agressieve stofwisselingsproducten te beschermen en het immuunsysteem te ondersteunen. Overige informatie: Door het lage vet- en vezelaandeel is Gastro Intestinal Low Fat vooral voor honden met een lage vettolerantie en storingen van de lipidestofwisseling geschikt. (Zooplus.nl)

Dieetvoeding ter ondersteuning van de spijsvertering van volwassen honden Royal Canin Gastro Intestinal Low Fat is dieetvoeding met een laag vetgehalte, speciaal ontwikkeld voor honden met alvleesklierproblemen, spijsverteringsstoornissen en maag-darmaandoeningen. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
3182550771160
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Royal Canin Gastro Intestinal Low Fat - Hondenvoer - 6 kg
€ 38,89
Royal Canin Gastro Intestinal Low Fat - Hondenvoer - 6 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Gastro Intestinal Low Fat - Hondenvoer - 6 kg
€ 38,89
Royal Canin Gastro Intestinal Low Fat - Hondenvoer - 6 kg bestellen
Royal Canin Veterinary Gastrointestinal Low Fat hondenvoer 6 kg
€ 41,95
Royal Canin Veterinary Gastrointestinal Low Fat hondenvoer 6 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
6kg Gastro Intestinal Low Fat Royal Canin Veterinary Hondenvoer
€ 41,99
6kg Gastro Intestinal Low Fat Royal Canin Veterinary Hondenvoer bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Gastro Intestinal Low Fat hond (LF 22) 6 kg
€ 46,90
Royal Canin Gastro Intestinal Low Fat hond (LF 22) 6 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: