Royal Canin Gastro Intestinal Kat 4 kg

Royal Canin Gastro Intestinal Kat 4 kg

39,95 - 145,80
Bestel nu direct voor € 39,95

Royal Canin Veterinary Gastrointestinal kattenvoer is een uitgebalanceerde, volledige dieetvoeding die levenslang gegeven kan worden. * Ondersteunt de spijsvertering * Stimuleert de eetlust * Met EPA en DHA vetzuren (Brekz.nl)

Veel katten lijden aan aandoeningen aan het spijsverteringskanaal, dat een van de meest gevoelige organen van de kat is. Daarbij zijn chronische diarree en braken de meest voorkomende symptomen. Een duurzame overstap op ander voer is daarom onvermijdelijk. De verhoogde energiedichtheid van dit voer maakt het mogelijk om in kleine porties te voeren, wat het spijsverteringskanaal kan ontlasten. Fermenteerbare vezels (suikerbietenpulp, FOS) kunnen enerzijds zorgen voor een gereguleerde motorische functie van de darm, anderzijds dragen ze als voeding bij aan de microflora van de darm en ze kunnen bijdragen aan het gezond houden van de darmflora. Mannan-oligosaccharide (MOS) kunnen het lokale immuunsysteem van de darm (IgA) stimuleren en helpen pathogene bacteriën te neutraliseren. Bovendien kunnen de lanketenige vetzuren EPA en DHA de darmgezondheid ondersteunen. Let op de volgende aanwijzingen: Het voeden van een veterinair dieetvoer mag alleen gebeuren in samenspraak met de dierenarts. Tijdens het voeden van een veterinair dieetvoer, dien je jouw dierenarts regelmatig (elke 6 maanden) te bezoeken. Als de gezondheid van je huisdier verslechtert, dien je onmiddelijk de dierenarts te raadplegen. Met de toevoeging van het geselecteerde dieetvoer aan je winkelwagen, bevestig je de bovengenoemde aanwijzingen te hebben gelezen en begrepen. Specifieke producteigenschappen: Hoge verteerbaarheid: eiwitten met hoge verteerbaarheid kunnen intestinale gistingsprocessen verminderen. Gefermenteerde vezels (FOS) ondersteunen een evenwichtige darmflora. Hoog energiegehalte: de hoge energiedichtheid maakt het voeren van kleine maaltijden mogelijk en kan tot ontlasting van de darm leiden. Hoge acceptatie: katten met spijsverteringsproblemen lijden vaak aan een matige eetlust en gewichtsverlies. Een hoge smakelijkheid kan de spontane voedselopname en zo de genezing bevorderen. EPA/DHA: eicosapenteenzuur (EPA) en docosahexeenzuur (DHA) zijn lange keten vetzuren van het type Omega-3. Deze kunnen helpen de darmgezondheid te ondersteunen. Verdere informatie: Mannan-oligosacchariden (MOS) stimuleren de lichaamseigen weerstand van de darm (Ig A) en helpen pathogene bacteriën te neutraliseren. (Zooplus.nl)

Kattenvoer ter ondersteuning van de spijsvertering bij volwassen katten Royal Canin Gastro Intestinal is speciaal ontwikkeld ter verbetering van spijsverteringsstoornissen bij je kat. (Medpets.nl)

Categorie Merk EAN(s)
3182550771269
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Royal Canin Veterinary Gastrointestinal kattenvoer 4 kg
€ 39,95
Royal Canin Veterinary Gastrointestinal kattenvoer 4 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
4kg Gastro Intestinal GI32 Royal Canin Veterinary Diet Kattenvoer
€ 40,99
4kg Gastro Intestinal GI32 Royal Canin Veterinary Diet Kattenvoer bestellen
Royal Canin Gastro Intestinal - Kattenvoer - 4 kg
€ 45,94
Royal Canin Gastro Intestinal - Kattenvoer - 4 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Gastro Intestinal - Kattenvoer - 4 kg
€ 45,94
Royal Canin Gastro Intestinal - Kattenvoer - 4 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Gastro Intestinal Kat - 4 kg
€ 49,90
Royal Canin Gastro Intestinal Kat - 4 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: