Royal Canin Gastro Intestinal Junior 10 kg

Royal Canin Gastro Intestinal Junior 10 kg

56,95 - 59,75
Bestel nu direct voor € 56,95

Royal Canin Veterinary Diet Gastro Intestinal Junior hondenvoer is een dieetvoer voor pups met maag-darmaandoeningen of spijsverteringsproblemen. * Bevordert de spijsvertering * Hoog energiegehalte * Geschikt voor pups tot 12 maanden (Brekz.nl)

Maag-darmziekten komen bij honden vaak voor, vooral opgroeiende honden lijden vaak aan chronische of acute diarree en braken. Ook ziekten zoals gastritis treden bij honden tijdens de groeifase op. Omstelling op diëtistisch voer is dan vaak onvermijdelijk. Royal Canin Gastro Intestinal Junior biedt een diëtistische recept aan, dat speciaal op de behoeften van jonge honden en puppy's tot één jaar is afgestemd. Een verhoogd energiegehalte maakt het voeren van kleine voerhoeveelheden mogelijk, dat zo het spijsverteringskanaal ontlast. Eiwitten met een hoge verteerbaarheid werken intestinale gistingsprocessen tegen. Tevens zorgen fermenteerbare vezels (FOS) voor een evenwichtige darmflora en voor een geregelde bacterie-huishouding in de darm. Om de omstelling op vaste voeding te vergemakkelijken kunnen de brokjes worden geweekt, wat voor een betere acceptatie zorgt. Let op de volgende aanwijzingen: Het voeden van een veterinair dieetvoer mag alleen in samenspraak met de dierenarts. Tijdens het voeden van een veterinair dieetvoer, dien je jouw dierenarts regelmatig (elke 6 maanden) te bezoeken. Als de gezondheid van je huisdier verslechtert, dien je onmiddelijk de dierenarts te raadplegen. Met de toevoeging van het geselecteerde dieetvoer aan je winkelwagen, bevestig je de bovengenoemde aanwijzingen te hebben gelezen en begrepen. Indicaties: Chronische en acute diarree Dysbacterie Gastritis Colitis Malabsorptiesyndroom Herstel Zogende honden Drachtige honden van de 6e t/m de 9e week van de dracht Spijsverteringsmoeilijkheden/maldigestion Contra-indicaties: Ziekten, die vetreductie vereisen Hyperlipidaemie Lymphangiectasie Pancreatitis Specifieke producteigenschappen in één oogopslag: Hoge verteringszekerheid: eiwitten met hoge verteerbaarheid verminderen intestinale gistingsprocessen. Fermenteerbare vezels (FOS) ondersteunen een evenwichtige darmflora Hoog energiegehalte: de hoge energiedichtheid maakt het voeren van kleine maaltijden mogelijk en leidt tot ontlasting van de darm. Makkelijk weken: de GASTRO INTESTINAL JUNIOR-brokjes kunnen zeer makkelijk in lauwwarm water worden geweekt, wat de omstelling op vast voer vergemakkelijkt en de acceptatie verhoogd. Optimale groei: de receptuur en aangepaste voeradviezen maken een optimale voedingsstof- en energieverzorging in de groeifase mogelijk. Behandelingsduur: De behandelingsduur verschilt afhankelijk van de mate van de gastrointestinale symptomen. Langdurig voeren is mogelijk. Voor de optimalisatie van de spijsverteringsfunctie dient de dagelijkse hoeveelheid voer over meerdere maaltijden per dag te worden verdeeld. (Zooplus.nl)

Royal Canin Gastro Intestinal Junior dieetvoeding is speciaal ontwikkeld voor pups tot 12 maanden met spijsverteringsstoornissen en maag-darmaandoeningen als braken en diarree. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
3182550771047
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Royal Canin Veterinary Diet Gastro Intestinal Junior hondenvoer 10 kg
€ 56,95
Royal Canin Veterinary Diet Gastro Intestinal Junior hondenvoer 10 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
10 kg Veterinary Diet 0 Veterinary Diet hondenvoer
€ 56,99
10 kg  Veterinary Diet  0 Veterinary Diet hondenvoer bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Gastro Intestinal Junior hond (GIJ 29) 10 kg
€ 57,75
Royal Canin Gastro Intestinal Junior hond (GIJ 29) 10 kg bestellen
Webshop Keurmerk
Royal Canin Veterinary Diet Gastro Intestinal Junior Hond 10kg
€ 58,99
Royal Canin Veterinary Diet Gastro Intestinal Junior Hond 10kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Gastro Intestinal Junior - tot 12 maanden - Hondenvoer - 10 kg
€ 59,75
Royal Canin Gastro Intestinal Junior - tot 12 maanden - Hondenvoer - 10 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: