Royal Canin Gastro Intestinal Junior 10 kg

Royal Canin Gastro Intestinal Junior 10 kg

57,71 - 61,50
Bestel nu direct voor € 57,71

Maag-darmziekten komen bij honden vaak voor, vooral opgroeiende honden lijden vaak aan chronische of acute diarree en braken. Ook ziekten zoals gastritis treden bij honden tijdens de groeifase op. Omstelling op diëtistisch compleetvoer is dan vaak onvermijdelijk. Royal Canin Gastro Intestinal Puppy biedt een dieet-recept, dat speciaal op de behoeften van jonge honden en puppy's tot één jaar is afgestemd. Een verhoogd energiegehalte in het droogvoer maakt het voeren van kleine voerhoeveelheden mogelijk, dat het spijsverteringskanaal kan ontlasten. Eiwitten met een hoge verteerbaarheid kunnen intestinale gistingsprocessen tegenwerken. Tevens kunnen fermenteerbare vezels (FOS) voor een evenwichtige darmflora en voor een regelmatige bacteriehuishouding in de darm zorgen. Om de omstelling op vaste voeding te vergemakkelijken kunnen de brokjes worden geweekt, wat voor een betere acceptatie zorgt. Let op de volgende aanwijzingen: Het voeren met veterinair dieetvoer mag alleen in samenspraak met de dierenarts geschieden. Tijdens het voeden van een veterinair dieetvoer, dien je jouw dierenarts regelmatig (elke 6 maanden) te bezoeken. Als de gezondheid van je huisdier verslechtert, dien je onmiddelijk de dierenarts te raadplegen. Met de toevoeging van het geselecteerde dieetvoer aan je winkelwagen, bevestig je de bovengenoemde aanwijzingen te hebben gelezen en begrepen. Specifieke producteigenschappen in één oogopslag: Hoge verteringszekerheid: eiwitten met hoge verteerbaarheid verminderen intestinale gistingsprocessen. Fermenteerbare vezels (FOS) kunnen een evenwichtige darmflora ondersteunen Hoog energiegehalte: de hoge energiedichtheid maakt het voeren van kleine maaltijden mogelijk en kan leiden tot ontlasting van de darm. Makkelijk weken: de GASTRO INTESTINAL PUPPY-brokjes kunnen zeer makkelijk in lauwwarm water worden geweekt, wat de omstelling op vast voer vergemakkelijkt en de acceptatie verhoogd. Optimale groei: de receptuur en aangepaste voeradviezen maken een optimale voedingsstof- en energieverzorging in de groeifase mogelijk. (Zooplus.nl)

Royal Canin Veterinary Diet Gastro Intestinal Puppy hondenvoer is een dieetvoer voor pups met maag-darmaandoeningen of spijsverteringsproblemen. * Bevordert de spijsvertering * Hoog energiegehalte * Geschikt voor pups tot 12 maanden (Brekz.nl)

Dieetvoeding ter ondersteuning van de spijsvertering van pups tot 12 maanden Royal Canin Gastro Intestinal Puppy dieetvoeding is speciaal ontwikkeld voor pups tot 12 maanden met spijsverteringsstoornissen en maag-darmaandoeningen als braken en diarree. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
3182550771047
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Royal Canin Gastro Intestinal Junior - tot 12 maanden - Hondenvoer - 10 kg
€ 57,71
Royal Canin Gastro Intestinal Junior - tot 12 maanden - Hondenvoer - 10 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Gastro Intestinal Junior - tot 12 maanden - Hondenvoer - 10 kg
€ 57,71
Royal Canin Gastro Intestinal Junior - tot 12 maanden - Hondenvoer - 10 kg bestellen
Webshop Keurmerk
Royal Canin Veterinary Diet Gastro Intestinal Junior Hond 10kg
€ 58,99
Royal Canin Veterinary Diet Gastro Intestinal Junior Hond 10kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Veterinary Diet - Gastro Intestinal Puppy Hondenvoer - 10 kg
€ 60,99
Royal Canin Veterinary Diet - Gastro Intestinal Puppy Hondenvoer - 10 kg bestellen
Royal Canin Veterinary Diet Gastro Intestinal Puppy hondenvoer 10 kg
€ 61,49
Royal Canin Veterinary Diet Gastro Intestinal Puppy hondenvoer 10 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Gastro Intestinal Puppy hond (GIJ 29) 10 kg
€ 61,50
Royal Canin Gastro Intestinal Puppy hond (GIJ 29) 10 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: