Home > Vogelvoer > Beaphar > Beaphar Ruimix Kanarie 150 gr
Friday, 29 March 2024

Beaphar Ruimix Kanarie 150 gr

20,710 - 20,710
Bestel nu direct voor € 49,75

Royal Canin Adult Franse Bulldog hondenvoer is speciaalvoer voor de volwassen Franse Bulldog. Royal Canin Adult Franse Bulldog hondenvoer draagt bij aan: * Behoud van de ideale spiermassa * Een gezonde huid * Een optimale verteerbaarheid (Brekz.nl)

Royal Canin French Bulldog Adult - Hondenvoer - 9 kg direct bestellen in onze webshop! Heerlijke brokjes voor jouw volwassen Franse Bulldog De Franse Bulldog is een kleine hondenras met veel spieren, een compacte lichaamsbouw en stevige botten. Deze krachtige honden zijn alert, actief en intelligent. Omdat elk hondenras verschillende behoeftes heeft, is het belangrijk dat de voeding van jouw Franse Bulldog voedingsstoffen bevat die zijn gezondheid ondersteunen. Royal Canin French Bulldog Adult is geschikt voor Franse Bulldoggen vanaf een leeftijd van 12 maanden, en is speciaal ontwikkeld met de voedingsbehoeften van je Franse Bulldog in het achterhoofd. Ondersteun je hond met goede voeding Om zijn krachtige spieren te behouden, heeft de Franse Bulldog regelmatige beweging nodig. Kortere dagelijkse wandelingen zijn beter voor zijn botten en gewrichten dan overmatig rennen en springen. Een goede voeding is essentieel voor het behoud van de spiermassa. Daarom bevat Royal Canin French Bulldog Adult een optimaal eiwitgehalte. Deze formule bevat ook L-carnitine. Royal Canin French Bulldog Adult bevat specifieke voedingsstoffen die de barrièrefunctie van de huid helpen te ondersteunen en EPA en DHA die de gezondheid van de huid en de kenmerkende vacht van jouw Franse bulldog helpen te behouden. Daarnaast draagt de brok bij aan de ondersteuning van de spijsvertering door bij te dragen aan het verminderen van gisting in de darm. Dit helpt winderigheid verminderen en vermindert de geur van de ontlasting, dat is niet alleen fijn voor jouw hond, maar ook voor jou! Ook zijn de brokjes speciaal aangepast zodat het voor je Franse Bulldog makkelijker wordt deze op te pakken. Ze helpen je hond beter kauwen en voorkomen zo dat hij zijn voeding te haastig doorslikt. Waarom Royal Canin? Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Alle producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. Als je hond Royal Canin French Bulldog Adult eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. Royal Canin French Bulldog Adult is verkrijgbaar in 3 kg en 9 kg. . Alle Royal Canin voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Royal Canin French Bulldog Adult is speciaal ontwikkeld als voeding op maat voor volwassen Franse Bulldogs vanaf 12 maanden oud. Deze rasspecifieke hondenvoeding is samengesteld om te voldoen aan de unieke voedingsbehoeften van... (Dierenwinkelxl.nl)
Categorie
Merk
EAN(s)
8711231101368
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Royal Canin Adult Franse Bulldog hondenvoer 9 kg
€ 49,75
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin French Bulldog Adult 9 KG
€ 49,99
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin French Bulldog Adult - Hondenvoer - 9 kg
€ 49,99
Royal Canin - French Bulldog Adult
€ 57,50