Royal Canin Fibre Response Hond 14 kg

92,990 - 231,990
Bestel nu direct voor € 92,99

Royal Canin Veterinary Diet Fibre Response - Hondenvoer - 14 kg direct bestellen in onze webshop! Bevordert de spijsvertering van volwassen honden Elke hond is anders en ook de spijsvertering zal bij elke hond anders verlopen, niet altijd op een goede manier. Sommige honden hebben last van problemen als chronische (waterige) diarree en braken. Met Royal Canin Gastrointestinal High Fibre kan je je volwassen hond ondersteunen bij deze problemen. Geadviseerde gebruiksduur: droogvoeding: 1-2 weken bij acute diarree en tijdens de daaropvolgende herstelperiode tot het volledige herstel is bereikt. Met extra vezels Waterige ontlasting en diarree ontstaan wanneer de darmen te weinig water en voedingsstoffen uit de darminhoud opnemen. Deze spijsverteringsproblemen noemen we acute intestinale absorptiestoornissen. Gastro Intestinal is speciaal ontwikkeld om bij te dragen aan een gezonde spijsvertering voor je hond dankzij o.a. uitgebalanceerde vezels en prebiotica. In tegenstelling tot Royal Canin Gastrointestinal, bevat Royal Canin Gastrointestinal High Fibre een extra, optimale vezelmix om de darmpassage te helpen reguleren. De vezels zorgen er ook voor dat de ontlasting vaster wordt. Het voer bevat daarnaast een hoog energiegehalte. Zo hoeft je hond minder te eten zodat de darmen minder worden belast. Voor honden met een verminderde eetlust is het voer ook nog eens zeer smakelijk gemaakt. Geef niet zomaar Royal Canin Veterinary Diet! Let op: de Veterinary-lijn van Royal Canin is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van gevoeligheid, aandoeningen, overgewicht en overige problemen. Geef dit voer alleen in overleg met je dierenarts. Houd tijdens het voeren van veterinair voer regelmatig contact met je arts. Mocht de gezondheid van je dier achteruit gaan, win dan zo snel mogelijk advies in. Je dierenarts kan je het beste adviseren over de behandeling, het te volgen dieet en de benodigde hoeveelheden. Wanneer je dit Veterinary Diet voer in je winkelmandje legt, bevestig je dat je de hierboven genoemde tips hebt gelezen en begrepen hebt. . Alle Royal Canin Veterinary Diet voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Royal Canin Veterinary Diet Gastrointestinal High Fibre hondenvoer is een complete voeding die uw dierenarts kan aanraden wanneer uw hond problemen heeft met zijn spijsvertering. * Ondersteunt de spijsvertering * Hoog vezelgehalte * Beschermt gezond weefsel (Brekz.nl)

Maag-darmziekten komen bij honden vaak voor, de soort behandeling richt zich daarbij op de symptomen en de oorzaken van de ziekten en daarom heeft het compleet dieetvoer een specifieke receptuur nodig. Royal Canin Veterinary Gastro Intestinal High Fibre is dieetvoer, dat kan worden ingezet ter behandeling van volwassen honden met maag-darmziekten, die een voeding met een verhoogd vezelgehalte nodig hebben. Bij dieren, die lijden aan een dikke darmontsteking kan een hoog aandeel aan vezels de spijsverteringsfunctie verbeteren en de darmpassage reguleren. Het droogvoer bestaat uit dieetbrokken en helpt de gezondheid van je hond te ondersteunen. Intestinale fermentatieprocessen kunnen dankzij eiwitten met een hoge verteerbaarheid worden verminderd, FOS bevordert tegelijkertijd een evenwichtige darmflora. De omega-3-vetzuren EPA en DHA in het droogvoer kunnen helpen ontstekingsprocessen in de darm te reduceren. Het immuunsysteem kan door een gepatenteerd antioxidantencomplex worden ondersteund, wat ook kan helpen, de cellen tegen aanvallen van agressieve stofwisselingsproducten te beschermen. Algemene informatie: Vraag advies aan je dierenarts voordat je deze voeding gebruikt of de voedingsperiode verlengt. Wanneer je jouw hond veterinaire voeding geeft, moet je regelmatig je dierenarts raadplegen voor controles. Als de gezondheid van je hond verslechtert, vraag dan onmiddellijk advies aan een dierenarts. Specifieke producteigenschappen: Hoge verteringsgarantie: licht verteerbare eiwitten (tarwegluten) kunnen intestinale fermentatieprocessen verminderen. Fermenteerbare vezels (bietenpulp, FOS) ondersteunen een evenwichtige darmflora. Hoog vezelaandeel: vezels kunnen de spijsverteringsfunctie bij dieren bevorderen, die last hebben van een dikke darmontsteking en kunnen de darmpassage ondersteunen. EPA/DHA: eicosapentaeenzuur (EPA) en dokohexaeenzuur (DHA) zijn lange-keten-vetzuren van het type omega-3. Deze kunnen helpen om ontstekingsprocessen in de darm te reduceren. Bescherming door antioxidanten: de gepatenteerde antioxidantencombinatie (vitamine C en E, luteïne en taurine) kan helpen, de lichaamscellen tegen aanvallen van agressieve stofwisselingsproducten te beschermen en het immuunsysteem te ondersteunen. Bekijk ook het gehele assortiment Royal Canin Veterinary. (Zooplus.nl)



Categorie
EAN(s)
3182550771221
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Fibre Response - Hondenvoer - 14 kg
€ 92,99
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Veterinary Diet Fibre Response - Hondenvoer - 14 kg
€ 105,99
Royal Canin Veterinary Gastrointestinal High Fibre hondenvoer 14 kg
€ 115,75
Thuiswinkel Waarborg
14kg Gastro Intestinal High Fibre Royal Canin Veterinary Hondenvoer
€ 116,99