Royal Canin Exigent 42 Protein Preference 4 kg

38,210 - 44,950
Bestel nu direct voor € 38,21

Royal Canin Protein Exigent kattenvoer is de ideale droogvoeding voor de moeilijke eter die de voorkeur geeft aan voeding met een hoog eiwitgehalte. Deze complete droogvoeding is geschikt voor volwassen katten tussen de 1 en 7 jaar oud. * Helpt uw kat om mooi op gewicht te blijven * Bijzonder smakelijke voeding * Ondersteunt de urinewegen (Brekz.nl)

Kattenvoer voor kieskeurige volwassen katten die hun voedsel uitkiezen op het gevoel ná het eten Royal Canin Protein Exigent is speciaal droogvoer voor kieskeurige volwassen katten. Dit voer bevat extra smakelijke ingrediënten om de voedingsopname van je oudere kat te stimuleren. Daarnaast gaat het voer ook de ouderdomsverschijnselen tegen. (Medpets.nl)

Royal Canin Protein Exigent - Kattenvoer - 4 kg direct bestellen in onze webshop! Gezonde voeding voor jouw kieskeurige kat Sommige katten zijn extreem kieskeurig en weigeren te eten. Dit gedrag kan worden doorbroken door je kat niet alleen een gezonde, maar ook een onweerstaanbare lekkere voeding voor te zetten. Protein Exigent van Royal Canin is geschikt voor volwassen katten en is speciaal ontwikkeld met de voedingsbehoeften van jouw kieskeurige kat in het achterhoofd. Voor een sterk en gezond lichaam Sommige kieskeurige katten geven de voorkeur aan een voeding met een hoog eiwitgehalte. Royal Canin Protein Exigent bevat de ideale balans van eiwitten, koolhydraten en vetten en stimuleert de eetlust van katten met deze speciale voorkeur. L.I.P.-eiwitten zijn toegevoegd vanwege hun zeer hoge verteerbaarheid. Ter ondersteuning van haar gezondheid bevat deze voeding een aangepast energiegehalte dat jouw kat helpt haar ideale gewicht te behouden. Daarnaast bevat Protein Exigent een uitgebalanceerde hoeveelheid mineralen die helpt de gezonde urinewegen van je kat te ondersteunen. Onderzoek heeft aangetoond dat elke kat haar natuurlijke voorkeur heeft, bij het kiezen van een voeding. Deze voorkeur heeft betrekking op drie belangrijke factoren: * Eiwitniveau * Geurprofiel * Smaakdiversiteit Daarom heeft Royal Canin drie verschillende soorten voeding ontwikkeld die zelfs de kieskeurigste kat tevreden zullen stellen! Deze producten behoren tot de Feline Preference range, waarvan ook Royal Canin Aroma Exigent en Royal Canin Savour Exigent onderdeel uitmaken. Waarom Royal Canin? Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Alle producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je kat. Als je kat Royal Canin Protein Exigent eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. Royal Canin Protein Exigent is verkrijgbaar in 400 gr, 2 kg en 4 kg. . Alle Royal Canin voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie
EAN(s)
3182550767224
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Royal Canin Protein Exigent - Kattenvoer - 4 kg
€ 38,21
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Protein Exigent - Kattenvoer - 4 kg
€ 38,21
Royal Canin Protein Exigent kattenvoer 4 kg
€ 42,95
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Protein Exigent - 4 kg
€ 43,15
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Protein Exigent - Kattenvoer - 4 kg
€ 44,95