Royal Canin Exigent 35 / 30 Savour Sensation 4 kg

38,210 - 44,950
Bestel nu direct voor € 38,21

Royal Canin Savour Exigent kattenvoer is een kattenvoeding voor kieskeurige katten met een leeftijd tussen 1 en 10 jaar. De voordelen: * Helpt uw kat om mooi op gewicht te blijven * Dubbele smaaksensatie * Geschikt voor binnen- en buitenkatten (Brekz.nl)

Sommige katten zijn extreem kieskeurig en weigeren te eten. Dit gedrag kan worden doorbroken door je kat niet alleen een gezonde, maar ook een onweerstaanbare lekkere voeding voor te zetten. Er zijn kieskeurige katten die zich voelen aangetrokken door afwisseling in hun etensbakje. Om deze natuurlijke aantrekkingskracht te stimuleren, bevat Royal Canin Savour Exigent twee soorten brokjes, elk met een eigen samenstelling en textuur. Deze dubbele smaaksensatie verleidt zelfs de meest kieskeurige kat. Het aangepaste energiegehalte van Royal Canin Savour Exigent helpt jouw volwassen kat haar ideale gewicht te behouden. Royal Canin Savour Exigent is geschikt voor zowel buiten- als binnenkatten. Het is niet alleen extra smakelijk, maar bevat ook alle voedingsstoffen die jouw kat nodig heeft om actief en gezond te blijven. Royal Canin Savour Exigent in een overzicht: Hoogwaardig droogvoer voor kieskeurige katten Dubbele smaak Verschillende smaken en een speciaal uitgebalanceerd recept zijn twee keer zo aantrekkelijk Gevarieerde vormen De twee verschillende brokken zorgen voor variatie in de kom 2 soorten brokken: in één pakket, twee verschillende texturen en smaken Smakelijk: door bijzonder smakelijke recepten Kan de spijsvertering bevorderen: door regelmatige voedselinname kan de darmflora worden ondersteund Het ideale gewicht behouden: door de speciaal aangepaste energie-inhoud Glanzende vacht: omega-6-vetzuren in borage-olie kunnen de huid en vacht versterken Royal Canin kwaliteitsbelofte Bij Royal Canin zijn we toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Al onze producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je kat. Als jouw kat Royal Canin Savour Exigent eet, krijgt zij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. Het bijpassende natvoer voor Royal Canin Exigent 35/30 - Savor Sensation droogvoer: Royal Canin Instinctive in Saus (Zooplus.nl)

Royal Canin Savour Exigent Is jouw volwassen kat een lastige eter? Met behulp van Royal Canin Savour Exigent zal jouw kat weer smullen van het eten. Royal Canin Savour Exigent is speciaal droogvoer voor kieskeurige volwassen katten die hun voeding op smaak uitkiezen. Dit voer bevat twee soorten brokjes met een verschillende vorm, samenstelling en textuur. Hierdoor wordt het voer smakelijker en bevordert het tevens de acceptatie bij smaak-kieskeurige katten. Het voer beschikt ook over een aangepast energiegehalte en dat helpt om het ideale lichaamsgewicht te houden. De ingrediënten in deze voeding zorgen voor een mooie, glanzende vacht. Eigenschappen Extra smakelijk voer dankzij twee soorten brokjes met verschillende vorm, samenstelling en textuur De oliën in het voer zorgen voor een mooie, glanzende vacht Aangepast energiegehalte helpt om het ideale lichaamsgewicht te behouden Geschikt voor Kieskeurige volwassen katten die hun voeding op smaak uitkiezen Smaak Gevogelte Inhoud 400 g, 2, 4 of 10 kg Samenstelling Maïs, gedehydreerde gevogelte-eiwitten, rijst, isolaat van plantaardige eiwitten, dierlijke vetten, maïsgluten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, plantaardige vezels, gist en delen daarvan, mineralen, bietenpulp, sojaolie, Fructo-Oligo-Sacchariden, bernagieolie. Analytische bestanddelen Ruw vet: 16%, ruwe as: 7,2%, ruwe celstof: 3,1%, ruw eiwit: 33%. Nutritionele toevoegingsmiddelen Vitamine A: 14500 IE/kg, Vitamine D3: 800 IE/kg, E1 (ijzer): 37 mg/kg, E2 (jodium): 3,7 mg/kg, E4 (koper): 11 mg/kg, E5 (mangaan): 48 mg/kg, E6 (zink): 143 mg/kg, E8 (selenium): 0,08 mg/kg. (Medpets.nl)

Royal Canin Savour Exigent - Kattenvoer - 4 kg direct bestellen in onze webshop! Gezonde voeding voor jouw kieskeurige kat Sommige katten zijn extreem kieskeurig en weigeren te eten. Dit gedrag kan worden doorbroken door je kat niet alleen een gezonde, maar ook een onweerstaanbare lekkere voeding voor te zetten. Savour Exigent van Royal Canin is speciaal voor deze kieskeurige katten ontwikkeld. Voor een sterk en gezond lichaam Er zijn kieskeurige katten die zich voelen aangetrokken door afwisseling in hun etensbakje. Om deze natuurlijke aantrekkingskracht te stimuleren, bevat Royal Canin Savour Exigent twee soorten brokjes, elk met een eigen samenstelling en textuur. Deze dubbele smaaksensatie verleidt zelfs de meest kieskeurige kat. De brokken zijn niet alleen extra smakelijk, maar ook makkelijk te verteren. Het aangepaste energiegehalte van Savour Exigent helpt jouw volwassen kat haar ideale gewicht te behouden. Deze voeding is geschikt voor zowel buiten- als binnenkatten. Het is niet alleen extra smakelijk, maar bevat ook alle voedingsstoffen die jouw kat nodig heeft om actief en gezond te blijven. Onderzoek heeft aangetoond dat elke kat haar natuurlijke voorkeur heeft, bij het kiezen van een voeding. Deze voorkeur heeft betrekking op drie belangrijke factoren: * Eiwitniveau * Geurprofiel * Smaakdiversiteit Daarom heeft Royal Canin drie verschillende soorten voeding ontwikkeld die zelfs de kieskeurigste kat tevreden zullen stellen! Deze producten behoren tot de Feline Preference range, waarvan ook Royal Canin Aroma Exigent en Royal Canin Protein Exigent onderdeel uitmaken. Waarom Royal Canin? Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Alle producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je kat. Als je kat Royal Canin Savour Exigent eet, krijgt ze een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. Royal Canin Savour Exigent is verkrijgbaar in 400 gr, 2 kg, 4 kg en 10 kg. . Alle Royal Canin voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie
EAN(s)
3182550717144
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Savour Exigent - Kattenvoer - 4 kg
€ 38,21
Royal Canin Savour Exigent kattenvoer 4 kg
€ 40,95
Thuiswinkel Waarborg
4kg Exigent 35/30 Savour Sensation Royal Canin Kattenvoer
€ 40,99
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Savour Exigent - 4 kg
€ 41,65
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Savour Exigent - Kattenvoer - 4 kg
€ 44,95