Royal Canin Exigent 33 Aromatic Attraction 400 gr

6,250 - 6,790
Bestel nu direct voor € 6,25

Royal Canin Aroma Exigent Is jouw volwassen kat een moeilijke eter? Met behulp van Royal Canin Aroma Exigent zal jouw kat weer smullen van het eten. Royal Canin Aroma Exigent is speciaal droogvoer voor kieskeurige volwassen katten die hun voeding op geur uitkiezen. Dit overheerlijke droogvoer beschikt over heerlijke aroma's, waardoor het in de smaak valt bij katten met een kritische neus. Het voer beschikt tevens over een aangepast energiegehalte dat helpt om het ideale lichaamsgewicht te behouden. De oliën in het voer zorgen voor een mooie, glanzende vacht. Eigenschappen Extra smakelijk voer dankzij specifiek geurprofiel De oliën in het voer zorgen voor een mooie, glanzende vacht Aangepast energiegehalte helpt om het ideale lichaamsgewicht te behouden Geschikt voor Kieskeurige volwassen katten die hun voeding op geur uitkiezen Smaak Vis en mais Inhoud 400 g, 2 kg, 4 kg of 10 kg Samenstelling Maïs, gedehydreerde vis, dierlijke vetten, gedehydreerde gevogelte-eiwitten, maïsgluten, isolaat van plantaardige eiwitten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, maïsmeel, plantaardige vezels, mineralen, bietenpulp, gist en delen daarvan, sojaolie, visolie, bernagieolie. Analytische bestanddelen Ruw vet: 15,00 %, Ruwe as: 8,20 %, Ruwe celstof: 3,30 %, Ruw eiwit: 33,00 % Nutritionele toevoegingsmiddelen Vitamine A: 27500,00 IE/kg, Vitamine D3: 700,00 IE/kg, E1 (ijzer): 38,00 mg/kg, E2 (jodium): 3,40 mg/kg, E4 (koper): 14,00 mg/kg, E5 (mangaan): 50,00 mg/kg, E6 (zink): 180,00 mg/kg (Medpets.nl)

Sommige katten zijn kieskeuriger dan anderen. Als jouw kat ook zo kieskeurig is, is het belangrijk haar niet alleen een onweerstaanbare lekkere voeding, maar ook een gezonde voeding voor te zetten. Royal Canin Aroma Exigent is geschikt voor volwassen katten en is speciaal ontwikkeld met de voedingsbehoeften van jouw kieskeurige kat in het achterhoofd. Royal Canin Aroma Exigent is speciaal ontwikkeld om de natuurlijke voorkeur van je kat te stimuleren door middel van een specifiek geurprofiel. Het aangepaste energiegehalte van Royal Canin Aroma Exigent helpt jouw volwassen kat haar ideale gewicht te behouden. Royal Canin heeft drie verschillende soorten voeding ontwikkeld die zelfs de kieskeurigste kat tevreden zullen stellen! Deze producten behoren tot de Feline Preference range, waarvan ook Royal Canin Savour Exigent en Royal Canin Protein Exigent onderdeel uitmaken. Daarnaast bevat Royal Canin Aroma Exigent een uitgebalanceerde hoeveelheid mineralen die helpt de gezonde urinewegen van je kat te ondersteunen. Royal Canin Aroma Exigent in een overzicht: Compleetvoer voor volwassen katten Bijzonderlijk aantrekkelijk Het recept is bijzonder smakelijk en aantrekkelijk, en lokt zelfs kieskeurige katten naar de voerbak. Knapperig en individueel De brokken zijn qua textuur, smaak en vorm aangepast aan kieskeurige katten. Verleidelijke smaak: met vissmaak, speciaal aangepast aan kieskeurige katten Aangepast vetgehalte: kan helpen bij gewichtsbeheersing Urinefunctie: kan door aangepast mineraalgehalte ondersteund worden Royal Canin kwaliteitsbelofte Bij Royal Canin zijn we toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Al onze producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je kat. Als jouw kat Royal Canin Aroma Exigent eet, krijgt zij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. Passend natvoer voor Royal Canin Aroma Exigent: Royal Canin Instinctive in Saus (Zooplus.nl)

Royal Canin Aroma Exigent - Kattenvoer - 400 g direct bestellen in onze webshop! Gezonde voeding voor jouw kieskeurige kat Als het op eten aankomt, zijn sommige katten kieskeuriger dan anderen. Als jouw kat ook zo kieskeurig is, is het belangrijk haar niet alleen een onweerstaanbare lekkere voeding, maar ook een gezonde voeding voor te zetten. Aroma Exigent van Royal Canin is geschikt voor volwassen katten en is speciaal ontwikkeld met de voedingsbehoeften van jouw kieskeurige kat in het achterhoofd. Voor een sterk en gezond lichaam Veel kieskeurige katten voelen zich aangetrokken tot een voeding met een op vis gebaseerde geur. Royal Canin Aroma Exigent is speciaal ontwikkeld om de natuurlijke voorkeur van je kat te stimuleren door middel van een specifiek geurprofiel. Om je kat te helpen haar ideale gewicht te bewaren, is het energiegehalte van Aroma Exigent speciaal aangepast. Raadpleeg de voedingsadviezen op de verpakking om te voorkomen dat je kat teveel krijgt voorgeschoteld. Daarnaast bevat Royal Canin Aroma Exigent een uitgebalanceerde hoeveelheid mineralen die helpt de gezonde urinewegen van je kat te ondersteunen. Onderzoek heeft aangetoond dat elke kat haar natuurlijke voorkeur heeft, bij het kiezen van een voeding. Deze voorkeur heeft betrekking op drie belangrijke factoren: * Eiwitniveau * Geurprofiel * Smaakdiversiteit Daarom heeft Royal Canin drie verschillende soorten voeding ontwikkeld die zelfs de kieskeurigste kat tevreden zullen stellen! Deze producten behoren tot de Feline Preference range, waarvan ook Royal Canin Savour Exigent en Royal Canin Protein Exigent onderdeel uitmaken. Waarom Royal Canin? Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Alle producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je kat. Als je kat Royal Canin Aroma Exigent eet, krijgt ze een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. Royal Canin Aroma Exigent is verkrijgbaar in 400 gr, 2 kg , 4 kg en 10 kg. . Alle Royal Canin voor uw Kat uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)
Categorie
EAN(s)
3182550767262
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Aroma Exigent - 400 g
€ 6,25
Thuiswinkel Waarborg
400g Aroma Exigent Royal Canin Kattenvoer
€ 6,29
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Aroma Exigent - Kattenvoer - 400 g
€ 11,78