Royal Canin Dalmatian Junior 25 12 kg

Royal Canin Dalmatian Junior 25 12 kg

65,99 - 80,25
Bestel nu direct voor € 65,99

Royal Canin Dalmatian Puppy is geschikt voor Dalmatische honden tot een leeftijd van 15 maanden, en is speciaal samengesteld met de voedingsbehoeften van jouw Dalmatische puppy in het achterhoofd. Tijdens deze belangrijke periode ontwikkelt het immuunsysteem van je Dalmatische pup zich geleidelijk. Royal Canin Dalmatian Puppy bevat een gepatenteerd complex aan antioxidanten – waaronder vitamine E- dat helpt de natuurlijke afweer van jouw jonge Dalmatiër te ondersteunen. Royal Canin Dalmatian Puppy bevat speciaal aangepaste eiwitbronnen die helpen gezonde urinewegen te ondersteunen. Ter ondersteuning van een gezonde spijsvertering bevat Royal Canin Dalmatian Puppy een combinatie van zeer goed verteerbare eiwitten en prebiotica die een optimale spijsvertering en een evenwichtige darmflora van jouw puppy ondersteunt en bijdraagt aan het behoud van een goede kwaliteit van de ontlasting. De vorm en grootte van deze brokken zijn specifiek aangepast om te voldoen aan de voorkeuren en behoeften van de Dalmatische hond. Royal Canin Dalmatian Puppy in één oogopslag: Uitgebalanceerd droogvoer voor Dalmatiërs tot de 15e levensmaand Speciaal afgestemd op de voedingsbehoeften van deze rashonden Aangepast eiwitgehalte: hoogwaardige en licht verteerbare eiwitten kunnen de ontwikkeling van spiermassa ondersteunen Aangepast eiwitgehalte: hoogwaardige en licht verteerbare eiwitten kunnen de ontwikkeling van spiermassa ondersteunen Prebiotische vezels: kunnen helpen het evenwicht van de darmflora te behouden en zo de kwaliteit van de ontlasting te verbeteren Gezonde urinewegen: eiwitten met een laag purinegehalte kunnen de gezondheid van de urinewegen ondersteunen Gewrichtsbescherming: Chondroïtine, Glucosamine en EPA / DHA-vetzuren kunnen gevoelige gewrichten tijdens de groei helpen beschermen Hoge acceptatie vanwege heerlijke smaak Op maat gemaakte brokken Speciaal aangepast aan de kaakvorm van de Dalmatische Puppy om zijn voedselinname en kauwen te vergemakkelijken. Bijpassend natvoer voor Royal Canin Dalmatian Puppy: Royal Canin Medium Puppy Royal Canin kwaliteitsbelofte Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Alle producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. (Zooplus.nl)

Royal Canin Puppy Dalmatiër hondenvoer is speciaal ontwikkeld naar alle speciale behoefte van de junior Dalmatiër. Het is geschikt voor pups van 2 tot 15 maanden. * Boordevol belangrijke voedingstoffen * Ondersteunt de urinewegen * Bevordert de spijsvertering (Brekz.nl)

Rasspecifiek hondenvoer voor Dalmatiër pups tot 15 maanden Speciaal voer de Dalmatiër pups is er de Royal Canin Dalmatian Puppy. Als jonge hond is het belangrijk om een goede weerstand op te bouwen, want het immuunsysteem is nog niet optimaal ontwikkeld. Dalmatian Puppy ondersteunt de natuurlijke weerstand van je Dalmatiër. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
3182550765169
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
12kg Dalmatian Puppy Royal Canin Breed Hondenvoer
€ 65,99
12kg Dalmatian Puppy Royal Canin Breed Hondenvoer bestellen
Royal Canin Puppy Dalmatiër hondenvoer 12 kg
€ 68,95
Royal Canin Puppy Dalmatiër hondenvoer 12 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Dalmatian Puppy - 12 kg
€ 79,25
Royal Canin Dalmatian Puppy - 12 kg bestellen
Royal Canin Dalmatian Junior - Hondenvoer - 12 kg
€ 80,25
Royal Canin Dalmatian Junior - Hondenvoer - 12 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Dalmatian Junior - Hondenvoer - 12 kg
€ 80,25
Royal Canin Dalmatian Junior - Hondenvoer - 12 kg bestellen
Bekijkt u ook: