Royal Canin Dalmatian 22 Adult 12 kg

Royal Canin Dalmatian 22 Adult 12 kg

61,16 - 69,25
Bestel nu direct voor € 61,16

Royal Canin Dalmatian Adult - Hondenvoer - 12 kg direct bestellen in onze webshop! Heerlijke brokjes voor jouw volwassen Dalmatiër De Dalmatische hond is een actief hondenras dat voldoende beweging en mentale stimulatie nodig heeft om verveling te voorkomen. Omdat elk hondenras verschillende behoeftes heeft, is het belangrijk dat de voeding van je hond voedingsstoffen bevat die zijn gezondheid ondersteunen. Royal Canin Dalmatian Adult is geschikt voor Dalmatische honden vanaf een leeftijd van 15 maanden, en is speciaal samengesteld met de voedingsbehoeften van je volwassen Dalmatische hond in het achterhoofd. Ondersteun je hond met goede voeding Dalmatian Adult helpt de barrièrefunctie van de huid te ondersteunen. De toegevoegde Omega 3-vetzuren EPA en DHA in deze formule helpen een gezonde huid te behouden. Dalmatische honden hebben specifieke voedingsstoffen nodig die de gezonde urinewegen helpen te ondersteunen. Deze voeding bevat daarom speciaal aangepaste eiwitbronnen die helpen de gezonde urinewegen te ondersteunen. Daarnaast bevat Royal Canin Dalmatian Adult specifieke voedingsstoffen die een goede hartfunctie helpen te ondersteunen, zoals taurine. EPA en DHA, die ook de gezonde huid ondersteunen, zijn belangrijke Omega 3-vetzuren en zijn ook van belang in de ondersteuning van een gezonde hartfunctie. De exclusieve brokjes zijn speciaal aangepast aan de unieke eigenschappen van de Dalmatische hond. De vorm en grootte van de brok zijn zo ontworpen dat je hond deze beter kan oppakken en kauwen. Daarnaast zijn de brokken ook nog eens bijzonder smakelijk. Waarom Royal Canin? Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Alle producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. Als je hond Royal Canin Dalmatian Adult eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. Royal Canin Dalmatian Adult bevat 12 kg. . Alle Royal Canin voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Royal Canin Adult Dalmatiër hondenvoer is speciaalvoer voor volwassen Dalmatiërs vanaf 15 maanden. * Ondersteunt de urinewegen * Verzorgt de huid * Ondersteunt de hartfunctie (Brekz.nl)

Rasspecifiek hondenvoer voor de volwassen Dalmatiër vanaf 15 maanden Royal Canin Dalmatian Adult is speciale droogvoeding voor het ras Dalmatiër. Royal Canin heeft voor deze gevlekte hond speciaal droogvoer samengesteld dat bijdraagt aan het hart, urinewegen en de huid voedt. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
3182550765183
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Dalmatian Adult - Hondenvoer - 12 kg
€ 61,16
Royal Canin Dalmatian Adult - Hondenvoer - 12 kg bestellen
Royal Canin Dalmatian Adult - Hondenvoer - 12 kg
€ 62,70
Royal Canin Dalmatian Adult - Hondenvoer - 12 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Dalmatian Adult - Hondenvoer - 12 kg
€ 62,70
Royal Canin Dalmatian Adult - Hondenvoer - 12 kg bestellen
Royal Canin Adult Dalmatiër hondenvoer 12 kg
€ 65,95
Royal Canin Adult Dalmatiër hondenvoer 12 kg bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Dalmatian Adult - 12 kg
€ 73,20
Royal Canin Dalmatian Adult - 12 kg bestellen
Bekijkt u ook: