Royal Canin Dachshund 28 Adult 7,5 kg

Royal Canin Dachshund 28 Adult 7,5 kg

40,99 - 50,30
Bestel nu direct voor € 40,99

De Teckel (Dachshond) is een vriendelijke, intelligente en loyale hond die bekend staat als de ideale familiehond. Omdat elk hondenras verschillende behoeftes heeft, is het belangrijk dat de voeding van je hond voedingsstoffen bevat die zijn gezondheid ondersteunen. Royal Canin Teckel Adult is geschikt voor Teckels (Dashonden) vanaf een leeftijd van 10 maanden, en is samengesteld met de voedingsbehoeften van jouw volwassen Teckel in het achterhoofd. Royal Canin Teckel Adult draagt bij aan de ondersteuning van de botten en gewrichten van de Teckel dankzij een aangepast calcium- en fosforgehalte. Deze exclusieve formule helpt ook het ideale gewicht te behouden. Deze formule helpt de spierspanning van de Teckel te behouden en helpt daarnaast de geur en de hoeveelheid van de ontlasting te verminderen. De brokjes in Royal Canin Teckel Adult zijn speciaal ontwikkeld en bevatten calciumvangers die helpen de vorming van tandsteen te verminderen. Omdat ook bij honden smaken verschillen, is Royal Canin Teckel Adult ook verkrijgbaar als zacht en smakelijk natvoer. Volg onze voedingsrichtlijnen als je van plan bent om je hond gemengd te voeren, zodat hij de optimale hoeveelheden droog- en natvoeding voorgeschoteld krijgt. Royal Canin Teckel Adult in één oogopslag: Compleet voer voor teckels vanaf de 10e levensmaand Afgestemd op de voedingsbehoeften van dit ras Geselecteerde ingrediënten: kunnen gezondheid en welzijn bevorderen en zorgen voor de hoogste acceptatie Aangepast calcium- en fosforgehalte: kan de gezondheid van botten en gewrichten ondersteunen Exclusieve formule: kan helpen het ideale gewicht en spiermassa te behouden Gecontroleerde stoelgang: goed verteerbare ingrediënten kunnen het volume van de ontlasting verminderen en de geur van de ontlasting verminderen Mondhygiëne is een belangrijke factor bij het kiezen van het juiste voer. De brokken in Royal Canin Teckel Adult bevatten een calciumvanger, die het risico op tandplakvorming kan verminderen. Droog- en natvoer kunnen worden gecombineerd. Het droogvoer bevat een hoge voedingsstofconcentratie, kan de tandgezondheid ondersteunen en positieve gezondheidsresultaten bevorderen. Het natvoer heeft van nature een hoger vochtgehalte en kan daardoor de gezondheid van de urinewegen en een ideaal gewicht ondersteunen. Royal Canin kwaliteitsbelofte Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Al onze producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. Meer informatie over het natvoer is te vinden via de volgende link: Royal Canin Breed Teckel Natvoer (Zooplus.nl)

Royal Canin Dachshund Adult - Hondenvoer - 7.5 kg direct bestellen in onze webshop! Heerlijke brokjes voor jouw volwassen Dachshund De Dashond (Teckel) is een vriendelijke, intelligente en loyale hond die bekend staat als de ideale familiehond. Omdat elk hondenras verschillende behoeftes heeft, is het belangrijk dat de voeding van je hond voedingsstoffen bevat die zijn gezondheid ondersteunen. Royal Canin Dachshund Adult is geschikt voor Dashonden (Teckels) vanaf een leeftijd van 10 maanden, en is samengesteld met de voedingsbehoeften van je Dashond in het achterhoofd. Ondersteun je hond met goede voeding Deze lage honden hebben een lang lichaam dat compact en bespierd is. Hun langgerekte hoofd heeft meestal een attente uitdrukking. Ondanks zijn korte poten zijn Dashonden actief en behendig. De Dashond heeft daarom een voeding nodig die de voedingsstoffen bevat die voldoen aan zijn energiebehoefte, en die past bij zijn activiteitsniveau. Royal Canin Dachshund Adult draagt bij aan de ondersteuning van de botten en gewrichten van de Dashond dankzij een aangepast calcium- en fosforgehalte. Deze exclusieve formule helpt ook het ideale gewicht te behouden, de spierspanning van de Dashond te behouden en helpt daarnaast de geur en de hoeveelheid van de ontlasting te verminderen. De brokjes zijn speciaal ontwikkeld en bevatten calciumvangers die helpen de vorming van tandsteen te verminderen. Omdat ook bij honden smaken verschillen, is Royal Canin Dachshund Adult ook verkrijgbaar als zacht en smakelijk natvoer. Volg onze voedingsrichtlijnen als je van plan bent om je hond gemengd te voeren, zodat hij de optimale hoeveelheden droog- en natvoeding voorgeschoteld krijgt. Waarom Royal Canin? Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Alle producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. Als je hond Royal Canin Dachshund Adult eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. Royal Canin Dachshund Adult is verkrijgbaar in 1,5 kg en 7 kg. . Alle Royal Canin voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Voor volwassen Dashonden (Teckels) vanaf 10 maandenDoor zijn kleine formaat en zijn typische korte, gebogen poten is de Dashond direct herkenbaar en dat is een van de redenen dat het een enorm populaire hond is. Hij blinkt... (Dierenwinkelxl.nl)

Rasspecifiek hondenvoer voor de volwassen Dashond (Teckel) vanaf 10 maanden Royal Canin Dachshund Adult is speciaal hondenvoer voor jouw volwassen Teckel (Dashond). Dit droogvoer is speciaal ontwikkeld om je trouwe viervoeter te helpen om op een gezond gewicht te blijven. (Medpets.nl)
Categorie Merk EAN(s)
3182550812016
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
7,5kg Dachshund (Teckel) Adult Royal Canin Hondenvoer
€ 40,99
7,5kg Dachshund (Teckel) Adult Royal Canin Hondenvoer bestellen
Royal Canin Dachshund/Teckel Adult 7.5 KG
€ 44,09
Royal Canin Dachshund/Teckel Adult 7.5 KG bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Dachshund/Teckel Adult 7.5 KG
€ 44,09
Royal Canin Dachshund/Teckel Adult 7.5 KG bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Dachshund Adult - Hondenvoer - 7.5 kg
€ 44,09
Royal Canin Dachshund Adult - Hondenvoer - 7.5 kg bestellen
Royal Canin - Dachshund Adult 28
€ 47,99
Royal Canin - Dachshund Adult 28 bestellen
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Dachshund Adult - 7,5 kg
€ 54,25
Royal Canin Dachshund Adult - 7,5 kg bestellen
Gerelateerde artikelen:
Bekijkt u ook: