Royal Canin Dachshund 28 Adult 7,5 kg

46,490 - 91,190
Bestel nu direct voor € 46,49

De Teckel (Dachshond) is een vriendelijke, intelligente en loyale hond die bekend staat als de ideale familiehond. Omdat elk hondenras verschillende behoeftes heeft, is het belangrijk dat de voeding van je hond voedingsstoffen bevat die zijn gezondheid ondersteunen. Royal Canin Teckel Adult is geschikt voor Teckels (Dashonden) vanaf een leeftijd van 10 maanden, en is samengesteld met de voedingsbehoeften van jouw volwassen Teckel in het achterhoofd. Royal Canin Teckel Adult draagt bij aan de ondersteuning van de botten en gewrichten van de Teckel dankzij een aangepast calcium- en fosforgehalte. Deze exclusieve formule helpt ook het ideale gewicht te behouden. Deze formule helpt de spierspanning van de Teckel te behouden en helpt daarnaast de geur en de hoeveelheid van de ontlasting te verminderen. De brokjes in Royal Canin Teckel Adult zijn speciaal ontwikkeld en bevatten calciumvangers die helpen de vorming van tandsteen te verminderen. Omdat ook bij honden smaken verschillen, is Royal Canin Teckel Adult ook verkrijgbaar als zacht en smakelijk natvoer. Volg onze voedingsrichtlijnen als je van plan bent om je hond gemengd te voeren, zodat hij de optimale hoeveelheden droog- en natvoeding voorgeschoteld krijgt. Royal Canin Teckel Adult in één oogopslag: Compleet voer voor teckels vanaf de 10e levensmaand Afgestemd op de voedingsbehoeften van dit ras Geselecteerde ingrediënten: kunnen gezondheid en welzijn bevorderen en zorgen voor de hoogste acceptatie Aangepast calcium- en fosforgehalte: kan de gezondheid van botten en gewrichten ondersteunen Exclusieve formule: kan helpen het ideale gewicht en spiermassa te behouden Gecontroleerde stoelgang: goed verteerbare ingrediënten kunnen het volume van de ontlasting verminderen en de geur van de ontlasting verminderen Mondhygiëne is een belangrijke factor bij het kiezen van het juiste voer. De brokken in Royal Canin Teckel Adult bevatten een calciumvanger, die het risico op tandplakvorming kan verminderen. Droog- en natvoer kunnen worden gecombineerd. Het droogvoer bevat een hoge voedingsstofconcentratie, kan de tandgezondheid ondersteunen en positieve gezondheidsresultaten bevorderen. Het natvoer heeft van nature een hoger vochtgehalte en kan daardoor de gezondheid van de urinewegen en een ideaal gewicht ondersteunen. Royal Canin kwaliteitsbelofte Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Al onze producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. Meer informatie over het natvoer is te vinden via de volgende link: Royal Canin Breed Teckel Natvoer (Zooplus.nl)

Royal Canin Dachshund Adult - Hondenvoer - 7.5 kg direct bestellen in onze webshop! Heerlijke brokjes voor jouw volwassen Dachshund De Dashond (Teckel) is een vriendelijke, intelligente en loyale hond die bekend staat als de ideale familiehond. Omdat elk hondenras verschillende behoeftes heeft, is het belangrijk dat de voeding van je hond voedingsstoffen bevat die zijn gezondheid ondersteunen. Royal Canin Dachshund Adult is geschikt voor Dashonden (Teckels) vanaf een leeftijd van 10 maanden, en is samengesteld met de voedingsbehoeften van je Dashond in het achterhoofd. Ondersteun je hond met goede voeding Deze lage honden hebben een lang lichaam dat compact en bespierd is. Hun langgerekte hoofd heeft meestal een attente uitdrukking. Ondanks zijn korte poten zijn Dashonden actief en behendig. De Dashond heeft daarom een voeding nodig die de voedingsstoffen bevat die voldoen aan zijn energiebehoefte, en die past bij zijn activiteitsniveau. Royal Canin Dachshund Adult draagt bij aan de ondersteuning van de botten en gewrichten van de Dashond dankzij een aangepast calcium- en fosforgehalte. Deze exclusieve formule helpt ook het ideale gewicht te behouden, de spierspanning van de Dashond te behouden en helpt daarnaast de geur en de hoeveelheid van de ontlasting te verminderen. De brokjes zijn speciaal ontwikkeld en bevatten calciumvangers die helpen de vorming van tandsteen te verminderen. Omdat ook bij honden smaken verschillen, is Royal Canin Dachshund Adult ook verkrijgbaar als zacht en smakelijk natvoer. Volg onze voedingsrichtlijnen als je van plan bent om je hond gemengd te voeren, zodat hij de optimale hoeveelheden droog- en natvoeding voorgeschoteld krijgt. Waarom Royal Canin? Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Alle producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. Als je hond Royal Canin Dachshund Adult eet, krijgt hij een complete en uitgebalanceerde voeding voorgeschoteld. Royal Canin Dachshund Adult is verkrijgbaar in 1,5 kg en 7 kg. . Alle Royal Canin voor uw Hond uit voorraad leverbaar! (Petsplace.nl)

Royal Canin Dachshund Adult Jouw Teckel is een echte jager. Ondanks zijn korte pootjes rent hij wat af! Echter zorgen deze korte pootjes er ook voor dat deze minder goed schokken op kunnen vangen. Hierdoor zijn teckels gevoeliger voor rugklachten. Royal Canin Dachshund Adult helpt je om jouw Dashond zo goed mogelijk te ondersteunen. Dit hondenvoer draagt namelijk bij aan het behoud van sterke botten, soepele gewrichten en een goede spiermassa. Daarnaast ondersteunt deze hondenvoeding de spijsvertering en darmflora om zo nare geurtjes te voorkomen. De Royal Canin Dachshund Adult draagt tot slot ook nog bij aan de vermindering van tandsteen en tandplak door middel van calciumvangers! Eigenschappen Draagt bij aan het behoud van sterke botten en soepele gewrichten Beperkt de vorming van tandsteen en tandplak door middel van calciumvangers Helpt de spiermassa te behouden Vermindert de hoeveelheid ontlasting en draagt bij aan het verminderen van nare geurtjes Geschikt voor Teckels (Dashonden) vanaf 10 maanden oud Smaak Gevogelte Inhoud 1,5 of 7,5 kg Samenstelling Rijst, gedehydreerde gevogelte-eiwitten, isolaat van plantaardige eiwitten, dierlijke vetten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, plantaardige vezels, mineralen, bietenpulp, visolie, sojaolie, Fructo-Oligo-Sacchariden, bernagieolie, tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne), hydrolysaat van schaaldieren (bron van glucosamine), extracten uit groene thee en druiven (bron van polyfenolen), hydrolysaat van kraakbeen (bron van chondroïtine). Analytische bestanddelen Ruw vet: 14%, ruwe as: 6,4%, ruwe celstof: 2,9%, Calcium: 8 g, Fosfor: 6,6 g, ruw eiwit: 28%, Natriumtripolyfosfaat: 3,5 g. Nutritionele toevoegingsmiddelen Vitamine A: 31500 IE/kg, Vitamine D3: 800 IE/kg, E1 (ijzer): 35 mg/kg, E2 (jodium): 3,6 mg/kg, E4 (koper): 11 mg/kg, E5 (mangaan): 46 mg/kg, E6 (zink): 139 mg/kg, E8 (selenium): 0,07 mg/kg. (Medpets.nl)



Voor volwassen Dashonden (Teckels) vanaf 10 maandenDoor zijn kleine formaat en zijn typische korte, gebogen poten is de Dashond direct herkenbaar en dat is een van de redenen dat het een enorm populaire hond is. Hij blinkt... (Dierenwinkelxl.nl)

Categorie
EAN(s)
3182550812016
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
7,5kg Dachshund (Teckel) Adult Royal Canin Hondenvoer
€ 46,49
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Dachshund/Teckel Adult 7.5 KG
€ 51,99
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Dachshund Adult - Hondenvoer - 7.5 kg
€ 51,99
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Dachshund Adult - 7,5 kg
€ 55,95
Royal Canin - Dachshund Adult 28
€ 58,99