Home > Hondenvoer > Royal Canin > Royal Canin Cocker Junior 3 kg
Wednesday, 24 April 2024

Royal Canin Cocker Junior 3 kg

21,990 - 43,590
Bestel nu direct voor € 21,99

De groei is een essentiële fase in het leven van jouw Cocker Spaniël puppy, het is de tijd van nieuwe ontmoetingen en lichamelijke veranderingen. Tijdens deze belangrijke periode ontwikkelt het immuunsysteem van je Cocker Spaniël pup zich geleidelijk. Royal Canin Cocker Puppy is geschikt voor puppy’s tot een leeftijd van 12 maanden en bevat een gepatenteerd complex aan antioxidanten – waaronder vitamine E- dat helpt de natuurlijke afweer van jouw Cocker Spaniël puppy te ondersteunen. Royal Canin Cocker Puppy bevat een variëteit aan voedingsstoffen die helpen de barrièrefunctie van de huid van jouw puppy te ondersteunen. Verrijkt met EPA, DHA, vitamine A en bernagieolie helpt Royal Canin Cocker Puppy de gezondheid van de huid van jouw puppy te behouden en de vacht te verzorgen. Daarnaast bevat Royal Canin Cocker Puppy een combinatie van zeer goed verteerbare eiwitten (L.I.P.*) en prebiotica (FOS) die de optimale spijsvertering en een evenwichtige darmflora van jouw puppy ondersteunt. Ook zijn de grootte en vorm van de brokjes van Royal Canin Cocker Puppy speciaal aangepast aan de behoeften van de typische Cocker Spaniël. Deze formule helpt de vorming van tandsteen te verminderen, dankzij de toegevoegde calciumvangers. Royal Canin Cocker Spaniel Puppy in één oogopslag: Compleet voer voor volwassen Cocker Spaniël tot de 12e levensmaand Speciaal afgestemd op de behoeften van puppy's van dit specifieke ras Gepatenteerde Antioxidantienkomplex: met de essentiële vitamine E, kan de natuurlijke afweer in de groeifase ondersteunen Speciale voedingsstoffen: EPA DHA, vitamine A en borage olie kunnen bijdragen aan een gezonde huid en een mooie en soepele vacht Hoogwaardige eiwitten en prebiotica (FOS): kunnen de spijsvertering ondersteunen en een evenwichtige darmflora bevorderen Op maat gemaakte brokken De brokken zijn speciaal ontwikkeld in vorm en textuur voor dit ras en kunnen de tandhygiëne ondersteunen vanaf het allereerste begin. Bijpassend natvoer voor Royal Canin Cocker Puppy: Royal Canin Medium Puppy Royal Canin kwaliteitsbelofte Royal Canin is toegewijd aan het leveren van voedingsoplossingen voor de behoeften van je huisdier. Alle producten ondergaan een uitgebreid kwaliteitscontroleproces om de optimale kwaliteit van de voeding te garanderen en om te voldoen aan de specifieke voedingsbehoeften en levensstijl van je hond. (Zooplus.nl)

Royal Canin Cocker Junior is van verpakking en samenstelling gewijzigd. Alle Junior producten zullen vanaf voortaan Puppy heten. Daarnaast is het recept ook verbeterd. Royal Canin Cocker Puppy Engelse Cocker Spaniels zijn vrolijke en levendige honden, maar hebben een heel zacht karakter. Amerikaanse Cocker Spaniels herken je vaak aan hun evenwichtige karakter en maakt het tot een ideaal huisdier. Zowel de Engelse als de Amerikaanse Cocker Spaniel zijn dol op de buitenlucht en maakt ze dan ook perfecte jachthonden. Sommige honden van het ras Cocker Spaniel zijn erg gevoelig voor gewichtstoename. Het is daarom belangrijk dat jij jouw pup groot brengt met hondenbrokken op maat. Met het droogvoer van Cocker Puppy van Royal Canin draag jij bij aan het gezond laten opgroeien van jouw Cocker Spaniel pup. Eigenschappen Rasspecifieke droogvoeding voor pups tot 12 maanden oud van het ras Cocker Spaniel Draagt bij aan het behouden van een ideaal lichaamsgewicht Het droogvoer draagt bij aan een gezonde vacht en glanzende huid Draagt bij aan het ondersteunen van de natuurlijke weerstand De brokgrootte is speciaal aangepast op de kleine kaak van een Cocker Spaniel pup Geschikt voor Pups van het ras Cocker Spaniel tot 12 maanden oud Smaak Gevogelte Inhoud 3 kg Samenstelling Gedehydreerde gevogelte-eiwitten, maïs, dierlijke vetten, isolaat van plantaardige eiwitten, tarwe, bietenpulp, tarwemeel, rijst, maïsgluten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, maïsmeel, mineralen, visolie, gist, sojaolie, psylliumschil en psylliumzaden, Fructo-Oligo-Sacchariden, hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sacchariden), bernagieolie (0.1%), hydrolysaat van schaaldieren (bron van glucosamine), tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne), hydrolysaat van kraakbeen (bron van chondroïtine). Analytische bestanddelen Ruw vet: 18,00 %, Ruwe as: 7,70 %, Ruwe celstof: 1,80 %, EPA & DHA: 0,40 g, Ruw eiwit: 32,00 % Nutritionele toevoegingsmiddelen Vitamine A: 29500,00 IE/kg, Vitamine D3: 800,00 IE/kg, E1 (ijzer): 35,00 mg/kg, E2 (jodium): 3,50 mg/kg, E4 (koper): 11,00 mg/kg, E5 (mangaan): 46,00 mg/kg, E6 (zink): 96,00 mg/kg, E8 (selenium): 0,06 mg/kg, Vitamine E: 590,00 mg/kg (Medpets.nl)

Royal Canin Puppy Cocker Spaniel hondenvoer is rasspecifiek hondenvoer voor Engelse of Amerikaanse Cocker Spaniel pups tot 12 maanden. Er is extra veel zorg besteed aan de samenstelling. * Ter ondersteuning van de spijsvertering * Helpt bij de ontwikkeling van het skelet * Bevordert een sterk immuunsysteem (Brekz.nl)

Categorie
EAN(s)
3182550813211
  • Aanbieders
Winkel
 
Omschrijving
Totaal
Thuiswinkel Waarborg
3kg Cocker Spaniel Puppy Royal Canin Breed Hondenvoer
€ 24,98
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Cocker Junior - 3 kg
€ 27,65
Royal Canin Puppy Cocker Spaniel hondenvoer 3 kg
€ 29,20
Thuiswinkel Waarborg
Royal Canin Cocker Junior - Hondenvoer - 3 kg
€ 29,70